Ambiente de fondo si/no

Roman letraro-historik nga Kris Hasa

24 Día 2,374, 14:10 Publicado en Albania Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Nese kritikonim Arius Argirin se i bente artikujt shume te gjate dhe ai beri nje liber sa per nje mije artikuj...mua me keni akuzuar se isha protagonisti i intrigave ne politiken shqiptare te kesaj loje, prandaj dhe bera nje liber me 1 mije te tilla.

leer más »

[MDPB] Zgjedhjet partiake dhe te tjera

10 Día 2,127, 07:37 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoNe vijim Ministria e Drejtesise dhe Puneve te Brendshme (MDPB) do t'ju paraqese raportet mbi zgjedhjet dhe te rejat e tjera ne kompetencat e kesaj ministrie.


Zgjedhjet
Zgjedhjet e … leer más »

[Ministria e Drejtesise] Gjykatesit dhe ekstra

30 Día 2,121, 13:04 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político


Gjykatesit
Aplikimet per gjykates jane mbyllur dhe nga aplikimet e pakta keto kater persona kane plotesuar kushtet.

The Illuminati Mason
gjakova22
james gilmour
berat gashi
aritoNNN

leer más »

[Ministria e Drejtesise] Konkursi per 5 gjykatesit

78 Día 2,117, 06:56 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoMe hyrjen e qeverise se re, Ministrise se Puneve te Brendshme i shtohen dhe kompetencat e Drejtesise, duke formuar keshtu nje ministri edhe me te plote e te ngarkuar.

Se pari ju informoj se tashme … leer más »

Fillon hetimi i chatit, ndalni shantazhet!

36 Día 2,110, 03:47 Publicado en Albania Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Dy dite me pare propozova hetimin e chatit nga kongresi, propozim qe u pranua me 13 vota pro, asnje kunder (mund ti gjeni opinionet e kongresmeneve dhe shqiptareve ne artikullin tim te meparshem). Vetvendosja ishte e vetmja parti ku asnje nga

leer más »