Ambiente de fondo si/no

Miremjes

29 Día 2,542, 01:56 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Duhet 25 komente ... ne paqi vakt 🙂

leer más »

Explore Kosovo

25 Día 1,902, 16:13 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Pershendetje djem,

Se bashku me nje grup programerash, kemi kriju nje aplikacion per android platforme. Aplikaioni quhet Explore Kosovo edhe ka per qellim te ofroj perdoruesit informata te shumta mbi vendet turistike, restorane, hotele etj ne

leer más »

Nje strategji e vogel

5 Día 1,841, 16:45 Publicado en Albania Albania Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Gjate luftes qe e humben ne sekondat e fundit e kam vrejt nje problem shume te madh ne Div2 dhe Div3

Lojtaret qe luftojshin per BH ia nisshin me luftu qe nga sekonda e pare edhe i bojshin rreth 1mil dmg - Div2 ose 5mil dmg-div3 edhe e lejshin me

leer más »

Arius argiri

15 Día 1,788, 10:23 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Pershedetje,

Si e kam cek ne nje artikull me heret, une ne pergjithesi jam "2-Click mode kind of player" Nejse edhe DO mundohna me kry kohe mas kohe.

Nje gje tjeter qe e bej me knaqesi kur hy ne eRep eshte te lexoj ndonje artikull te lezetshem

leer más »

Corsica

0 Día 1,788, 04:31 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Luftoni te gjithe PER fyromin ne lufte kunder Frances


E vetmja menyre qe mos me na fshi nga harta mendoj eshte kjo.


Ky eshte mendimi im por le te vendosin udheheqesit me mire

leer más »