Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[MK] Elnökjelölti vita

1,900 jour, 04:40 Published in Hungary Hongrie de eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Állampolgárok!

Azért is ezt a megszólítást tartottam esetünkben helyénvalónak, mert a következő elnökválasztásokkal kapcsolatos híreket szeretnék közölni, az azon való részvétel pedig a magyar állampolgársággal rendelkezők privilégiuma, így a többieket nem is terhelném ezekkel az információkkal.

A lényeg röviden az, hogy M.Cobretti elnökjelölt-társammal úgy gondoltuk, hogy a politikai modult megpróbáljuk legalább minimális szinten feléleszteni. Ezért is kampányoltunk folyamatosan, illetve felváltva az elmúlt egy-két hétben aktívan. Ezzel azt kívántuk megcélozni, hogy a februári választás ne a sárdobálásról, hanem a programok vitájáról szóljon, amelynek során a szavazópolgárok a jelöltek terveinek ismeretében hozhassanak racionális döntést.

Régebben nagy hagyománya volt a voksolások előtti elnökjelölti vitának. Úgy gondoltuk Cobrettivel, hogy ezt a programot is megpróbáljuk újra bevezetni a köztudatba. Ezért örömmel jelenthetem be, hogy február 2-án, azaz szombaton, este 20 órai kezdéssel megrendezésre kerül hosszú idő után újra az elnökjelöltek vitája. A helyszín a Rizon chat #valasztas szobája lesz. Minden érdeklődőt szívesen várunk!
Természetesen a többi indulót is örömmel látjuk a rendezvényen, melynek levezető elnöke vasmegye lesz.

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar s.k.
elnökjelölt, kommunikációs miniszter
 

Commentaires

HunVeteran
HunVeteran 1,900 jour, 04:44

Kiváló ötlet :- )

Nouvion
Nouvion 1,900 jour, 04:54

Örülök, hogy lesz. Annyi kérésem van, hogy a lehető legtöbb jelöltet hívjátok meg és amit még fontosnak tartotok elmondani (plusz a kormánynévsor) azt adjátok ki előtte cikkben, hogy mindenre rákérdezhessünk.

Marnemazove
Marnemazove 1,900 jour, 05:10

Ott leszek!

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula 1,900 jour, 05:26

no bosko no vote ; _ ;

romanian spy
romanian spy 1,900 jour, 06:11

a választás végeredményének magától értetődősége miatt ez egyszerű időpocsékolás.
kivéve persze, ha ott lesz juccer is.

Istencsaszar
Istencsaszar 1,900 jour, 06:39

romspy: mivel elnökjelölt, gondolom rá is vonatkozik a következő rész:

"Természetesen a többi indulót is örömmel látjuk a rendezvényen..."

Hercegno
Hercegno 1,900 jour, 08:54

én már ott vagyok \ o /

unavailable326542
unavailable326542 1,900 jour, 09:58

Nekem lenne egy kérdésem ICS-hez.
A nevedet a nagysikerű Imperium Galactica 2 alapján választottad?

Istencsaszar
Istencsaszar 1,900 jour, 10:38

Igen.

unavailable326542
unavailable326542 1,900 jour, 11:11

"Istencsászár, vezesd szolgád!" (mindez természetesen Kra'hen hanggal olvasandó fel)

Istencsaszar
Istencsaszar 1,900 jour, 15:34

Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt. Számtalan nevet kipróbáltam regeléskor, kezdett már felidegesíteni, ezért rápróbáltam erre. Akkor még nem gondoltam, hogy sokáig fogok maradni és esetleg közszereplő leszek. Ha tudtam volna előre, akkor kevésbé nagyképűen hangzó nevet választok.

Eheslo
Eheslo 1,900 jour, 22:44

No persze ics..
Ismét hazudsz, ráadásul be is égsz vele rögtön, hiszen csak 5 goldodba került volna kevésbé nagyképűt választani-
Gondolom nem tellett a 40+ hónapnyi éceszgéberséggel lopott vagyonból, íyg maradtál aki vagy: hazug nagyképű amorális mocsok.

Istencsaszar
Istencsaszar 1,901 jour, 02:33

Ennyi idő után már nem változtatom meg semmi pénzért. Mindenki így ismert meg, minek változtassam már meg? Mellesleg akkor meg nickváltogató, vagy esetleg sokadnick lennék. 🙂

hupakolas unokaja gazsi
hupakolas unokaja gazsi 1,901 jour, 11:26

na most már szerintem is gyökér vagy éhesló!
Ilyen hülyeségbe is belekötni....

Eheslo
Eheslo 1,901 jour, 12:32

ics, maga mondta nem választana ilyen nevet, ha (ismét)tehetné, mert ez nagyképű.
Leírtam, hogy hazudik mert van rá mód, hogy változtasson rajta hónapok óta, ha így gondolja (valóban).
De nem változtat, mert ő ilyen: hazug és nagyképű.

Istencsaszar
Istencsaszar 1,901 jour, 17:10

Melyik részét nem tudod értelmezni a mondatnak? Azt írtam, hogyha tudTAM (múlt idő) volna (feltételes mód) előre, hogy közszereplő leszek, akkor tovább keresgélek. Négy év után hiába változtatnám meg, mindenki úgy ismerne és szólítana, hogy ICS, akármire is nevezném át a karaktert. Így inkább megtartom, hogy elmondhassam magamról, hogy sem nevet, sem ÁP-t nem váltottam soha.

sorihun
sorihun 1,902 jour, 23:17

bazze.. február 3-a van -.- Ejj.. 3 v 4-én szokott lenni. és jó volt ? 🙂

Eheslo
Eheslo 1,902 jour, 01:12

Ismét kiderült, hogy a halott beszart, ics és a jeticsicska zombijaik a semmiért feküdtek le a jeti haverjaiknak, sokadjára feláldozva becsületet, tartást, megszerzett bónuszokat, bármit.

A jetik (szemben a nekik ajándékozott +20% fegyverbónusz esetével, ahol legalább jelképes fél napi adóbevételnyi pénzt vetettek a magyar csicskáiknak a kapott bónuszért cserébe a jeti gazdáik) lényegében a semmiért kaptak a magyaroktól átjárót a dugába dőlt kalandjukhoz (nem mellékesen a keleti átjárónélküliség miatt támadtak minket hátba, legalább is ezt hazudta ics és a jeti gazdája).

Az oroszoktól megszerezhető olajbónusz ígérete ics ordasan hazug átverése volt, a ruszkikk tabuk, sosem mertek velük szembeszállni, még akkor is csicskáztak nekik, mikor az oroszok 300-an követelőző taknyos bébik voltak, mi meg az indonézekkel világot végigverő bajnokok, akkor a vasat, olajat és ezzel a magyar fegyveripar alapjait játszották a semmitérő "szövetséges" ruszkik kezére.
De semmi nem változik, hiába telnek az évek: ugyanazok a tolvajok lopnak, ics ugyan úgy hazudik a fékerek fékfarmjai pedig biztosítékai a változatlanságnak, leválthatatlanságnak és persze tanuljátok meg, hogy bárki: jetik, tótok, csehek, labancok, szlovének, oroszok, bolgárok, rácok, polákok, makik érdekei fontosabbak, mint a magyaroké.

Mert megérdemlitek, ha hagyjátok ezt.

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.