Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Unio Nacionalista aterra a eEgipte

Día 2,068, 12:58 Publicado en Egypt España por Derviriles


Catalans d’eEgipte, Unió Nacionalista ja és aquí!
Els militants d’Unió Nacionalista ens hem decidit, després de molt de temps d’incertesa i de poca vida activa, creuar l’eMediterràni i desembarcar a l’Estat Català d’eEgipte.
Es per això que fem aquet article, on volem explicar què és el nostre partit, que volem fer, qui som, i on estem.

1. Què és Unió Nacionalista?

#Catalanisme #Nacionalisme #Sobiranista #Independentista #Sobiranista
Unió Nacionalista ha estat durant la major part de la seva trajectòria un partit que ha arreplegat jugadors no tan sols catalans, valencians, balears, etc., sinó que també gallecs, bascos, navarresos, andalusos, asturians, canaris, extremenys i fins i tot de d’Amèrica llatina.

I de la mateixa manera, la defensa dels pobles que caracteritza el nostre partit no només s’ha centrat en la independència com a meta a assolir, sinó que cada jugador ha triat i ha defensat la seva fórmula idònia, passant per la confederació, el federalisme, l’autonomisme, el regionalisme, etc., però en tots els casos Unió Nacionalista ha defensat l’autodeterminació dels pobles amb la idea que ha de ser una majoria de jugadors els que determinin el futur i el desenvolupament.

D’altra banda, Unió Nacionalista ha de ser realista i dir que entre els seus afiliats es trobava en la seva majoria (una majoria simple, cal dir) de catalans i independentistes.

2. Què venim a fer a eEgipte?#Democràcia #Institucionalista #estabilitat #consens: garantir la democràcia d’eEgipte en tots els àmbits electorals ingame i outgame que explicarà el triomf d’un estat fort, donant suport a la competència política i la responsabilitat. En un estat que s’està creant volem aportar decisions de consens en tots els àmbits per deixar de banda els interessos individuals i, sobretot, poder crear una estructura política crítica amb els desavantatges polítics que creen les males preses de decisions. Les institucions politiques catalanes han de poder ser consolidades a curt termini però de manera sòlida per poder desenvolupar una estabilitat interior i exterior.

#integració_nacional: tal i com hem explicat, provenim d’una cultura d’integració de molts pobles, cultures i nacionalitats. Amb la nostra experiència volem formar part per trobar la solució al problema que eEgipte com a estat s’ha d’enfrontar en poc temps en poder fer coexistir la comunitat catalanomediterrània amb l’ègipcia aràbica. Apostem per la correlació positiva entre totes dues col•lectivitats, el respecte, la col•laboració, la tolerància i la supervivència mútua.

#integració_exterior: el nom d’eEgipte ha de ser reconegut a l’exterior com la comunitat dels que parlem català. eEgipte ha de constar a les aliances amb països que permetin el desenvolupament econòmic i militar en una comunitat supranacional, com es NaN o les que puguin sorgir, i forta que posicioni el nostre país.

#Desenvolupament #benestar_social #Cultura #Llengua: eEgipte, estat català. Els jugadors tenen dret a desenvolupar-se i créixer amb l’ajuda i cooperació necessària, que garantirà una harmonia nacional consistent.

3. Equip: Qui som? #sinergia#participacióUN està dividia a dos països, eEgipte i eEspanya. Totes dues són igual de vàlides i defensen els mateixos interessos. Nosaltres som els mateixos de sempre i defensem lo de sempre.

4. T’ha agradat Unió Nacionalista? On estem?
Ingame eEgipte: http://tinyurl.com/UNeEgypt
Ingame eSpain: www.erepublik.com/es/party/unio-nacionalista-3180/1
Ingame Gudariak: http://tinyurl.com/co3p6wy
Fòrum: http://tinyurl.com/qgrhmzz
IRC[Rizon]: #unitat


5. Agraïments
Volem agrair a l’actual Govern la seva disposició a donar-nos un partit ingame.


 

Comentarios

Cronos85
Cronos85 Día 2,068, 13:01

BIBAH

Vihesito
Vihesito Día 2,068, 13:03

V. Ánims!

Ali Gual
Ali Gual Día 2,068, 13:03

cronos fora d'aqui!!

Cronos85
Cronos85 Día 2,068, 13:11

Em ire, però amb el POLEX

MUHAHAHAHAHAHAHAHA

Erkaki
Erkaki Día 2,068, 13:14

v

Miquel Bini
Miquel Bini Día 2,068, 13:43

Apostem per la correlació positiva entre totes dues col•lectivitats, el respecte, la col•laboració, la tolerància i la supervivència mútua.

No deberíais pues editar el articulo en árabe también?̀

Derviriles
Derviriles Día 2,068, 14:10

No, perque la presentació del partit és pel col·lectiu catala

Miquel Bini
Miquel Bini Día 2,068, 14:24

provenim d’una cultura d’integració de molts pobles, cultures i nacionalitats.

entonces no entiendo esto.

Derviriles
Derviriles Día 2,068, 14:28

No dic que no vulguem fer una presentació en àrab, sinó que aquesta precisament va dirigit als de parla catalana. Quan ja ens haguem consolidat (d'aqui a un mes com a molt) ens dirigirem caps els de parla àrab també.

miquel1
miquel1 Día 2,068, 14:00

Collonut!

Almenar Narwhal
Almenar Narwhal Día 2,068, 14:09

V+S!

😘********

TheV4mp
TheV4mp Día 2,068, 15:52

voto el teu article :🙂

Naboal
Naboal Día 2,068, 16:27

V! Sort! 🙂

Pau Esteve
Pau Esteve Día 2,068, 17:13

o7

inuyasha000
inuyasha000 Día 2,068, 17:39

molt bon article 😃

catmatic
catmatic Día 2,069, 02:27

Nois, un aclariment. acceptaré el títol de fundador d'UN però això no és pas veritat del tot: hi va haver un UN abans que aquest i el va fundar en Buglis, en DracS11 i altra gent, però en Buglis es va tornar boig i -resumint- es va carregar el partit. Jo amb el suport d'en DracS11 (i de molta la gent que està encara jugant per aquí) vaig impulsar la refundació del partit i va continuar fent la seva travessia cap a Itaca, El mèrit no només és meu, es vostre.

Ara soc gestor del fòrum i em mantindré en una posició d'imparcialitat, però que sapigueu que em teniu al cor.

Bona sort i bona travessia cap a Itaca o/

Derviriles
Derviriles Día 2,069, 03:25

"reFundador xD" Ets un dels fundadors de l'actual UN que esta actiu, per aixo hi eta a l'equip. Entenc la teva imparcialitat.

fourfantastic
fourfantastic Día 2,070, 06:56

Derviriles para Vladimir Zolotariov and 5 more people | hace una hora
Montesquieu es el causante de todo lo que tenemos, que no se queje...A quien se le ocurre dividir los poderes... Manda huevos

El Gobierno si que tiene un modo de hacer, y es en un pais totalitatio.

DracS11
DracS11 Día 2,072, 06:01

Felicitats, pel aterratge en aquelles terres. Temin posats la vista en vosaltres i estarem vigilants de com es desenvolupen les coses per aquelles terres.

Des d'aqui a Catalunya us desitgem tota la sort per al bon termini de les vostres espectatives.

Visca Catalunya!!!!!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.