Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

Трета международна ерепублик среща Солун 2013

1,900 jour, 09:23 Published in Bulgaria Bulgarie de snakyy

Малко е трудно да не сте забелязали, цяло рекламно каре на началната страница, следващата интернационална среща ще се проведе в бившият Български град Солун, малаките мноо го мразят това име.Авторите на идеята са пуснали една анкетка с цел по-добра организация
Като прекарващ всяка неделя по гръцко лятно време мога да споделя лек опит, като анализ за най-добър период от време сиреч кой месец е по-добре от двата варианта Юни или Септември. По принцип Беломорието винаги е фрашкано с Български туристи, по-лошото е, че кефалите са на всеки километър, тъй че от тях отърване няма та ще тряа се примирите с Ке-кането и говоренето на висок глас дори и между двама един до друг седящи 😉.

Започвам с Юни: времето е топло, водата също НО гърчолята са пред разгара на силния сезон според зависимост и от датата може вече, и да е настъпил = цените са в небето. А докрая на август местните цифромани/ и то истински глобите тръгват от 100 евра нагоре/ са на всеки километър също.
Септември освен, че пак е топло гърчолята вече са се отчаяли от бедните Петрички турити и вече свалят стремглаво цените да задържат темпа на пристигащите автомобили с Е регистрация поне, щот други вече няма.
Който е мераклия да бира Септември в анкетата няма да сгрешите.

 

Commentaires

didi210
didi210 1,900 jour, 11:17

Хайл, кефали ))))) Предлагам входни визи да им турите на лакеите на Плато, като тръгнат да купонясват в Гърция.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI 1,900 jour, 11:19

1912 г малко ни остана да го вземем...
Ако тогава бяхме побързали съдбата на Македония щеше да е решена, а Балканския п-в - мн по мирен.

MRAZQ DEBILI
MRAZQ DEBILI 1,900 jour, 11:22

Написах три НЕ-та и като причина - "It's in Greece"

Simonymous
Simonymous 1,900 jour, 11:22

Споко, при следващата война ще ги кецаме : )

snakyy
snakyy 1,900 jour, 11:30

Не знам за вас ама в следващата война мисля, че ще се кецаме заедно стях срещу резаните пишурки

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.