Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

"Razboinicului luminii" cu dedicatie

1,846 jour, 05:56 Published in Republic of Moldova Roumanie de direct x
capcana pentru necunoscatori]

Am ceva vreme de cand il ignor pe personaj. Cand am vrut sa vin in eMoldova era presedinte. Am intampinat atunci o mica problema. eMoldova era cucerita de turci. Bun, o fi fost vreun accident, sau o mica problema de comunicare. In fine, am intrat in Moldova.

Personajul a mai stat un pic sa completeze articolele de la sectiunea ”first steps in eRepublik” dupa care stergandu-si comentariile din articole si potrivindu-le ulterior sa-i serveasca cat de cat ineresele, a sters-o intr-o zi frumoasa si plina de bonusuri in SUA in care a stat pana acum o saptamana sau doua.

Ultimul articol al inteleptului e de acum ceva vreme in care incerca sa-i ajute pe ucraineni in incercarea lor de a gasi adevarul, dupa nenumarate „interviuri” date din spatele fustei de tabla a statuiei libertatii.

Frustrarea dumisale de socio..log...out, a atins paroxismul acum vreo 4 luni cand modul jalnic de manipulare a jucatorilor tineri, prin stergerea comentariilor si postarea altora, a fost dezavuata de majoritatea celor care-i citeau articolele. Frustrarea maximala a fost atinsa cand am fost „invitat de catre personaj sa-i dau ceva lui ficamea”. Lipsa argumentelor te lasa cu articolele la nivelul zilei 1600 si ceva.

Eu trecui peste, nevasta a vazut, a facut sapaturi si ma uimeste aproape zilnic. Rog pe aceasta cale UM Acvila Moldovei sa incerce sa tina cont si de trecutul unor „oameni” care sunt pe acolo, iar daca nu intereseza decat damajul, sa tina cont macar de ceea ce face un om pentru comunitatea sa.


Pentru Garda Regala si nu numai]

X as direct x
 

Commentaires

Lady Indra
Lady Indra 1,846 jour, 06:32

câtă agitație poate produce un „iritat”... 😃

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie 1,846 jour, 06:35

Subscriu

t150
t150 1,846 jour, 07:01

votat

Norman Asante
Norman Asante 1,846 jour, 07:16

)))))

Parca totuși îmi acorzi ultima vreme prea multa importanta...

direct x
direct x 1,846 jour, 07:33

na - vreu sa rup mata. te superi?

Norman Asante
Norman Asante 1,846 jour, 08:02

nevasta iți da voie?

direct x
direct x 1,846 jour, 08:09

vrei sa-ti raspunda ea, sau vrei sa-ti zic eu una-alta? ca vede ce scriu...

Norman Asante
Norman Asante 1,846 jour, 08:12

ii mănânci din palmă care vasăzică...

te-a îmblânzit, nu?

unualibro
unualibro 1,846 jour, 08:21

Pe vremuri, asante nu era marlan ca acum. Inca nu mi dau seama ce l a determinat sa adopte atitudinea asta de marlan get beget.

Norman Asante
Norman Asante 1,846 jour, 08:22

si eu știam acum ceva timp un oarecare unualibro care nu era curvă la rusi si clonari...

dar na, se mai schimba lumea...

direct x
direct x 1,846 jour, 08:25

na-in priviinta ta ii las mana libera. si discutiile cu tine asisderea. copilul pentru noi e ceva sfant. eu, in locul tau, nu mi-as dori sa incap pe mana ei.... in problema ta, pe mine m-a dat deoparte si e nasol pt. tine. in rest joc erep degajat... am spatele asigurat. barbatii puternici au femei si mai puternice in spate...

Snaper
Snaper 1,846 jour, 10:53

Mda, conflictele personale trec treptat la dramă de mahala.

Wallachian
Wallachian 1,846 jour, 13:03

ma si eu care speram sa vad ce transferuri mai face jiji : D

Norman Asante
Norman Asante 1,847 jour, 02:45

cand vorbesti despre ”barbatii puternici” te ai in vedere pe tine?

Evanghelion.
Evanghelion. 1,847 jour, 13:09

asta e doar razboiul vostru! de ce implicati comunitatea...?nu e normal ca Acvila sa ia masuri impotriva unui membru atat timp cat acesta nu greseste fata de unitate...

Lady Indra
Lady Indra 1,847 jour, 17:51

ETI: te înșeli.... când TOATĂ comunitatea vă spune de atâtea ori și pe atâtea tonuri că „măgarul tot măgar rămâne” ce altceva îți mai trebuie?

vreți să vă desenăm?

Evanghelion.
Evanghelion. 1,847 jour, 21:50

doar daca ai talent....ca sa evitam o critica!!! succes!

Leviatanul
Leviatanul 1,847 jour, 22:17

1. "Rog pe aceasta cale UM Acvila Moldovei sa incerce sa tina cont si de trecutul unor „oameni” care sunt pe acolo, iar daca nu intereseza decat damajul, sa tina cont macar de ceea ce face un om pentru comunitatea sa." ?????????????? cu alte cuvinte tre sa dam afara oameni sau in cazul de fata un om doar pt ca asa vrea cineva....asta niciodata.

Leviatanul
Leviatanul 1,847 jour, 22:20

2. Lady Indra "TOATĂ comunitatea vă spune de atâtea ori și pe atâtea tonuri"....aceeasi comunitate nu cu mult timp in urma ne punea la colt, ne acuza far motiv sau fara sa ne cunoasca....asa ca mai lasati-ne cu comunitatea asta a voastra de "elita"....

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.