Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

[HK][2013.02.03.] Bassarabia, British Columbia, Peloponnese, BSCoT

1,900 jour, 08:30 Published in Hungary Hongrie de Hadugyminiszterium


Bukovinát felszabadították a lengyelek a moldávok javára, akik rögtön el is vették az ukránoktól.
Lezárult a belorusz régiócsere negyedik fázisa és elfoglaltuk Brestskayat. 24 órát kivárva fogjuk támadni a következő régiót, mely az imént felszabadított Homelskaya lesz. Bővebben a régiócserét taglaló számban olvashattok.
Alterpulse használat
- Telepítsd fel a kiegészítőt a leírás alapján!
- Bal oldalon lévő ablakban használd a Napiparancs megjelenítését!
- Üss a Napiparancsban megadott csatákban!
- Kövessed saját és százatársaid ütéseit a főoldalon található linkek segítségével!
- A kreditszámításról itt találsz leírást
- A hasznos mutatóról itt találsz útmutatót
- A negatív prioritás alapértelmezés szerint minden prioritásos csata ellenkező oldalára számolt kreditet levonja a rendszer. Tessék odafigyelni - különösen felkeléseknél - melyik oldalon harcolunk

Fontos információk új katonáknak
- Csatlakozz egy Military Unithoz, hogy az Daily Orderrel, ellátmánnyal, tanácsokkal láthasson el!
- Ismerd meg a jelenlegi harcmodul működését!
- Fejlesszed alap tréning-centered, hogy több erőt kapj naponta! (Ne szórjad az aranyadat el!)
- 50-52% állású csatákban harcolj!
- Teljesítsed a Daily Orderedet, és zsebeld be az érte járó jutalmat!

← Kapcsolódj fel a mibbiten keresztül a Rizon szerverére! Kérjél bátran segítséget a minisztérium munkatársaitól, csatlakozz a reguláris katonák szobájához!

karaj22
 

Commentaires

rRonin
rRonin 1,900 jour, 08:38

B.zi oroszok és szőröstalpú Yetik - töröljük el mindet. Támadjuk be mi Oroszokat

Komjatius The Hun
Komjatius The Hun 1,900 jour, 09:06

Mindenesetre szép teljesítmény a románoktól, eddig egyetlen pontot sem hoztak a csatában... Lúzerek.

bacska
bacska 1,900 jour, 09:08

Érdemesebb lett volna a tegnap estétől - ma reggelig tartó bassarabiai ukrán felkelésben ukrán oldalon megtörni a románt. Most nagyobb területük van mint törlésük előtt.

Nagykun
Nagykun 1,900 jour, 09:47

Nagy duma volt csak a románoktól, hogy az oroszokra mennek, ez nem megszegése máris az új egyezségnek? Rotyogtatás hallok? Még, hogy orosz olaj, ja, meg chile-i cseresznye a jónépnek télire...

rRonin
rRonin 1,900 jour, 10:27

Szerintem az állhat a háttérben olvasva a cikket az elnökük Valahian-ról (elégedetlenek stb), hogy az elnök személye elleni tiltakozás miatt nem ütötték. Valamilyen szinten lázadnak.
Az ötlet (orosz olaj ) jó volt, ha összejött volna, de a román közvélemény mutatja a Yeti-nép szabotálta ezt.
Én ettől függetlenül az orosz olajat így vagy úgy de megszerezném, remélem akár erővel is elvesszük tőlük (szarok a CoT-ra - bírják rá oroszokat, hogy adják bérbe normál áron vagy csak úgy, belépési feltételként)

Peter Palus
Peter Palus 1,900 jour, 13:21

Szeretnék gratulálni a román swaphoz!
Főleg hogy nem sikerült , szegény románoknak, de legalább alig ütötték az oroszokat. Na de most már Taurdiával már az orosz ellentámadásra se lesz lehetőség , szóval még azt se lehet mondani ,hogy az oroszok kedvélben járunk , mert háborút akartak... Mind a hadügyes , mind a külügyes csapat szépen dolgozott , megint sikerült bukni a bónuszunkat , mikor semmi nem kényszerített volna rá. Remélem ez a "csapat" lesz a következő elnök alatt is mert akkor szabira teszem magam. Végül külön köszönet a kedves elnökünknek és jókívánságaimmal együtt üzenem neki , hogy legközelebb az édesanyjukáján swapoltassa át a cigány szomszédaikat ilyen sikerrel. Mivel magyar ember ilyet nem csinál, talán még a román ilyen kétszínű , szava-hihetetlen , köpönyegforgató...

