Ambiente de fondo si/no

10 Денови на неред - Нов турнир Ден 3,615

9 Día 3,607, 12:26 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

"Ќе се бориме на плажите, ќе се бориме на аеродромите, на полињата и улиците, на брдата.. Никогаш нема да се предадеме" - Винстон Черчил

После долгогодишен напорен тренинг време е да се покажете. За 10 дена мудрите и … leer más »

Наредби за ден 3,608

2 Día 3,606, 13:33 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batallaДобар ден Македонци … leer más »

Наредби за ден 3,606

6 Día 3,602, 07:29 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batallaДобар ден Македонци … leer más »

Наредби за ден 3,602

16 Día 3,592, 11:12 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Órdenes de batalla Órdenes de batallaДобар ден Македонци … leer más »

Воена анализа ден 3581

8 Día 3,581, 14:56 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Добро вечер Мак … leer más »