Ambiente de fondo si/no

[AlbRepublik] Objective Rush Event - ENIGMA

16 Día 2,978, 10:41 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

SHQIP
Pershendetje
Neser(dite 2978) filon nje objective rush e re deri ne diten 2981
Nese ju doni tna ndhimoni dhe te fitoni gjera nga plato pa lek Enigma ka vend per ju
Ne do te organizohemi ne #eshqiperia channel … leer más »

[AlbRepublik] Objective Rush event

24 Día 2,942, 11:00 Publicado en Albania Albania Órdenes de batalla Órdenes de batalla

Pershendetje,
Sic mund te keni par Plato riktheu Objective rush event
Ne kete rast ne duhet te mblidhemi te gjith se bashku per te luftuar nje objektiv me qellimin ta … leer más »

AlbRepublik Cabinet (SHQ - ENG)

24 Día 2,936, 09:44 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

SHQIP

Pershendetje,
Pas disa ditesh dhe me vetem disa njerez te interesuar per te ndhimuar me ne fund u kabineti per muajin e ardhshem eshte ky : (gjerat mund te ndryshojn)

KRYEMINISTER - RednBlacksoldier
leer más »

CP candidate & Cabinet recruitment

33 Día 2,931, 11:59 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

ENGLISH

Hello,
As you may have seen im a candidate for next months Albanian CP (Thanks to ALEANCA KUQ E ZI for endorsing me)
We will still have Colin as our dictator but the decisions will be taken by … leer más »

10 reasons why to visit Albania in 2013

38 Día 2,017, 04:37 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Hello friends as u have realised Summer is comming 🙂
I wanted to write an article and give u 10 reasons why u should visit Albania in 2013. Also Albania is named as must-visit destination of 2013

leer más »