Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Koko kansan Vihtori

Día 1,900, 02:24 Publicado en Finland Finlandia por Vihtori I


Aivan, hyvät lukijat. Presidentinvaalitaistelu on jo aloitettu eSuomen mediassa, ja ulkopuolelta on seurattu, minkä aseman Korppipuolue ottaa vaaleihin. KKP:llä on kaksi vaihtoehtoa: joko tukea toista ehdokasta tai sitten asettaa oma. Kolmas vaihtoehto hyppäsi esiin, kun ninimerkki Sahamaani kauppasi itseään ehdokkaaksemme.

Miksi KKP ei tue Shamaania?

Asia on yksinkertainen. KKP on ulkopuolelta jatkuvan uhkailun alla, eikä tässä tilanteessa voida puhuakaan ulkopuolisen korottamisesta presidenttiehdokkaaksi. Puolueen tulee vahvistaa asemiaan omalla vaalikampanjalla, jotta saamme osviittaa omasta peruskannattajakunnastamme ja siitä, tuetaanko Korppipuolueen politiikkaa puolueena. Tähän saumaan eivät henkilövaalit käy.

Lisäksi Shamaani löi oman ohjelmansa lukkoon, ja kyseli vasta sen jälkeen, josko asettaisimme hänet ehdolle. Eihän se niin mene. Organisaatioiden nyysiminen valtiolle on sinällään houkutteleva ajatus, mutta asian saattaminen käytäntöön on hankalaa, ja lisäksi ne on aikanaan perustettu yksityisten pelaajien toimesta. KKP edellyttää myös, että sen presidenttiehdokkaan ohjelma on linjassa omamme kanssa, ja Shamaanin ohjelmaan ei kuulu Korppi-Suomen luominen.

Lisäksi en katso, että valtion tulisi puuttua yhdenkään puolueen valintoihin, mitä tulee puheenjohtajavaaleihin. Korppipuolue on jätettävä rauhaan, mutta reilun pelin hengessä on oikeus vapaisiin vaaleihin oltava myös muilla.

Koko kansan Vihtori esittäytyy

Näin ollen olen minä Korppipuolueen presidenttiehdokas. Aion tehdä tällä tavoin työtä meidän puolueemme ja aatteemme hyväksi. Haluan tehdä eSuomesta vahvan, keskusjohtoisen järjestelmän, jossa toimii vain yksi puolue: Korpit. Tämän aion toteuttaa taloudellisten uudistusten kautta, ja nämä samat uudistukset kartuttaisivat myös valtion kassaa luoden meille paremmat valmiudet aseistaa kansalaisiamme ePuolaa ja eViroa vastaan.

Joku voi kysyä, että mikäs koko kansan Vihtori se sellainen on, joka ajaa yksipuoluejärjestelmää. Huomautan irvileuoille, että kaikilla on oikeus liittyä puolueeseemme!


Taistelukorpit saattavat entisiä vallanpitäjiä uudelleenkoulutukseen - mitä kohteliaimmin, toki!

Virkakiellot

Aion lakkauttaa virkakieltojärjestelmän sillä poikkeuksella, että toisille pelaajille valtionkirousta julistaneet virkakieltofetisistit asetetaan itse virkakieltoon! Vanhat tuomiot puretaan.

Foorumi vaiko peli?

Foorumi on edellä mainittujen byrokratian rakastajien apuväline. Silti sitä ei voida kokonaan lakkauttaa. Kuitenkin, foorumin ylläpito on kokonaan LEP:läisten luopioiden käsissä.

Sen tähden aion julistaa foorumilla tehtävän päätöksenteon laittomaksi, ja perustaa uuden, Korppien moderoiman foorumin, jossa toimii Korppien johtama hallitusvalta. Eduskunnan päätökset tehdään pelinsisäisesti.

Ulkopolitiikka

Oma liittoumamme, Asgard, lienee melko voimaton ePuolan hyökkäyksen edessä. Vaan ei siinä. Pannaan hanttiin loppuun asti, ja odotetaan parempaa huomista. Tämä peli on aaltoliikettä, emmekä me suurten valtojen puristuksessa voi mitään. ePuolan tapa käydä rauhanneuvotteluja uhkailemalla on typerä, ja vielä kerran jos toisenkin eSuomi nousee, ja lanaa eViron toistamiseen.

Asgardia on laajennettava ainakin Germarkiin, mikäli sieltä päin löytyy halua. Asgardista on tehtävä pohjoisten valtioiden liittouma, ja työ tätä päämäärää ajatellen on jo hyvällä alulla.

 

Comentarios

Harjakainen
Harjakainen Día 1,900, 04:11

Korppi(Vihtori) on johtaja,

Zacharia Raven
Zacharia Raven Día 1,900, 04:19

Ei voi olla totta. En usko tätä. Olen Vihtorin raapustuksista samaa mieltä edes yhdessä kohtaa : O "ja lisäksi ne on aikanaan perustettu yksityisten pelaajien toimesta. " Ja arvostan yhtä periaatetta: "Lisäksi en katso, että valtion tulisi puuttua yhdenkään puolueen valintoihin, mitä tulee puheenjohtajavaaleihin. Korppipuolue on jätettävä rauhaan, mutta reilun pelin hengessä on oikeus vapaisiin vaaleihin oltava myös muilla."

Muutoin ei jatkoon.

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Día 1,900, 05:23

Korppi on johtaja!

Princess Cendorella
Princess Cendorella Día 1,900, 05:34

Aaltoliike mainittu o/

Dapipo
Dapipo Día 1,900, 06:22

Niin hyvää "persupopulismia" :'D Huudellaan kauheasti asioista, jotka ovat esillä, mutta ei ole selvästi hajuakaan, miten ne oikeasti vaikuttaisivat eSuomeen tulevaisuudessa.

Korppi-Suomi on vähän kuin kommunismi; Ehkä kannattajiensa mielestä oikeinkin suloinen utopia, mutta käytännössä ei tule toimimaan koskaan jo pelkästään oman naurettavuutensa vuoksi.

Ei jatkoon.

Jolius
Jolius Día 1,900, 06:31

Kyllä sitä nyt huudellaan vapaista vaaleista. Taittaa Vihtorilla olla jo pelko perseessä seuraavia puheenjohtajavaaleja silmälläpitäen.

JokkeT
JokkeT Día 1,900, 06:41

Korppi on oikeus! Vain Korpistinen ja Vihtoriaaninen eSuomi voi kukoistaa.

ganjawarrior
ganjawarrior Día 1,900, 11:37

Vihtori ja korpit hallitkoon seuraavat 1000 vuotta!

Kendo Yana r
Kendo Yana r Día 1,901, 12:37

Vihtori on johtaja! Korppi on oikeus!

Tuhatpäiväinen valtakunta syntyy!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.