Ambiente de fondo si/no

Te mblidhemi Ne FACEBOOK

1 Día 1,896, 15:43 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Disa antar te erpeublik kan hapur nej group ne facebook per nje arsye te vetme te mblidhemi aty dhe ti shprehim idealet dhe mendimet tona keshtu qe ju ftoj te jeni pjes e keti grupi .http://www.facebook.com/groups/474071199285845/


SUB And VOTE

leer más »

HUMBJA, dhe Suksesi i Sotem !!!!

8 Día 1,894, 10:45 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Titulli i artikullit duke i quditshem . Sepse humbja dhe Sukseni nuk mund te vin bashk , por sot Humbja eredhi por kesaj here Shqiptaret e Erepublik nuk u dorezuan kurr . Ne kete luft humbem teper bazzoka , bars , All , Gold por e panë te gjith se

leer más »

Mos E Prek O shka !!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 Día 1,884, 13:02 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Mos na e prek Daçiq Preshevën.
Mos na e prek Daçiq Preshevën.
Se s'do t'mbetesh pa Kralevën!
Mos na e prek Daçiq Bujanocin.
Se Shqipetarët ta djegin kocin.
... Mos na e prek Daçiq Medvegjen.
Se Shqipetarët ta sjellin dergjen.
Mos na e prek Daç

leer más »

ProBlem !!!!!!!!!!-Rrogat E ulta

5 Día 1,865, 11:10 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Une po ia dedikoj nje artikull rrogave te ulta ne Shqiperi.
Rroga minimale ne EShqiperia eshte 5 all por maksimalja ne keto momente nuk kalon 15 all. Kjo eshte nje temë shumë e shqetesuar se me nje rrog 10 Alleshe nuk po mundim te bejm asgje as

leer más »

Partia e Bashkimit Kombetar

14 Día 1,857, 00:29 Publicado en Albania Albania Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Une po e bej nje artikull per këtë parti kjo eshte nje parti e cila eshte hapur para nja 3 dite dhe ne nuk do ndalemi duke punuar dhe ju ftojm qe te bashkoheni ne ket parti e cilaa ka disa prioritete.

1Ne do te mundohemi per te bere bashkimin e

leer más »