Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Mijn verhaal

Día 1,922, 01:37 Publicado en Netherlands Croacia por 071leiden


Hallo en welkom bij dit gloednieuwe magazine. Neem gerust een abonnement het is GRATIS (we blijven hollanders he 😉)


Het begin
Ik sla zo af en toe een krant open om het nieuws dat al minstens een dag oud is te lezen. Vaak lees je dan koppen over Nederland in een nog diepere recessie of Rafael van der Vaart die weer is iemand op zijn neus slaat. Maar op 18 mei 2011 stond er een rare kop op de voorpagina.


(stole the picture from maartenw)

En sinds die dag speel ik erepublik om de Poolse klusjesmannen uit ons mooie landje te verjagen.

Bijna 2 jaar later
Ja daar zit je dan bijna 2 jaar later. Nederland bestaat uit Groningen en Friesland met of all places Groningen als hoofdstad. In al die tijd vele resistance wars gevochten en erg gelachen met dat kleine groepje nederlanders die alles uit de kast haalden om die ene war te winnen, natuurlijk weten de meeste dat je dan een paar dagen later weer wordt ingenomen. Maar dat maakte de euforie er niet minder om. Wij het kleine Nederland hadden toch maar mooi even die Polen verjaagd.
De toekomst
Een korte blik op de statistieken laat zien dat Polen 6e staat met 10469 inwoners, Nederland staat 52e met 533 inwoners. Is onszelf bevrijden van de Polen realistisch? Nee natuurlijk niet maar toch blijven we het proberen. Noem het gestoord noem het gek. Ik noem het Nederlands trots.

Mijn visie op de toekomst
Ja en dan over mezelf, ik heb mij in 2 jaar erepublik niet echt bezig gehouden met de politiek. Ben lid geweest van democratisch Nederland en nu de geuzen partij. Heb altijd gestemd en de politiek wel gevolgd. Vanaf president Daniel Parker, een aap, drama queen notie112 tot aan "emperor" van Spijck 😉. Grappig om alle ruzies, samenwerkingsverbanden en andere ongein te lezen. De serieuze discussies op het forum over een regeltje dat moet worden aangepast in de wet. Ondanks dat ik alles las heb ik mij er verder nooit mee bemoeid, tot aan dit Artikel van zeeuwsmeisje. Toen ik dit las wist ik dat er weer toekomst was in e-Nederland, uiteindelijk spelen we dit spelletje toch allemaal omdat we er plezier aan willen beleven.

En deze visie in het spel wil ik graag steunen. Breng de lol terug en ondersteun de newbies. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld voor het congres. Ik heb een paar globale ideeën:

* Ally of the month ipv per week.
De ally van de week vind ik een leuk idee, toch denk ik dat het beter is om dit voor een maand te doen. Zo heb je langer de tijd om met de ally kennis te maken, een band op te bouwen en het scheelt verhuiskosten. De wekelijkse joint strike fight wil ik wel houden omdat dit bijdraagt aan meer contact tussen de Nederlandse spelers.

*ondersteuning voor de newbies
Om de weinig nieuwe spelers die zich aanmelden voor dit spel proberen te behouden wil ik dat er een plan komt om deze te ondersteunen. Bij de praetorian guard werken we met extra supplies voor beginners die werken in de commune. Ik weet niet hoe dit in het enl army is geregeld, maar ik merk dat beginners die in het spel betrokken worden zich actiever met het spel bezighouden.

*Lichaam niet verkopen
Ik zal nooit een motie ondersteunen om een regio te kopen van Polen.
De bonussen zijn hiervoor te klein en het maakt ons alleen maar armer en de Polen sterker. Mochten we geen regio's overhouden kunnen we desnoods verkiezingen houden op het forum.

Ik heb vast nog meer ideeën maar op deze zaterdag morgen laat ik het hierbij.

For now i'm too lazy for an English article, if i notice that English speaking people are interested in my stories i will translate my future articles.


 

Comentarios

Thanatos the Magnificent
Thanatos the Magnificent Día 1,922, 01:40

vote o7

RV93
RV93 Día 1,922, 02:23

Voted and subscribed! o7

Viglius
Viglius Día 1,922, 03:19

V+S, goed artikel!

Yfke van de Zand
Yfke van de Zand Día 1,922, 03:41

subscribed 🙂

Broersje
Broersje Día 1,922, 04:38

Voted for the picture!

Broersje
Broersje Día 1,922, 04:39

djirtsdew
djirtsdew Día 1,922, 08:59

Empty reply?

Gepard007
Gepard007 Día 1,922, 06:04

would vote and sub if it was in English 😛

SKYJACKED
SKYJACKED Día 1,922, 06:36

voted & Subbed

FrankieVB
FrankieVB Día 1,922, 08:37

Subscribed omdat het gratis is... LOL

djirtsdew
djirtsdew Día 1,922, 09:03

Voted+Subscribed
En verhuizen was alleen naar China.
Dat blijft ook zo.

China heeft een MPP met Argentinie dus we zitten daar goed om Argentinie te ondersteunen.
Hetgene wat verandert is, is dat deze week Argentinie dus in de spotlight staat. We zullen in het algemeen voor hen vechten als er een MPP battle is waarmee we hun kunnen helpen.
Maar dat gaat dus vanuit China.
Iedere week de halve wereld over verhuizen wordt inderdaad een te dure grap.

071leiden Día 1,922, 10:11

Comentario borrado

M. de Ruyter
M. de Ruyter Día 1,922, 11:19

Great article! I also started playing after reading that same article in my newspaper!
V+S o7

LongBowNL
LongBowNL Día 1,923, 11:38

Also started after reading that article! (not immediately 😛)

Daniel Parker
Daniel Parker Día 1,931, 08:44

ik een aap? wtf?

071leiden
071leiden Día 1,931, 08:57

Bedoelde elgorro uiteraard, maar staat er een beetje ongelukkig 😉

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.