Peter Palus
Peter Palus 1,901 jour, 23:37

Azt végképp nem értem ,hogy Donbast miért elsőnek kellett visszafoglalni (ja persze romén testvéreiteknek nehogy már megmaradjon az orosz NE), végül is sokkal jobb a bónuszt adó hal , meg a só helyett , végül pedig most meg ráadásnak bukjuk a fehérorosz bónuszt. Igaz román-cigány elnökünk és kormányunk van...

India'n
India'n 1,901 jour, 01:41

Ha már annyira swappolgatni akartok ezekkel a szerencsétlen fehéroroszokkal, akkor miért nem a szarvas tartjátok meg (a kajagyárosok sírására és kérésére) és dobáljátok Brestskaya és Mahilyowskya között. Bónusz marad nekik is, nekünk is.

Mystela
Mystela 1,901 jour, 06:00

GUYS! PLS SPREAD THE WORD.

FRIENDS AND ALLIES FIGHT FOR MALAYSIA HERE:

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/38138

As per the agreement, please DO NOT FIGHT FOR THAILAND in Sarawak:

http://www.erepublik.com/en/article/dogovor-agreement-with-emalaysia--2203500/1/20

http://prntscr.com/ragvl

Please fight for Malaysia in Sarawak if you can, now or in any of the other battles for SARAWAK for MALAYSIA!

Thanks. o7

ktamas76
ktamas76 1,901 jour, 06:16

Ha jól értem akkor olajos halat nem eszünk, meg egy darabig szarvast se.

1224333
1224333 1,901 jour, 06:22

mokas egy helyzet ismet... tegyek ki rawot 0.02-ert rogton elmegy

Mystela
Mystela 1,901 jour, 06:27

Sorry to barge in. o7

Joz76
Joz76 1,901 jour, 07:12

Én sem hogy miért Homelkayát kell swapolni, mivel így el-el megy a szarvas bónusz. Miért nem jó erre Bretskaya és Hrodzienksya?

hupakolas unokaja gazsi
hupakolas unokaja gazsi 1,901 jour, 11:21

mer ahhoz ész kell...

India'n
India'n 1,902 jour, 00:30

Joz, azért, ha vissza adod Brestkaya-t, nem tudod beütni Hrodzienskaya-t.

Eheslo
Eheslo 1,902 jour, 00:43

Ismét kiderült, hogy a halott beszart, ics és a jeticsicska zombijaik a semmiért feküdtek le a jeti haverjaiknak, sokadjára feláldozva becsületet, tartást, megszerzett bónuszokat, bármit.

A jetik (szemben a nekik ajándékozott +20% fegyverbónusz esetével, ahol legalább jelképes fél napi adóbevételnyi pénzt vetettek a magyar csicskáiknak a kapott bónuszért cserébe a jeti gazdáik) lényegében a semmiért kaptak a magyaroktól átjárót a dugába dőlt kalandjukhoz (nem mellékesen a keleti átjárónélküliség miatt támadtak minket hátba, legalább is ezt hazudta ics és a jeti gazdája).

Az oroszoktól megszerezhető olajbónusz ígérete ics ordasan hazug átverése volt, a ruszkikk tabuk, sosem mertek velük szembeszállni, még akkor is csicskáztak nekik, mikor az oroszok 300-an követelőző taknyos bébik voltak, mi meg az indonézekkel világot végigverő bajnokok, akkor a vasat, olajat és ezzel a magyar fegyveripar alapjait játszották a semmitérő "szövetséges" ruszkik kezére.
De semmi nem változik, hiába telnek az évek: ugyanazok a tolvajok lopnak, ics ugyan úgy hazudik a fékerek fékfarmjai pedig biztosítékai a változatlanságnak, leválthatatlanságnak és persze tanuljátok meg, hogy bárki: jetik, tótok, csehek, labancok, szlovének, oroszok, bolgárok, rácok, polákok, makik érdekei fontosabbak, mint a magyaroké.

Mert megérdemlitek, ha hagyjátok ezt.

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.