Ambiente de fondo si/no

Зашто многу ретко кој гледа напред, а сите гледаат назад [SaveAss]

10 Día 2,449, 04:41 Publicado en Chile Chile Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Многу интересен феномен е ова со куќите.

Имено за да направиш 1 куќа луѓето купуваа по 2,3,4 па еве гледам и по 9 компании без притоа да размислат што понатаму со тоа.

Ете сега имаме Q3 куќи и некаде до септември не очекувам никакви промени, НО

leer más »

Регрутација Prime Lords

14 Día 2,415, 07:22 Publicado en Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

leer más »

Македонски Масони [SaveAss]

61 Día 2,379, 18:25 Publicado en Chile Chile Negocios y finanzas Negocios y finanzas

Како одминува времето, ќе имам помалку време за играва. Тоа до некаде е и добра работа и некако не ми пречи, напротив едвај чекам да дојде тој период, но тоа не значи дека ќе се откажам, само ќе подолабавам.

Од некои од моите проекти остана уште е

leer más »

Државно уредување и тактика [SaveAss]

74 Día 2,367, 10:05 Publicado en Chile Chile Debates y análisis político Debates y análisis político

Оваа статија беше наменета за следните претседателски избори, но како што изгледа ќе мора порано да се објави, за да се сомелат идеите.

Реално живееме во илузија дека нешто се работи, НИШТО не се работи затоа имаме и проблеми кои се влечат со манд

leer más »

Во очи ЦРЕПедателски (SaveAss)

18 Día 2,354, 05:50 Publicado en Chile Chile Debates y análisis político Debates y análisis político

Денеска велат било ден на трудот, ден кога во друга земја, други луѓе за туѓи цели се избориле за работнички права. Нешто слично како 8-ми март, само ова за работниците или поточно аргатите. Други луѓе, во друга земја за туѓи цели.
Ме чуди зашто ни

leer más »