Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[RH+] Született november 18.-án

1,825 jour, 06:00 Published in Hungary Roumanie de Hun Carpathia


Köszöntöm a kedves olvasót.

Igen, szerény személyemről van szó, mai nap lettem 1 éves /veterán?/ harcos.
Amikor elkezdtem az erepes pályafutásomat, nem tudtam biztosan, hogy elérem ezt a kort is. Az első lépéseim a Harcosképzőben kezdődtek. Sajnos az első 40 napos program nálam kimaradt, majd menetközben tanultam meg az ész nélküli játék helyett a taktikus és érettebb játékot.
A mentor választás lehetőségét nem hagytam ki, így ismerhettem meg MadmanHUN-t, akit a mai napig is a mentoromnak tartok. Sok hasznos tanácsot adott, hogyan is alakítsam ki a gazdaságomat, gyáraimat aszerint hogy önellátó legyek és minél nagyobb játékélményben legyen részem.
Ezután következett egy felmérés, mely alapján nekem a Ludovika Századot ajánlották, mint legmegfelelőbb harci alakulatot. Kb. 3 hónapnyi Harcosképző tagság után léptem be a Ludovika Századba. Itt sok jó barátot ismerhettem meg, akik a mai napig is a közösségi összetartozás élményét adják jóban-rosszban egyaránt. Másik dolog, hogy hűséges típus vagyok, így rossz érzés lenne a századomat elhagyni egy másik fegyveres alakulat kedvéért. Pedig kaptam felkérést több alakulattól is, de a hűségem erősebb volt annál, hogy ott hagyjam azt a századot, ahol sok segítséget és biztatást kaptam úgy emberileg, mint játéktechnikailag.

Én elsősorban katona vagyok és az is maradok, politikai babérokra nem vágyok. Viszont az aktuális politikai életről mindig is volt és lesz is véleményem. Azért is alapítottam újságot, melyben egyszer a haza- és történelem-szeretetem által vezérelve a magyar hadtörténetet és kultúrát kiegészítő jellegű cikkekkel kívánom megismertetni a nagyérdeművel. Másszor pedig pozitív hangvételű cikkekkel a politikai eseményeket kommentálom, vagy csak magyar vonatkozású érdekességeket osztok meg.
Ezeket ki is nyilvánítottam az újságomban: http://www.erepublik.com/hu/newspaper/rex-hungarorum-275514/1
A cikkeim elején található [RH+] nem véletlenül látható, ezzel is a pozitív mentalitást és gondolkodásmódot, illetve a magyarság testi-lelki-szellemi összefogását akarom hirdetni akár az erep keretein belül vagy a valós életben is!

Összességében az eddig elért eredményeim:

-31. szint, 3.DIV.
-2 BH medál
-Erő: 5170 az utóbbi 3 hónapban 0.19 goldos edzések is vannak, semmi több
-Rang: National Force
-Nemzetközi rang: 1686

A teljesség igénye nélkül szeretném megköszönni a segítségét MadmanHUN-nak, mobra-nak, Istencsaszar-nak, Shalas95-nek /nem tudom milyen néven futsz barátom!/ és Ludovika század minden tagjának, hogy ezen eredményeket elérhettem, valamint azt is, hogy az újságírás irányában is kaphattam segítséget és bátorítást!

Éljen sokáig a Ludovika Század! A Hazáért Mindhalálig!Üss mindíg a HK szerint: http://www.erepublik.com/hu/newspaper/hadugyi-kozlony-177586/1
 

Commentaires

Shaok
Shaok 1,825 jour, 06:16

Boldog eszülinapot 🙂 Most hogy szólsz, észre se vettem, két hete lettem én is 4 éves. Borzasztó még belegondolni is.

denikec
denikec 1,825 jour, 06:37

Boldogat! Gratulálok! 😛

Praeceptor
Praeceptor 1,825 jour, 06:52

Isten éltessen, harcostárs!

szemi
szemi 1,825 jour, 07:13

sok boldogságot sikerélményt!

Harcos82
Harcos82 1,825 jour, 07:49

Gratulálok!

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo 1,825 jour, 08:55

Isten éltessen és gyógyítson meg!

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.