Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-667] Alexszel…

12 Día 2,646, 11:33 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Lehet adminék szabadságra mentek és ezért nincs most semmi érdemleges a játékban. Mióta betegszabin vagyok nem volt még egy 10x-s BH se, pedig minden reggel becsekkolok … leer más »

[DM-666] …e vidéken!

17 Día 2,644, 09:24 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Nagyon ördögi szám ez a mai, de ennek ellenére egy jó hírrel tudok szolgálni, hogy visszatért az egov! Már biztos 1,5 hónapja nem néztem az oldalra, de ma rácsodálkoztam, hogy ú … leer más »

[DM-665] Boost…

14 Día 2,641, 11:18 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Megjött az újabb sebzésgyorsító, amelyre ha jól emlékszem korábban volt is igény egyesek részéről, csak ők valami olyasmit kértek, hogy egy gombnyomással lehessen pl. 5 … leer más »

[DM-664] …ilyen sokáig.

11 Día 2,640, 11:49 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Hosszú kihagyás után újra itt! Nem mondom, hogy nem gondoltam az újságírásra a kihagyott durván egy hónapban, de azért nagyon jól megvoltam nélküle és úgy nagyjából az erep né … leer más »

[DM-663] …végtelen utakat.

15 Día 2,620, 10:15 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Azt hiszem eddig ez volt a legnagyobb kihagyás az újság történetében, de az utóbbi egy hétben nagyon zajlott nálam az élet és inkább az rl-t választottam a játék helyett, meg egyébként is … leer más »