Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Meglepetések a térképen VI. - Jugoszlávia

Día 1,845, 03:08 Publicado en Hungary Hungría por DrFeherKonrad
Igazából Jugoszlávia sose volt a kedvencem IRL, itt eRepublikon azonban nem csak a térképen, hanem a magyar szimpátia-indexben is vannak meglepetések. Ezért szurkolunk a legtöbben a szerbeknek Jugoszlávia visszaállításáért.Ez gyakorlatilag meg is történt: amióta a horvátok megunták az örökös délszláv háborút, és inkább utazgatnak - lásd korábbi cikkemet - hol Mexikóba, hol Ausztriába, hol Indiába, Szerbia szinte folyamatos megszállás alatt tartja Boszniát és Horvátországot. Utóbb megszállták az elvileg szövetséges Montenegrót is - erről a legutóbbi információim szerint hármas megállapodást kötöttek Macedóniával, egy-egy régiót juttatva mindhárom félnek - teljes egészében, így a régi Jugoszlávia egységéből csak Szlovénia és Macedónia maradt ki. Nem volt viszont IRL jugoszláv, itt viszont az Olaszország déli és középső része.

Észak-Olaszország pedig a másik Jugoszláv utódállam, Szlovénia része - fővárosuk is itt van - már hónapok óta. Ez már nem is igazán meglepetés, esetleg csak annyiban, hogy egy ilyen kis ország milyen sikeresen tart fenn egy ilyen szép birodalmat. Tanulhatunk tőlük.

Macedónia 8 régión 6 bónuszt tart fenn - az arány pár hete volt 7/7 is! - de ami fontosabb, hogy vissza/megszerezték a görög Macedónia tartományt is, és ezekben a percekben vonulnak be Athénba. Bátor harcosok, terjeszkedtek már minden irányba, így nekik majd egy külön cikket szentelek valamikor. Megérdemelnének kettőt is.
 

Comentarios

Covfefe
Covfefe Día 1,845, 04:25

Le a kisantanttal, indítsátok a győri programot!

ROHIRAN
ROHIRAN Día 1,845, 14:06

Vote
---
Persian players PHOTOS
(Érdemes megnézni, szerintem érdekes látni az ottani embereket, a hétköznapi kultúrát.)
www.erepublik.com/en/article/--2171693/1/20
---
shout please

ExxonValdez
ExxonValdez Día 1,845, 18:43

en nem ertem hogy hogy nem tartozik Magyarorszaghoz Szlovakia es Ausztria? jo eve jatszom ezzel a jatekkal,de nem igazan ertem a vezetest.


allitsuk mar helyre Ausztria-Magyarorszagot,aztan meg szabaditsuk fel a nemeteket.

alljon mar helyre a rend Europaban

Istencsaszar
Istencsaszar Día 1,846, 03:09

A szerb-macedón megállapodás már nem él montenegróval kapcsolatban, mióta a montenegrói külügyminiszter és egyéb kormánytagok inzultálták a szerbeket a háborús bűnökkel vádolt emberek felmentése után. Ezt nem fogadták túl jól déli barátaink, ezért fogták és megszállták montenegrót. Pontosabban technikailag a montenegróiak támadtak.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.