Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[Kelstein's Baby Steps] Garda Nationala + Ghid UM-uri eRomania

1,817 jour, 09:14 Published in Romania Roumanie de Kelstein
Good News Everybody - Episodul 2 din Kelstein's Baby Steps![Kelstein's Baby Steps] Garda Nationala + Ghid UM-uri eRomania

Dupa cum am anuntat Episodul 2 va fii despre Garda Nationala si alte Unitati Militare; GN a fost pe locul 2 la egalitate cu Chatul ca factor ce tine lumea in joc dupa primele 2 saptamani conform rezultatelor

Inainte de a incepe o scurta prezentare a Garzii Nationale si a celor mai importante 10 Unitati Militare din eRomania in functie de damage/membrii hai sa vedem:

Ce este o Unitate Militara?

O Unitate Militara este un grup de soldati condusi de un lider.(commander) Unitatile Militare pot fi de 2 feluri: nationale si private.

Nationale inseamna ca acea UM poate primii oficial bani de la guvern prin lege de donatie si deobicei reprezinta academia armatei: in cazul eRo aceasta este GN (totusi fondurile aici sunt parte publice parte private).

Private - oricine poate crea o UM are nevoie doar de 40Gold.

O unitate militara va poate ajuta sa va directionati damageul acolo deoarece comandatii acestora au sau ar trebui sa aiba contact direct cu persoanele care decid strategia de lupta a tarii din care faceti parte

Unitatile militare sunt organizate in regimente iar fiecare regiment are un Capitan care are optiunea de setare a DO-ului. (alegerile pentru capitani sunt pe data de 15 a fiecarei luni) - orice persoana din regimentul candida la aceste alegeri, DAR trebuie sa luati in considerare ca un capitan bun de regiment este un jucator cat de cat activ care are timp sa intre de cateva ori pe zi pentru a putea coordona DO-ul cu ordinele nationale.

Indeplinirea zilnica a DO-ului va rasplateste cu o bazooka si un Energy Bar INDIFERENT DE UNITATEA MILITARA DIN CARE FACETI PARTE!

Important! - fiecare UM este libera sa isi puna reguli membriilor lor, iar apartenenta la o anumta UM poate fii refuzata daca aceste reguli nu sunt implinite.

Unitatile Militare in general ofera avantaje precum echipari periodice cu food si arme si ajutor in caz de nevoie dar si apartenenta la un grup.


Garda Nationala

Comandant - Soaresol
Finantare - Stat/Privat
Ziar: Observatorul Militar
Garda Nationala se adreseaza tuturor jucatorilor sub 1000str.
Garda Nationala - ofera pe langa echipari beneficiul unei “educatii” dovedite a fii eficienta considerand ca membrii GN tind sa ramane sa joace jocul si dupa terminarea stagiului.

Apartenenta la GN implica anumite reguli:

Purtarea uniformei GN
Respectul față de colegi, ofițeri/comandanți și oricare alte persoane de pe chat
Respectarea ordinelor ofițerilor/comandanților
Atac la ordin, cu acordul ofițerilor/comananților
Obligativitatea de a lucra în firmele GN în schimbul a două echipari zilnice
Inactivitatea trebuie anunțată unui ofițer/comandant GN
Politica este Strict Interzisa pe chat
Apartenenta la un Partid pe timpul stagiului GN - Strict interzisa.

Pentru mai multe detalii:

Chatul GN: #gn-recrutare

UNITATI MILITARE din eRomania

Personal consider ca o decizie informata este cea mai buna decizie asa ca am ales sa prezint si Unitatile Militare din Eromania in TOP10 Damage dar si TOP10 Nr Membrii(luate in data de 5Nov 2012). Pentru a incerca sa scurtez cat mai mult acest articol am lansat un mini interviu de 8 intrebari tuturor liderilor de UM din TOP10 Damage/Membrii iar acestea sunt raspunsurile care le-am primit

Inainte sa incep VREA SA MULTUMESC TUTUROR COMANDATILOR DE UM care au raspuns apelului meu!

