Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

HUMBJA, dhe Suksesi i Sotem !!!!

Día 1,894, 10:45 Publicado en Albania Albania por Roma As

Titulli i artikullit duke i quditshem . Sepse humbja dhe Sukseni nuk mund te vin bashk , por sot Humbja eredhi por kesaj here Shqiptaret e Erepublik nuk u dorezuan kurr . Ne kete luft humbem teper bazzoka , bars , All , Gold por e panë te gjith se kjo luft tregoi se Shqiptaret nuk do dorezohen kurrë edhe pse ne atë luft lan shum Gold dhe Shum ALl.Besoj se qdo shqipetar sot ne Erepublik shpenzoi te gjitha qe kishte. Une per veti Shpenzova 20 Gold por nuk ndjehem i frustuar nga humbja por ndjem krenar sepse bem nje luft madhestore dhe luftuan jo per interesat tona po per interesat Shteterore !

Suksesi ? Suksesi me i madh eshte se sot u benë nje regjistrim i madh i Shqiptarve ne Erep . Prej dje deri sot u ben reth 1.200 gjirollogari te reja se i bjen reth 15 % Shqiptar me shum ne Erep... Detyra e jon si qytetar apo edhe i Qeveris eshte t'i mbajm kta te rinjet ne loj duke i'a sqaruar lojen qe ata ta kuptojn dhe mos te dorezohen ende pa e kuptuar ket lojë.Duke e ditur se Erepublik nuk eshte loj e leht per t'u kuptuar dhe se ne fillim duket nje lojë koti por nese e kupton ajo do te pjes e qdo dite te jetes tende.Keshtu qdo antar i ri e sheh ket artikull ju ftoj te me pyetni sa te doni per gjerat qe nuk i kuptoni dhe une me kenaqsin me te madhe do ju ndihmoj juve qe te zhvilloheni.

 

Comentarios

Portofoli Humbur
Portofoli Humbur Día 1,894, 11:15

V + s

Vjollca Linda Ajdini
Vjollca Linda Ajdini Día 1,894, 11:34

v+s

Roma As
Roma As Día 1,894, 14:02

Shperndane pak ju lutem

Afrodita Mf
Afrodita Mf Día 1,895, 02:48

V, S i vjeter

RajuB
RajuB Día 1,895, 03:09

V

Kthetra Alb
Kthetra Alb Día 1,895, 03:41

V

erjol1
erjol1 Día 1,895, 06:34

V

samenamenonameless
samenamenonameless Día 1,895, 14:36

v28
s33
o7

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.