Ambiente de fondo si/no

[Day 2014] O scurta analiza a situatiei diplomatice a eRomaniei

106 Día 2,014, 10:29 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis políticoObserv in ultima vreme o incercare disperata a guvernelor din ultima vreme de a accede la alianta TWO, in ciuda flegmelor si a suturilor in fund pe care si le iau de la o parte insemnata a membrilor lor.
leer más »

O crima necesara 2 ?

26 Día 1,990, 11:22 Publicado en Switzerland Switzerland Debates y análisis político Debates y análisis político

In urma cu aproximativ un an, presa romaneasca vuia despre devalizarea BNR-ului si articolul publicat de catre Hitman la vremea aceea despre “O crima necesara”.

In

leer más »

[Day 1944]News Around the World

31 Día 1,944, 08:45 Publicado en Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialRussia

Russians seem a little dissapointed about the declarations of neutrality they got from their old allies in their war against Poland. They don’t leer más »

Ipocrizia e la ea acasa

22 Día 1,942, 04:59 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

Tin minte cum nu cu mult timp in urma, si ma refer aici la o perioada ce nu depaseste cateva luni, existau tot felul de voci omniprezente prin presa care racneau cat se poate de tare ca EDEN-ul e mort si ca aliatii nu ne ajuta in luptele noastre.

leer más »

O scurta analiza geo-politica

61 Día 1,937, 09:51 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

Dupa cum probabil e la curent toata lumea, in urma cu cateva zile Polonia a inaintat legea de NE asupra Rusiei pentru a-si croi drum catre China. Ceea ce probabil putini dintre voi stiu, este ca in urma cu o luna Polonia spera sa nu fie nevoie sa

leer más »