Top 10: Damage/Membrii
1. FAR/Templierii
2. FSR/SP
3. Templierii/FSR
4. SP/Romania Unita
5. Vanatorii de Munte/FAR
6. Dracones/Vanatorii de Munte
7. Nemesis/Cruciatii
8. SPP/Haiducii
9. Vulturul Negru/Garda Nationala
10. Legiunea Umbrelor/Octogon

Intrebarile au fost:

1.Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:
2.Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?
3.Ce parere ai despre GN?
4.Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?
5.Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?
6.Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala
7.Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?
8.Planuri de viitor?

(ordinea este in ordinea in care am primit raspunsurile)

Nemesis - Commander: Uxini

1.Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

Mai jos ai cateva linkuri cu informatii despre Nemesis:
wiki:
http://wiki.erepublik.com/index.php/Nemesis
un articol vechi de prezentare:
http://www.erepublik.com/en/article/nemesis-1924441/1/20

2.Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

Pe 15 noiembrie implinim 2 ani si 2 luni

3.Ce parere ai despre GN?

GN are un rol extrem de important in mecanica dezvoltarii fiecarui "tanar".

4.Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Daca te uiti pe toate statisticile care apar, vei observa ca suntem singura unitate care are o prezenta de 100% in lupta..si cu mai putin de 50 de membrii ne clasam in primele 8 unitati militare din Romania. Calitatea in detrimentul cantitatii...momentan, cu parere de rau, sunt putine um-uri care inteleg asta

5.Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

Strategia unitatii este foarte simpla: investim din toate punctele de vedere numai in oamenii care noi consideram ca se vor integra unitatii Nemesis

6.Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Munca in firme e la alegerea fiecaruia...pana la urma urmei, economic, fiecare se gospodareste cum considera el mai bine...care are probleme din punctul asta de vedere..ajutam cu sfaturi

7.Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Suntem o unitate care nu foloseste chatul..probabil singura din jocul asta...insa suntem activi 100% ingame. Prin urmare actiunile noastre, asa-numitele defilari sunt o data l a4-6 luni, exceptie facand evenimentele de ultima-ora, diverse actiuni, iar atunci lovim ad-hoc

8.Planuri de viitor?

Pt viitorul apropiat sa ne pastram si sa ne consolidam forta grupului. Suntem cel mai unit si puternic grup din Romania si ne mandrim cu asta!

Haiducii - Commander:ConstantinBA

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

Unitatea militara pe care o conduc este mai curand o familie decat o unitate. Garantam tuturor libertate neconditionata, in privinta uniformei, locului de munca, partid politic etc. Unicile restrictii pe care le avem, sunt de a nu lupta impotriva eRomaniei si eRepublicii Modldova, sub conditia exmatricularii, si regula nr.5 : Fara politica in unitate !
Ne ajutam la nevoie si ne place sa glumim 😁

2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

UM Haiducii a fost fondata in Martie 2011 de catre un grup restrans de persoane (pe atunci numar limitat de membri), primul comandant fiind ardei9 ! Respect !
3. Ce parere ai despre GN?
Respect munca pe care o depun, insa acei colegi de la noi de unitate care au trecut prin GN, nu prea au ramas cu pareri pozitive despre organizarea acesteia. Eu unu nu am avut de afacere cu GN si nu pot sa ma pronunt.

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Nu recrutam in nici un fel. La noi vin cei ce si-o doresc, si raman datorita valorilor pe care le impartasim (libertate, ajutor si respect reciproc, buna dispozitie). Dupa "curatenie" raman doar cei activi si care lupta regulat, luptele fiind un criteriu de pastrare a palosului haiducesc pentru cei ce nu isi fac simtita prezenta pe feed/chat.

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

Ajutor (material si logistic) il primesc toti ce-i care il cer. Nu imi amintesc cazuri in care cineva sa fi ramas nelamurit in careva privinte. Daca nu ceri ajutor, inseamna ca esti bine! 😁

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie?

Raspuns: Nu

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Defilarile au loc mai rar decat o data pe saptamana, sponsorizate din banii donatorilor interni.

