Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks 🙂
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

Деноминација на материјали [Промена ден 3,576 ]

6 Día 3,573, 11:47 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik-Со цел зголемување на конкурентноста на пазарот на суровини, почнувајќи од ден 3.576, производството ќе биде деноминирано, (променeто во номинална вредност)со фактор leer más »

E-Republik's 9th anniversary, Gold and Energy Bars!Check your Mail

2 Día 3,286, 10:06 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

leer más »

Manticore Неделен предизвик

3 Día 3,143, 04:56 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikПочнувајќи од Ден 3,143 па се до Ден 3,149 ,ќе бидете во можност да го отклучите новиот тенк Manticore.Се што треба да направите да го добиете овој тенк е е да освои … leer más »

[New Update] Холдинг Компании

14 Día 3,140, 09:41 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikАдмините најавуваат нова промена во играва (Holding Company) која ќе биде се со цел да се подобри економијата. Новата промена започнува од Ден 3145 [по Е-Републик вр … leer más »

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Día 3,075, 02:48 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … leer más »