Ambiente de fondo si/no

Еве ви шанса докажете се!!!

20 Día 1,839, 12:03 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Добровечер еМакедонијо!!!

Имам многу тешка битка со Гејците и мора да ја земеме под секоја цена.Апел до сите наши Сојузници да ни помогнат во битката.Игнорирајте го востанијата во Италија и нападот врз Албанија ПРИОРИТЕТ НЕКА БИДЕ Central
leer más »

Србите прават неочекуван потег

65 Día 1,829, 14:55 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Добровечер еМакедонијо!!!


Вечерва еСрбија направи еден неворојатен добар потег кој што многу беа изненадени.еСрбија пуштија НЕ над Грчите Педери .Македонско -- Српските односи не с
leer más »