Semper Pro Patria SPP - Commander: Morphine

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

Semper Pro Patria e o shleahta de oameni neseriosi, care se gandesc numai la baut (baietii) si la dragoste cu nabadai (fetele)... si in pauze luptam de nebuni pentru Romania, pana ramanem fara de energy bars, unii se mai supara si promit ca nu mai lupta deloc pentru Romania, ca sa vina unii sa fure... dar isi revin repede dupa o jumate de vodca, cand iarasi baga tot ce au intr-un rw prin moldova sau transilvania.... si una peste alta ne dam seama ca noi nu luptam pentru niste unii care se perinda pe la conducerea tarii, ci luptam ca asa ne vine noua cateodata, si cand nu ne vine... asta e 🙂. Cateva cuvinte se mai gasesc aici despre SPP: http://wiki.erepublik.com/index.php/Semper_Pro_Patria

2.Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

Semper Pro Patria are o vechime de 900 zile in momentul vorbirii (data nasterii e in ziua 910)

3. Ce parere ai despre GN?

Despre GN nu am o parere anume... stiu ca e un lucru necesar dezvoltarii Romaniei, si daca exista oameni care sa se implice acolo si sa nu fie partinitori si sa stie sa comunice cu toate UM-urile din Romania, si daca conducarii GN fie ei temporari, sau care se cred vesnici acolo, ar lasa deoparte ideile preconcepute sau afinitatile politice si/sau militare fata de unii, si s-ar comporta doarca niste tutori, atunci GN ar putea fi respectata si cunoscuta de toata lumea.

4.Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Nu avem o strategie. Cu siguranta calitatea, si aici ma refer la cateva caracteristici ale oamenilor din SPP: cei care sunt si simt Semper Pro Patria, trebuie sa vada aceasta mica comunitate de oameni ca o mica familie in joc, sa aiba un sentiment al loialitatii fata de ceilalti membri ai familiei SPP, si sa nu se gandeasca la partea materiala cand intra in colectivul nostru. Fiecare va avea si va primi de la ceilalti exact cat are nevoie.
5.Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?
Ajutorul intre membrii SPP e ceva ce se face de catre fiecare catre fiecare... cel putin asa vreau sa cred. Adica oricine are nevoie de ceva, trebuie sa ceara, si mai devreme sau mai tarziu va primi. Ca idee de baza, is avantajati cei care sunt mai activi ei primesc mai multe chestii avand in vedere ca is mai activi la defilari si alte discutii pe chat, dar nici cei care nu pot fi pe chat nu sunt neglijati. Oricine isi gaseste timp sa trimita in joc un mesaj cu ce are nevoie, va primi una-alta in limita avutiei oamenilor

6.Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Munca (inca) este obligatorie in firmele unitatii... desi in ultima vremene cam chinuim cu finantarea materiei prime pentru arme.

7.Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Defilari avem cate 2 pe zi (as vrea sa cred ca am fost pionieri la acest capitol), oamenii primesc arme q7 si
eventual paine daca au nevoie.

8.Planuri de viitor?

Planuri de viitor: nu prea avem, doar sa ne mentinem asa cum suntem acum colectivul, si daca pe langa asta mai vine si cate un om nou o data pe luna, atunci cu atat mai bine.

Fortele Aeriene Romane FAR - Naufragiatu

1.Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci/
2.Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?


Gurile rele spun ca am fi aparut in jurul zilei 164 of The New World, ziua FAR fiind declarata oficial ca fiind 2 mai. Insa nu-mi pot imagina FAR inainte de descalecarea Tiranului.

3.Ce parere ai despre GN?

GN-ul trebuie sa fie sinonim cu Divizia 1. GN-ul are nevoie in mod constant de oameni dinamici, experimentati,
energici si capabili a tine in priza "picii". "Picii" au nevoie de sfaturi, de modele de dezvoltare, de concursuri pe tema de mecanica a jocului si/sau cultura e-generala. Ar fi fain sa vedem GN-ul impartit pe module ( BH/RH hunters ; monetary market; bisnita; presa internationala ), fiecare modul avand macar 1 responsabil. Stagii de o luna (luna de luna) in echipa MA pt cate 1 GNist merituos ar fi fain de vazut de asemenea.

