Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Resource Corporation Inc - Sveriges största aktiebolag

Día 1,904, 19:34 Publicado en Sweden Suecia por C.Nilsson


Hejsan! Jag vet att jag har varit tyst ett tag när det gäller RCI men nu kände jag mig tvungen att visa att jag faktiskt lever och att vi tickar vidare. Till er som inte vet vad RCI så kommer en liten kort sammanfattning (gäller även aktieägare som inte har full koll).

RCI startade Augusti 2011 och har oavbrutet fortsatt att arbeta för aktieägarnas och företagets intresse. Vi har många vapenfabriker och saltpeter men vi drabbas av den lågkonjunktur (eller vad ska man kalla ereps ekonomi egentligen?) som gör att priser på varor är orealistiskt låga. Det finns totalt 10 000 aktier i RCI. Tänkte visa en lista över topp 5 aktieägare i vårt bolag.

C.Nilsson - 5074 shares (50.74 😵
Aliquam - 1650 shares (16,5 😵
Mr.Hugosson - 538 shares (5,38 😵
Alexander LD - 396 shares (3,96 😵
Wheel1 - 279 shares (2,7 😵

Demokratin som råder i RCI baseras på hur många % av bolaget som du kontrollerar. En aktiägare med minst 1 % innehav kan när som helst starta ett förslag som samtliga aktieägare kan rösta på. Det kan handla om vad vi ska investera i eller om vi ska sälja något osv.

Okej nu till det som är något aktuellt. Som ni vet så har RCI ett samarbete med GERMAN Steel & Weapon, Inc där vi har en gemensam webbsida som visar kursens uppgång/nedgång dag för dag.

http://risx.jimdo.com/

Denna ämnas vara den internationella men tyvärr så lider eRepublik brist på aktiebolag så vi är ganska ensamma i samarbetet i skrivande stund. Men där kan ni läsa om respektive AB, köpa/sälja aktier. Jag har funderat ett bra tag på hur jag kan göra mina aktieägares fickor lite tyngre och funderar på att anställa Albaner i våra fabriker igen. Jag vill även punktera att jag både säljer och köper aktier till den som vill joina eller lämna RCI familjen. Om någon av er sitter på företag eller pengar och tycker det verkar skoj att starta ett AB så kan ni hugga tag i mig så kan jag hjälpa till och få in dig i eRepublik International Stock eXchange.

Det var allt för ett tag, vi rullar på och hoppas att admin fixar ekonomimodulen så vi kan fånga in dem gröva pengarna som vi gjorde 2011 😉 Vi tjänade ju för fan 18 guld på 25 dagar med bara 2 Q2 vapenföretag!!

God natt eller god morgon beroende på hur fu**ed up din dygnsrytm är.

C.Nilsson - Den ondaste kapitalisten med genomruttna motiv av världsherravälde! 😃
 

Comentarios

Conrad Hermann von Buelow
Conrad Hermann von Buelow Día 1,905, 02:30

Vote 🙂

Oscdar
Oscdar Día 1,905, 08:04

vote! Säg ja till genomrutten kapitalism! Säg ja till RCI!

Johan Svensk
Johan Svensk Día 1,905, 09:11

Vote! Utmärkt artikel, skål för en soluppgång av guld över börsen. Tänd cigarrerna och putsa monoklarna. KÖÖÖÖÖÖÖÖP

JeguljaM
JeguljaM Día 1,905, 11:14

Spännande

Herr Doktor Professor Westlund
Herr Doktor Professor Westlund Día 1,905, 14:34

Vote, old sub. Intressanta grejer!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.