Ambiente de fondo si/no

" Smirushat "

12 Día 1,912, 12:45 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

- Pershendetje dhe mirembrema miq te nderuar .

- Ne ket artikull dua te shkruaj , shfaq shqetesimin tim ne lidhje me nje fenomen qe e mendoja te zhdukur me ne fund nga ambjeni i eShqiperise por ja qe " Smirushat " jane ende prezent ne loje .

leer más »

Mirupafshim

7 Día 1,903, 12:33 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

- Pershendetje dhe mirembrema miq .

- Ky eshte artikulli im i fundit per disa kohe sepse angazhimet ne RL po me detyrojme te kthehem ne nje 2 clicker per nje kohe shpresoj afatshkurter .


- Ne kete artikull desha te paraqes nje pasqyrim te

leer más »

I Kujt Eshte Faji ?

2 Día 1,902, 12:37 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

- Pershenedtje dhe mirembrema te nderuar bashkekombas

- Sot ne kete artikull dua te trajtojnje qeshtje qe sinqerisht me shqeteson si ne RL si edhe ne kete bote virtuale . Po degjojme shpesh termin ALBANOFOBI , dhe natyrshem lind pyetja , - KUSH

leer más »

Te Perveshim Menget

3 Día 1,899, 13:10 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Mirembrema te gjithe banoreve te eShqiperise .
Ne kete artikull kam vendosur te bej nje analize rreth Baby Boom , eshte teper heret per nje analize do thote dikush , mbase edhe eshte heret por ama kemi nje trend faktik dhe qe nuk na e ploteson

leer más »

eRepublik

1 Día 1,898, 11:11 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Dua qe kete artikull ta filloj me pergezimet e mia per ata qe arriten te bejne te mundur Baby Boom-in por nuk duhet te gezohemi para kohes sepse " bebet " kane nevoj per perkujdesje prandaj duhet te perveshim menget dhe te kujdesemi per lojtaret e

leer más »