4.Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Una simpla: nu recrutam. Desigur au mai existat si cazuri exceptionale, in urma carora am sustinut un interviu.

5.Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

No tengo. Meriti, vei fi ajutat. Nu meriti, se va vedea, iar sita se va cerne in timp.

6.Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Toate 3 optiunile sunt valabile.

7.Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Cam cate zile are o saptamana.

8.Planuri de viitor?

Dap. Dar is secrete. Nici daca le-as sti, nu ti le-as spune.

Romania Unita - Commander:zmeuNY

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

UM Romania Unita este un grup omogen, care respecta pe cei mici si pe cei mari deopotriva. Unitatea Militara creste patrioti, si se doreste o alternativa a UM-urilor de tip mercenar, din care lumea emigreaza cand ajunge in
D4.

2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

UM-ul a fost infiintat in Aprilie - Mai 2012

3. Ce parere ai despre GN?

GN este o masina de ingrasat UM-urile mari, prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe. Puterea corupe, iar modul de abordare si de racolare a cadetilor nu le poate face decat rau pe viitor. Avand aceleasi persoane la comanda, s-au creat diferite grupuri de interese mai mult sau mai putin obscure. Evident, cei care se complac, sau sunt "unsi" nu o vor admite. Daca GN s-ar ocupa strict cu instructia militara, ar fi altceva. Insa momentan este salasul dinozaurilor care au nevoie de muncitori la firme. e scurt, sunt folositi cei mici, pentru ca cei vechi sa huzureasca, acesta fiind un motiv principal al scaderii populatiei.

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Romania Unita ofera tuturor o sansa de a juca eRepublik. Nu putem face pe toata lumea sa joace intr-un anumit
fel, doar pentru ca e nevoie de damage. Toti romanii patrioti, indiferent de calitate sunt bineveniti.

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

Jucatorii au un sistem bine pus la punct de instructii si coordonare, inclusiv pe Feeduri, pe chat, si pe Website. Website-ul este momentan in re-constructie si se refac tutorialele (http://romaniaunita.webs.com)
De asemenea fiecare jucator care are nevoie, este echipat zilnic in functie de strength.

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

La Romania Unita munca in firmele unitatii NU este obligatorie. Consideram ca un jucator trebuie sa aiba optiunea de a isi cumpara resursele necesare cu salariul, sau sa faca ce doreste cu el. Nu conditionam pe nimeni sa munceasca la firme. Echiparea la Romania Unita nu este conditionata de apartenenta politica, insa aceasta este recomandata.

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Zilnic la orele 20:00

8. Planuri de viitor?

Lupta la ordin, conform intereselor nationale.
Aducerea a cat mai multor persoane care sa ii ajute pe cei noi. Sa le ofere o sansa echitabila, plus motive intemeiate celor mici pentru a ramane in joc, pentru a fi patrioti si a nu emigra in alte tari.
Lupta pentru echidistanta si evitarea monopolului dorit de catre UM-urile dezvoltate. Oportunitati pentru dezvoltarea a noi UM-uri, elementul de baza al unui viitor Baby-boom adevarat (un Baby-boom sustinut, nu doar o scanteie).


Cruciatii - Commander: ROMVLVS/ Raspunsurile de la Mad Spider

Am pus intrebarile intr-un google docs si am rugat mai multi membri ai um-ului sa raspunda, apoi am facut o selectie cu cele mai concludente raspunsuri. iata ce a iesit:

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci/
2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?


UM Cruciatii s-a infiintat in ziua 1714, ca urmare a refuzului majoritatii membrilor din conducerea UM Templierii de a se asocia cu Partidul si UM-ul Romania Unita.
Cruciatii sunt mai mult decat o unitate militara, sunt o fratie, unde toti suntem egali si ne respectam reciproc, indierent de vechimea in joc, rank sau level, punand interesele eRomaniei mai presus de cele personale.

