Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Gazeta me botime të veçantë. - http://tinyurl.com/VoLnewspaper

Kandidimi im për Kryetar të Partisë dhe për Presidencë.

16 Día 3,006, 09:52 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje eShqipëtarë të eShqipërisë krenare,
Kam nderin dhe rrespektin që para jush të shpall kandidimin tim për Kryetarë të Partisë LVV dhe të paraqes platformën e partisë por sigurisht nëse
leer más »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet Për Deputet]

17 Día 2,102, 15:22 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje eShqiptarë

Nuk dua që të ju marr shumë kohë me artikullin e radhës por vetem dua që të ju them disa gjëra rreth zgjedhjeve për deputet, këtë radhë ndodhën disa gjëra që e dëmtuan … leer más »

eKuizi i Dituris

15 Día 2,095, 17:18 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialPërshëndetje eShqipëtarë

Po e shofim të gjithë se argëtimi në lojë ka rënë dukshëm dhe për këtë skemi cfarë të bëjmë apo si tja bëjmë, por në këtë rast unë kam organizuar një … leer más »

Lëvizja Vetëvendosje [Zgjedhjet për Kryetarë]

17 Día 2,093, 09:04 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político
Përshëndetje eShqiptarë.

Të nderuar eShqipëtarë të eShqipërisë krenare, po ju shkruaj si Kryetarë i Lëvizjës Vetëvendosje që pasi kërkova votën tuaj një muaj më parë dhe mora shumicën e votave … leer más »

Lëvizja Vetëvendosje [Aleanca dhe Zgjedhjet për CP]

14 Día 2,082, 23:01 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje eShqiptarë.

Muaji korrik ishte i sukseshëm në shum sfera, dhe më shum në atë që arriti Presidenti VisarJ me Shqipëtarët duke ruajtur territoret në indi dhe duke rimarrë territoret … leer más »