Ambiente de fondo si/no

За ендорс

4 Día 2,684, 08:14 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Од причина шо плато ги помина сите граници на глупост досега спознаени и испитани. Се молат сите роднини и пријатели да поможат со ендорс и да пишат/постават во коментар линк до нивна статија за иста услуга такозвана ендорс

Фала многу и пријатно,

leer más »

For Mission.LAST PART!!!.... Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (3/3)

31 Día 2,540, 04:01 Publicado en Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

LAST PART....THANKS FOR COMMENTS...

000 0000000
00 00 00
0 * * 0 00
0 0 00
0 **** 0 00
00 00 00
000 00


leer más »

For Mission. Just comment pls !!! Thanks a lot!!! (2/3)

27 Día 2,520, 00:00 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

Just comment pls !!! Thanks a lot!!!

leer más »

Don't Worry Be Happy (Part 1/3) !!! 100 Energy for first 25 comments...

28 Día 2,493, 09:32 Publicado en Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...

leer más »

За македонскиот идиотизам !!!!

3 Día 1,846, 13:39 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за он

leer más »