3. Ce parere ai despre GN?

GN este cat se poate de necesara pentru viitorul eRomaniei. Este locul unde un jucator nou invata mecanica jocului, dar si locul care il determina sa ramana in joc dupa pragul critic de o saptamana. Suntem insa de parere ca, n-ar strica mai multa transparenta din partea conducerii GN, pentru a inlatura toate suspiciunile privind munca in firmele unitatii si “recompensa” primita in schimbul acesteia.

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Bineinteles ca ne intereseaza Calitatea, insa nu neaparat calitatea jucatorului in ceea ce priveste damage-ul pe ccampul de lupta, ci calitatea omului din spatele monitorului.

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

a) echipari cu arme la defilari, venite din fonduri private;
la initiativa catorva membri ai unitatii a fost infiintat “Fondul Cruciatilor”, la care contribuim cu totii (unii doneaza, altii se imprumuta), fiecare dupa posibilitati si/sau necesitati;
c) exista programe “private” ale unor membri ai UM-ului prin care sunt ajutati membri ai GN (fara a li se cere ceva in schimb).

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Munca in firmele UM-ului NU este obligatorie, dar poti gasi de lucru la firmele unitatii (cu salarii mult mai atractive decat cele de la piata muncii).
continuare)

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Cruciatii organizeaza defilari in fiecare luni si joi de la ora 22:00 (aproximativ). In cadrul acestor defilari membrii unitatii primesc arme q7 si, optional, food pentru numarul de ff completat. Pe langa acestea, mai avem si defilari ad-hoc, atunci cand eRomania are nevoie de un plus de damage intr-o anumita lupta.

8. Planuri de viitor?

Am evoluat mult, am devenit mai intelepti, am realizat ca trebuie sa ne ajustam din cand in cand calea. Dar avem cateva constante in ideile noastre de viitor. Intotdeauna vom pune interesele eRomaniei mai presus de interesele noastre personale, si intotdeauna vom promova bunul simt si vom lupta cu indarjire impotriva acelora care il duc in deradere.

Templierii - Commander: cristi4seby

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci/
2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?


- 1 an si aproape jumatate

3. Ce parere ai despre GN?

hmmm , ar fi ok gn daca ar fi evidente si rapoarte periodice , asupra banilor si a echiparilor de acolo

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

momentan e limita la minim , intra cine vrea, ramane cine poate

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

echipam zilnic pe chat cu mancare 40ffpina in ora 16 , inca 40 ff dupa 16 ---- momentan defilam zilnic la ora 21.00 , echipare cu max 8 q7 ---- din cind in cind echipam pe feed cu mancare si arme q3 de obicei --- tutoriale trimise in joc celor nou intrati in um

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

nu avem firme in um , asadar numca nu poate fi obligatorie

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

cum am zis mai sus, defilam zilnic , echipam in funtie de ff disponibil , max 80ff

8. Planuri de viitor?

planuri -- hmm, ce as dori cel mai mult e sa reusesc sa adun toti jucatorii in primele 15 regimente, pt eficienta ...


Soimii Patriei - Commander: Sunsetter / Raspunsuri Mesther

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers >Soimii Patriei

2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

4 ani impliniti de curand

3. Ce parere ai despre GN?

Cool Idea. SP a fost tot timpul acolo si i-a ajutat. GN a fost reinfintat de un membru SP Mistwalker 😉

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Calitate si se merge pe principiu: Let them come to us

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

Defilari zilnice, sfaturi when needed si soimii se ajuta intre ei cum pot. Nothing planned but working great.

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Optionala

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Incercam sa le facem zilnice, desi avem sincope.

8. Planuri de viitor?

Stay the same crazy bunch.

Legiunea Umbrelor - Commander: googoodolll

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:

Legiunea Umbrelor se ghideaza dupa cateva principii: onoare, loialitate, camarederie si respect, atat pentru
comunitatea romana cat si pentru aliati si inamici.

2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?

