Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Suomi turmiolla, Lahna pelastajaksi!

Día 1,925, 08:50 Publicado en Finland Finlandia por lahna

Hyvä Suomen kansa. Olen katsonut viime aikoina kuinka Suomi kuihtuu kuihtumistaan ja rapistuu kuin Rooma aikanaan. Jatkuva aaltoliike kohti merten syvyyksiä on alkanut. Siksipäs, kukapa muukaan kuin merten kasvatti, minä tulen nostamaan eSuomen kukoistukseensa!Älä kuuntele populistien puheita. Muut ehdokkaat ovat päässeet virkoihinsa vain suurilla puheillaan, mutta minä en puheita pidä. Tämä on vain ilmoitus ja pyyntö, että Sinä valitsisit minut pian kunhan vaalien aika koittaa.

Valitsemalla hyvät, vanhat populistit virkaan, voitte yhtä hyvin tuijottaa tätä kuvaa(koska se on vain niin turhaa ja järjetöntä):Mutta toisaalta, minua voikin verrata vaikkapa monenmoisiin ihastuksiin(kuten Lavalancheen):Vihdoin ja viimein on Lahnan aika päästä vallan kolmipyörään pyörittämään kehityksen rattaita! Viva Finlandia! Viva Kalapuolue! Viva Lahna!

(Mikäli jokin toinen puolue haluaa minut ehdokkaakseen, voimme keskustella asiasta)

 

Comentarios

Zacharia Raven
Zacharia Raven Día 1,925, 09:57

Olisit varmaan vähän uskottavammankin kampanjan kyllä saanut aikaiseksi keskustelemalla ensin niiden puolueiden kanssa. Olisit voinut kontaktoida vaikka LEP Pj, ja neuvotella niiden tuesta. Olisit myös voinut vähän stormata vaikka sun tulevan hallituksen kanssa eri ministeriöiden tavoitteita.

Mutta jooh, tämä on nyt ulkona ja tällä mennään.

lahna
lahna Día 1,925, 11:04

Honest words from honest man. Rispekt o7

WP Attak
WP Attak Día 1,925, 12:45

Mahtavaa Lahna! Nyt tiedän että voitan pressavaalit. Epäilin sitä jo hetken.

Princess Cendorella
Princess Cendorella Día 1,926, 07:36

Aaltoliike mainittu!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.