Fond on/off

Join the new world

 
eRepublik - Online Strategy Game

НЕ на джамия в град Гоце Делчев!

1,899 jour, 07:36 Published in Bulgaria Bulgarie de BuccaneerBG

Не знам дали всички знаят за това, но в град Гоце Делчев искат да правят джамия.

Както е тръгнало до години цигани + турци ще са мнозинство в България.

Сега е момента да се обединим против това и против много други неща които стават в БЪЛГАРИЯ.Аз казвам не на джамия в Гоце Делчев и не на турските филми по Националната телевизия.За това ли се бореха ЛЕВСКИ,БОТЕВ,БЕНКОВСКИ и много други ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.

Ето я и самата новина: http://goceinfo.com/44620
"Толкова е обидно, че чак ми идва да повърна от политическо лицемерие!"

Организира се и петиция: http://www.peticiq.com/protiv_stroeja_na_dvamiq_v_gr_gotse_delchev

 

Commentaires

Simonymous
Simonymous 1,899 jour, 07:41

А за Фатмето, дето работи в Пирогроб разбрахте ли?

Mr.Hiccup
Mr.Hiccup 1,899 jour, 07:51

Чувајте го гоце и бидете среќни што сте дел од нашата историја о7, в/с

Mr. Jester
Mr. Jester 1,899 jour, 08:07

Хм, интересното е, че Левски именно за това се е борил. И сам гое казал даже.

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev 1,899 jour, 08:14

http://www.blitz.bg/news/article/179131

Коментирайте това!!! Общността на нормалните хора, без значение българи, турци или цигани официално Е МАЛЦИНСТВО!

Just smile back
Just smile back 1,899 jour, 08:31

Не мисля,че е редно религиозните виждания да се бъркат с професионалните умения ...
Жената може да е много добра в работата си и не виждам причина поради, която тя трябва да бъде уволнена. Всеки носи отговорност за думите си и всеки да си понася последствията от тях.
Трудно се доказва вина във фейсбук все пак...

VelikGogov
VelikGogov 1,899 jour, 08:33

Четох някъде, че България е на първо място по брой на джамии спрямо броя на населението сред всички християнски държави в света и разликата с другите наши съседни държави беше огромна. Така че НЕ на джамията в Гоце Делчев!
А за Бозижанов един голям рук да му стои в устата през цялата година.

VelikGogov
VelikGogov 1,899 jour, 08:35

Just smile back - за работата и може би си прав, но за тези си думи тя може, а според мен и трябва да бъде подведена под наказателна отговорност.

Just smile back
Just smile back 1,899 jour, 08:37

Не съм сигурен дали може... Все пак е фейсбук, все пак е изтрит профила вече...

Като гледам коментарите от българите, не се различават по какъвто и да е било начин от нейното изказване... Каквото и да се каже, ще е малко...

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev 1,899 jour, 08:54

Теоретично, според мен би могла да бъде уволнена дисциплинарно, за накърняване престижа на болничното заведение, използвайки расистки обиди, особено, предвид че като медицинско лице тя трябва да работи еднакво добре с хора о всякакви етноси.

Elijah Abbot
Elijah Abbot 1,899 jour, 08:54

Извинете, колко от вас живеят в Гоце Делчев, че така усърдно се противопоставяте? Това е въпрос от местна значимост.
Друго - ако има 100 души вярващи мюсюлмани, те със сигурност искат свой молитвен дом. И е тяхно човешко право, ако имат и финансовата възможност за това, да си построят. Ако пък не ги смятате за хора, това е вече друга бира...

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev 1,899 jour, 08:55

А за коментарите от страна на наще националисти, не съм ги чел, защото ми е пределно ясно какво ще видя. За това и в 1вия си коментар написах, че нормалните хора са малцинство, без значение българи, турци, цигани... идиоти се раждат навсякъде.

Wafrey 1914
Wafrey 1914 1,899 jour, 08:57

Илия - аз имам роднини там, ходя по 3 пъти годината там, и мога да ти кажа, че в околните села имат достатъчно джамии, а за града това ще е 2ра!
Каква местна значимост, навсякъде ще плъзнат и ние ще станем малцинство...

Jurukov
Jurukov 1,899 jour, 09:08

sub 995

o7

Simonymous
Simonymous 1,899 jour, 09:34

То си има процедура. МВР открива от къде е писано, разследва дали някой и е хакнал профила или не. Ако да, то този някой бива съден по поне две обвинения - насаждане на етническа и религиозна омраза и кражба на лични данни. Ако ли не, тя бива дисциплинарно уволнена и съдена по първото обвинение. Ако наистина някой и е хакнал профила, и се извиняваме. Ако не... 😁

Просто усмивка гръб
И педофилството е лично предпочитание, ама той докторът може и да си разбира от работата... дали ще си дадеш детето на педофил да го лекува?

hanibalbg
hanibalbg 1,899 jour, 10:02

Няма значение дали сме от Гоце Делчев или не. За всякакви такива неща трябва да сме единни, и да се научим да се поддържаме като народ. Докато философстваме и се правим на много толерантни, на път сме българите да останем малцинство в България.

Ако не се лъжа, преди година или две забраниха строежите на джамии с минарета в Белгия. Разбира се че всеки е свободен да изповядва каквато религия иска, в условията на съвременното демократично общество. Но не и ако пречи на останалите. Аз не съм длъжен да слушам как ми се провикват "Аллах" (или там каквото викат) по 5 пъти на ден. В крайна сметка живеем в православна държава.

Yankul9
Yankul9 1,899 jour, 10:16

Леле колко толерасти се изказват само в тая статия. Щом самите Българи не са наясно с проблемите и приоритетите си, нямаме нужда от цигани и турци да си съсипваме държавата, още повече че в Гоце Делчев има единствено и само помаци мохамедани, които както навсякъде, малко по малко почват да се турчеят. Вече не съм дори и малко оптимист за тая държава. Българите врагове на България и Българският народ, са повече от цигани и турци заедно. Ходете в Анадола и търсете права, език, имена и пробвайте да строите църкви, да видим колко ще ви огрее, толерастията и либералният нихилизъм са неизлечими ментални отклонения. И макар да не сте виновни, че са ви направили такива, пречите и рушите, защото заедно с вашите задни части, полагате и на останалите, на които не им е приятно като на вас.

Stolch
Stolch 1,900 jour, 23:30

За съжеление сме много прост народ и могат да разиграват селски циркове с нас, колкото си искат.

Лошото е, че накрая от играчка, ще стане плачка.

@hanibalbg

Демографското съотношение на етносите в България не се е променило съществено за последните 100 години..... Преди 100 години българите са били 87-88% от населението сега са 83-84%. Докато не се свалят конските капаци, прости и продажни политици ще въртят театър и ще карат още по простото население да подскача по свирката им.

България е зле, не заради турци или цигани, или мюсолмани, или който и да е. Зле е защото народа и не може да издигне достойни хора които да я оправляват, а отговорност за това носят всички и особенно тези които бягат от отговорност като прехвърлят вината на куцо и сакато.

Има само можещи и неможещи, всичко друго е от без значение!

NealCaffrey
NealCaffrey 1,900 jour, 00:17

1600 джамии малко ли са, молитвен дом....ще си спестя коментара, току виж някоя чалмичка ме репортнала.

kosturkoff
kosturkoff 1,900 jour, 07:45

НЕ на джамия в град Гоце Делчев!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ на джамии в България!!!!!!!!!!!

ilirik
ilirik 1,901 jour, 02:16

Не на българофобската толерастията, не на дажмията!!!!!! То няма толкова мюсюлмани в България колкото джамии!

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.