Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Miért éppen Magyarharcos?

Día 1,871, 06:53 Publicado en Hungary Hungría por DrFeherKonrad

Közeleg az elnökválasztás napja, és ilyenkor, harmadika körül a pártelnököknek döntést kell hozniuk, melyik jelöltet támogatják, esetleg indítanak-e saját embert a választásokon. Bár egy két fős gittegylet véleménye nem sokat nyom a latba, de egy játékostársé igen; ezért nem is a Nemzeti Honvédő Párt elnökeként, hanem Dr. Fehér Konrádként írom le, miért támogatom MagyarHarcost, és miért fogok rá szavazni ötödikén!

Mit tesz ilyenkor egy játékos? A fake azt támogatja, akit a gazdája, a chatrepublikos azt, akit csetes tapasztalatai alapján megbízhatónak tart, a kétkattos... a kétkattos kit támogat?

Ideális esetben a kétkattos megnézi, ki mit tervez a hónapra. Mi nem csetelünk, nem tudjuk, ki vett részt az osztásokban 16 órákat, ki a szövetségi összekötő a titkos szobákban, ki valamely "hadügyisten" sokadnick karaktere. Kampánycikket olvasunk. Nézzük a kampánycikkeket!

1. DNW599 újsága rögtön jól indul, három elnöki indulásom című cikket is olvashatunk, a probléma csak az, hogy a legújabb is 3 hónapja íródott. A mi szemünkben ez az ember nem sokat tett a közösségért, a bukott elnökválasztás után meg se köszönte a szavazatokat, most nem is tájékoztat minket, hogy indul. Nem tudjuk, mit csinált az elmúlt három hónapban, mert nem közli velünk.

2. Ernst von Jacob exelnök múltkori győzelme után nem köszönte meg újságjában a szavazatokat - a Közlönyben megtette, de ezt én nem tudhatom, mert kétkattos vagyok - azóta egy új cikket írt, Erdély elvesztésének évfordulóján. Ez erdélyi (partiumi?) származása miatt érthető, igazán sajnálatos, hogy in-game politikája Erdélyt "értéktelen, sebzéselvonó, fölösleges, RW-veszélyes" régiónak tekinti évek óta. Elnöki indulását nem jelentette be, csak azért szavazzunk rá, mert ő Ernst von Jacob?

3. Peniszpunepa Hupakolás. Itt van, szórakoztat minket, jófej, van egy fake-je kölyke, de sokan kiborulnának, ha ismét ő lenne az elnök. Én nem.

4. Nomakur utolsó cikke az 1550. napon született, azóta a kétkattos többség nem hallott róla. Nincs program, nincs kormánylista, ki tudja, mit csinált.

Egy jelölt van, akinek újságát olvasva friss kampánycikkel találkozhatunk. Egy ember van, aki vesz minket, kétkattos többséget annyiba, hogy közölje velünk: indul! Egy ember van, aki megosztja velünk elképzeléseit, terveit, akinek barátai is szólnak hozzánk. Akik nem felejtik el, hogy a játék a www.erepublik.com-on és nem a www.mibbit.com-on zajlik. Ők MagyarHarcos és csapata.

A többiek által semmibe vett kétkattosként, egy gittegylet elnökeként, választópolgárként, nem tehetek mást, mint támogatom MagyarHarcost a soron következő választásokon, mert ez a legjobb döntés, mert csupán ő szólított meg engem, és társaimat!

Hajrá MagyarHarcos!

 

Comentarios

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Día 1,871, 07:29

akár linkeket is adhatnál a jelöltekhez, újságjaikhoz.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Día 1,871, 07:33

Mondjuk MagyarHarcos se ír többet annál, hogy indul.

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Día 1,871, 08:06

Tehetsz mást is. Attól, hogy Ő az egyetlen a jelöltek közül, aki szól hozzád, nem feltétlenül kell rá szavaznod. Ha nem tetszik amit mond, akkor simán megteheted, hogy nem szavazol senkire. Ha viszont tetszik amit mond, akkor nem túl nagy probléma, hogy a többiek nem szólnak hozzád.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,871, 08:32

Irtam 15 magyar kozlonyt Zoli nem volt idom sajat cikkekre.
Es ne szavazzatok ram holnap egy bug miatt maradtam bent.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,871, 08:33

Magyarharcos meg vajdasagi megsem latom ahogy a Szerbia ellen uszitana

Tarsolytestver
Tarsolytestver Día 1,871, 10:00

Hajrá MH48!

Jol nezunk Miki
Jol nezunk Miki Día 1,871, 13:18

Lehet, hogy a GÁT tagok nagyrészt a mibbiten lógnak, csak hogy a saját századomat említsem, de nézd meg, hogy a relative kevés emberhez képest mennyire hatékonyan működik (e4h). A mibbit nélkül nem lehetne ennyire szervezett.

Istencsaszar
Istencsaszar Día 1,872, 16:37

Azért azt ne felejtsük el, hogy abban, hogy például ma is hatalmas sikereket érhettünk el és abban, hogy rendkívül szervezettek voltunk, nagy szerepe van a csetes koordinációnak és osztásoknak. A csetet használó és az annak előnyeit elvető országok között jelentős eltérés mutatkozik meg szervezettségben az előbbiek javára.

Sajnos az az igazság, hogy a játék ingame funkciói tényleg csak egy kétkattos üzemmódot tesznek lehetővé, mert az le lett degradálva egy kvázi egyéni, karakterépítgetős játékká. A kiegészítő modulok nem jók, egyedül a háborús ér valamit egy kétkattos számára. Pont ezért kell a csetre visszaszoktatni az embereket. Aki teheti, járjon fel, mert a "közösség" maga az ott látható.

Kyrell
Kyrell Día 1,872, 22:32

szeritnem ernst nem volt rossz elnök, őszintén nem érdekel,hogy mit írt,vagy nem írt azóta. a jelöltek közül dnw programja gáz. nomakur meg nem komoly jelölt...

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.