Legiunea Umbrelor s-a infiintat in ziua 1212, martie 2011, imediat dupa implementarea in joc a unitatilor militare.

3. Ce parere ai despre GN?

Garda Nationala este si trebuie sa ramana Academia Militara Romana. Trebuie sa ramana apolitica si sa fie sustinuta de stat si de unitatile militare, fiindca de acolo isi iau soldati pregatiti, educati si disciplinati, datorita oamenilor care se ocupa de ei, si pentru care am tot respectul si consideratia.

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?

Strategia noastra de recrutare se bazeaza pe ideea de coeziune a grupului, incercam sa aducem oameni care sa
se integreze in grupul deja format, in asa fel incat sa existe o atmosfera placuta si calda.

5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

In afara de echiparile zilnice, sambata este zi fara echipare, resursele economisite fiind folosite pentru premiile de duminica, destinate dezvoltarii personale a soldatilor.

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

Cei care doresc echipare lucreaza in firmele UM; ne bazam pe efortul de grup si nu e posibil financiar sa sustii o echipare fara participarea intregii unitati.

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

Defilarea este zilnica, seara, fiindca atunci e perioada cand pot sa intre pe chat majoritatea oamenilor.

8. Planuri de viitor?

Planuri de viitor nu prea poti face in conditiile in care Plato iti rezerva atatea surprize. Incercam sa crestem si sa devenim mai puternici.

Vanatorii de Munte VM - Commander: Doxx

1. Cateva cuvinte despre Um-ul pe care il conduci:
2. Ce vechime are Um-ul pe care il conduci?


Fondată în septembrie 2008, unitatea Vânătorii de Munte a dăinuit de-a lungul versiunilor și schimbărilor din joc datorită nucleului de jucători dornici de bună dispoziție și prieteniilor înfiripate între aceștia.

3. Ce parere ai despre GN?

Relativ la Garda Națională, considerăm că e un mediu foarte bun de mărire a retenției în joc, mulți dintre actualii noștri membri provenind din GN.

4. Care este strategia voastra de recrutare a membriilor noi? Cantiate sau Calitate?
5. Care este strategia Um-ul de ajutare a jucatoriilor?

Momentan unitatea are porțile închise membrilor noi, încercand să crească eficiența cu "materialul" existent, în acest scop organizăm defilări zilnice.

6. Este munca in firmele UM-ului obligatorie? Da/Nu/Optionala

(nu a raspuns)

7. Cat de des au loc defilari intr-o saptamana?

vezi mai sus - “organizam defilari zilnice”

8. Planuri de viitor?

Pentru viitor sperăm să putem rămâne cel puțin la fel de omogeni și entuziaști, jocul în sine e cel mai mare dușman în această privință.
La momentul publicarii articolului nu am primit raspunsuri de la urmatoarele UM:
FSR,Dracones,Vulturul Negru,Octogon dar daca le voi primii le voi adauga.

ORICE ALT UM CARE VREA SA FIE INCLUS ESTE LIBER SA RASPUNDA LA INTREBARILE DE MAI SUS SI SA MI LE TRIMITA PRIN PM IN JOC!

Ziarele soldatului:

Ministerul Apararii
Ministerul Educatiei
B-Labs - ziarul lui elbandido cu statistici militare

Articolul este parte a proiectlui:Kelstein Baby Steps

Articole precendte:

1.[Kelstein's Baby Steps] Modulul MilitarPS: apreciez comenturile legate de greseli, am sa le corectez pe parcurs.
Pentru cea mai buna sugestie de imbunatatire ofer 10q7!
 

Commentaires

AAladin
AAladin 1,817 jour, 09:24

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers >Soimii Patriei

Smeash
Smeash 1,817 jour, 09:28

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers

elbandido
elbandido 1,817 jour, 09:35

zmeusor e praf ca de obicei, aceeasi placa de subjugare, plangaciosul romanilor : ))))

zmeuNY
zmeuNY 1,817 jour, 09:38

elbandido,

mai plangi putin din eUSA, si mai adu-ne niste formule de exploatat jucatorii noi.

zmeuNY
zmeuNY 1,817 jour, 09:45

Finantarea la GN e ori de la stat, or de la privat? Hotarati-va
Adica se mai iau bani si din BNR cand nu primiti destula spaga ?

elbandido
elbandido 1,817 jour, 10:03

Mai neuron singuratic, nu vezi ca tu plangi toata ziua prin comentarii ca nu te lasam sa te joci cu clonele?
Astept sa imi apari in privat sa ma injuri iar de toata familia, ca aici nu ai tupeu.

