Ambiente de fondo si/no

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 Día 2,993, 20:22 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … leer más »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 Día 2,575, 16:01 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

leer más »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 Día 2,573, 15:18 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

leer más »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 Día 2,559, 06:04 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

leer más »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 Día 2,555, 02:25 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
leer más »