Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[ID] Vi gör en film - Kan du bidra?

1,818 jour, 14:41 Published in Sweden Suède de Inrikesdepartementet


Just nu håller vi på Inrikesdepartementet på att skapa en rekryteringsfilm som kommer upp upp med buller och bång på eSveriges alldeles egna Youtube kanal inom kort (Kanalen länkas till så fort första filmen publiceras). Här hoppas vi kunna samla inom sin tid ett flertal olika spännande filmer som visar både .com och .se på ett spännande och roligt sätt.

Har du egna filmer du har skapat eller som du tycker borde läggas upp på youtubekanalen kontaktar du Dalze med ett pm på enklaste sätt.

Tror du att du kan bidra med snygga bilder, headers, smarta tips eller snygga filmsekvenser där .com och .se visas på ett snyggt sätt, så var inte rädd att lämna en kommentar här nedan med dina bästa bilder eller tips.

Har du bilder du vill dela med dig så gå in till tråden på forumet och lämna dem där. http://erepublik.se/viewtopic.php?f=432&t=24833 (kopiera länken och klistra in i nytt fönster)

Yours Truly
The movie directing people of
INRIKESDEPARTEMENTET
 

Commentaires

Daariil
Daariil 1,818 jour, 14:47

Vote!

Maximalus
Maximalus 1,818 jour, 17:25

ett bra tips: visa hur man ska börja för att få en bra start så spelet inte blir tråkigt direkt

Veritatem
Veritatem 1,819 jour, 02:15

Ett bra tips: Använd Sony Vegas Pro Series. 😃
Dont use shitty shit like Windows Moviemaker. 😕

SpycakeN
SpycakeN 1,819 jour, 02:22

+1 på Maximalus

Veritas Aequitas
Veritas Aequitas 1,819 jour, 08:03

Jag har ju gjort serien med svenska departements-logotyper, bland annat den här ovan för inrikesdepartementet. Hör av er om ni behöver grafik.

GigaDruiden
GigaDruiden 1,819 jour, 09:17

lycka till!

Djodrake
Djodrake 1,820 jour, 00:52

Se till att folk går med I The Swedish Military eller en MU som samarbetar med dem. Så att människor inte lämnar för att de tycker det är tråkigt. Också så att de vet att de kan få pengar för att slåss då det kan vara dyrt att köpa vapen och mat.

farbrorbla
farbrorbla 1,820 jour, 08:13

Se till att få folk hålla i sina kakor JÄVLIGT hårt, annars kommer Larm och tar de 🙁

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.