Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap 🙂
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-706] ...mosolyogj.

6 hace 2 días Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

A legutóbbi Topfighter napomon az 50%-os sebzésnövelőre rákapcsoltam egy 100%-ost, mert úgy emlékeztem, hogy olyankor az 50-esnél megáll a számláló, és ha lejár a 100-as, akkor utána folytató … leer más »

[DM-705] ... leinterjúznék.

7 hace 3 días Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Mi ez a nagy interjúáradat? Nincs mit csinálni, gyerekek? 😃

Vagy ez lenne a média modul felfelé törekvése? Beértek a fejlesztések, amit Plato hosszas és fáradságos … leer más »

[DM-704] ...elfelejteni.

7 hace 4 días Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Kb. egy hónapja volt egy dupla BH-m és ma is összejött. Az ilyesmi a régi szép időket juttatja eszembe, amikor még nem volt ennyi rafkós kisdives és Maverick pakk még az … leer más »

[DM-703] ...bekapcsolódtam.

15 hace 5 días Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Azt még megértem, hogy a házárak elszálltak egy kicsit (bár nem tudom mi a fenére számított a sok spekuláns, hisz attól, hogy valaki nagy hévvel letelepedik (közben adózik), nem lesz több pé … leer más »

[DM-702] ...megy tovább.

11 hace 6 días Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Milyen kedvesek az adminok… Ott a szép nagy zöld gomb, szinte azt mondja, hogy nyomj meg, és az egyszeri játékos mit tesz? Na mit? Hát megnyomja gondolkodás nélkül. 🙄

Pedig … leer más »