Ambiente de fondo si/no

Az utolsó ereptali

72 Día 3,224, 11:46 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
Vidáman, szinte fütyörészve zártam be a kaput és ültem ma autóba, hogy elmenjek a talira. Az eső elállt, a forgalom gyér, szinte nulla, lehet táncoltatni a fordulatszámmérőt, mikor az erdők között kanyargó úton kiérek a faluból és belátok egy- … leer más »

[Sárgarépa emlékalapitvány] Különdíj a Ninja Pack-ért

17 Día 3,221, 12:18 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialKedves maradék!

Elnézést kérek, hogy ez a díj csak most került átadásra, de a játék is lepunnyadt, a kuratórium is szétszéledt, és csak így, utógyújtással tudjuk átadni az erep-történelem legnagyobb hoaxának megalkotásáért a különdíjat
leer más »

cikk fsb-nek, hogy mennyit ért a minimálbér projektje

89 Día 3,212, 14:43 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Ez a cikk ennek a kattantnak a kérésére készült, és azt szeretném szemléltetni benne, mennyit változtatott fsb 200.000 HUF-al a minimálbéren. Na most ez a nárcisztikus ámokfutó mindenféle manipulált grafikont varázsolt a cikkeibe, ezzel támasztva … leer más »

fsb híres grafikonja a KSH standardja szerint

41 Día 3,211, 11:39 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialKedves maradék!

A mai és a tegnapi nap kétségtelenül legtöbb szellemi energiáját felőrlő kérdése fsb grafikonszerkesztési perverzitása volt. Az alapos tudományos vita lezárásaként fsb a KSH (!!!!) egyik grafikonját hozta fel etalonként, íme:
leer más »

Búcsú Teleki Kolostól

18 Día 3,198, 10:23 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialElérkezett ez is. Itthagyott minket. Végleg.

Bár még nem sikerült átgondolnom teljesen a tragédiát, tollat kell ragadjak, úgy érzem.

A legnagyobbak egyike volt. Aki végig … leer más »