...btw astept urmatoarea amenintare RL, de data asta sunt pregatit

aladinus
aladinus 1,817 jour, 10:08

Pe cand o chestia de astea despre ce parere avem de exemplu de ru? 🙂 Fac pariu ca o sa fie deliciu...

S Y N A P S I S
S Y N A P S I S 1,817 jour, 10:21

o7

gR33NnP0w3R
gR33NnP0w3R 1,817 jour, 10:28

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers >Soimii Patriei !!!!!!

ucinrov
ucinrov 1,817 jour, 10:39

o7

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu 1,817 jour, 11:15

zmeuny esti pastilos rau frate = ))))) si eu care credeam ca am ras destul inainte sa intru aici : )))

bchon
bchon 1,817 jour, 11:16

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers

elbandido
elbandido 1,817 jour, 13:44

zmeu zmeilor tata leilor: https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/49863_100000458091616_7565_n.jpg

...te doboara cu privirea

elbandido
elbandido 1,817 jour, 14:24

bai zmeusor care platesti taxe la stat, ia sa iti citez de pe Hall of Fame-ul ala tentativa de site al vostru:
"Pentru a va angaja si lucra zilnic la cel mai mare salariu competitiv pe Job Market, trebuie sa va mutati temporar (cu Resedinta, nu Cetatenia) in tarile dezvoltate, de obicei cu bonus 100%. Dupa ce va angajati, va puteti muta inapoi in regiunea dorita (nu trebuie sa ramaneti in acea tara pentru a da WORK zilnic). Recomandam USA, Polonia, sau China."
...unde e ma RU ala patriot?

elbandido
elbandido 1,817 jour, 22:59

zmeusor astea sunt replicile tale? ...serios acum, zi-mi daca vrei sa iti cumpar alt biberon, poate cel vechi s-a uzat....aaaa stai, cu un singur neuron nu prea ai ce debita, am inteles

thaddaus
thaddaus 1,818 jour, 00:26

"Suntem cel mai unit si puternic grup din Romania si ne mandrim cu asta!" sic!

giap
giap 1,818 jour, 02:05

We Few , We Happy Few, We Band Of Brothers

buru
buru 1,818 jour, 05:33

Fâl Fâl Fâl...

Mousquetaire
Mousquetaire 1,818 jour, 05:50

de asta merg toate bine in RO . 🙂

Kelstein
Kelstein 1,818 jour, 06:08

Adica mousquetaire?

RlZBOT
RlZBOT 1,818 jour, 07:23

"UM Cruciatii s-a infiintat in ziua 1714, ca urmare a refuzului majoritatii membrilor din conducerea UM Templierii de a se asocia cu Partidul si UM-ul Romania Unita."

1. Nu aveti somn daca nu pronuntati cuvantul TEMPLIERII 🙂
2. nu amesteca politica cu militaria
3. UM`ul Templierii nu a avut nici o legatura cu alt UM in joc ... dar na ... voi "stiti tot "

RlZBOT
RlZBOT 1,818 jour, 07:24

felicitari ptr articol Kelstein

pista2
pista2 1,818 jour, 07:29

mi se pare mie sau lipsesc commenturi...

Kelstein
Kelstein 1,818 jour, 10:15

Da pista2 lea sters zmeuny

flo82is
flo82is 1,819 jour, 04:57

o7 bun articol(bun interviu).cel mai mult la un um conteaza adevarul sa-l spui(si plusurile si minusurile)RESPECT tuturor um din eRomania

nagant895
nagant895 1,819 jour, 08:55

V

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.