Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Me ane te penes,nje menyre e re te menduari!

LeA-Punë dhe motivim

78 Día 2,280, 13:47 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje anëtarë të Lidhjes së Arbrit dhe jo vetëm!

Këtë muaj kam nderin dhe përgjegjësinë për të drejtuar … leer más »

LeA-Thirrje e kongresmenëve

40 Día 2,211, 07:41 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Përshëndetje qytetarë të nderuar!

Kohët e fundit propozimet që janë shtruar në kongres kanë qenë disi qesharake.Jo vetëm që këto propozime nuk janë mirëmenduar para se të propozohen,por ato janë shtruar pa u diskutuar më parë dhe nuk është dhënë

leer más »

LeA-Zgjedhjet presidenciale

80 Día 2,205, 11:48 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje vellezër Shqiptarë,

Gjatë dy muajve të fundit Lidhja e Arbrit, në bashkëpunim me parti të tjera … leer más »

Gjendja ushtarake në vend

15 Día 2,184, 13:24 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoPërshëndetje bashkëatdhetarë të nderuar!

Ky artikull do të pasohet edhe nga 3 të tjerë të të njëjtit model.Të tërë këta do të kenë për qëllim informimin e popullit në 4 fusha të rëndësishme.Artikujt do … leer más »

LeA-Blerja e anëtarëve

43 Día 2,175, 06:52 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoKohët e fundit në komunitetin tonë po ndeshet blerja e anëtarëve nga partitë politike për të siguruar qëndrimin në Top 5.Nuk është hera e parë që ndeshemi me këtë fenomen,por kësaj … leer más »