Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Ezer év+1

Día 1,913, 09:57 Publicado en Hungary Brasil por Fronteira suIAhoj!

Mint a legtöbb KARD-os értesült róla , hála a remek fejlesztésnek az üzenő falnak , én vagyok a párt következő hivatalos párt elnök jelöltje. (nyilván mert más nem ért rá).Mivel a múlt évben első lépésként visszavonultam a magyar politikától majd a finn TO-ba fektettem az energiám nagy részét (sajnos feleslegesen) így arra jutottam , hogy ideje lenne ezer év után kiadni egy cikket, viszont azzal kicsit megvagyok lőve, h miről is írhatnék vagy kéne írnom , általában ezzel vagyok meglőve, ha nincs miről írnom nem írok, ez jó tanács sok “újságírónak” is:)

Mindig is úgy gondoltam , hogy borzasztó hencegő és visszataszítóak azok a cikkek ahol vki leírja, h ő maga volt a megváltó a ONE szövetségben a PHOENIX-ben sőt ő maga fingotta egyedül a passzát szelet. Nekem nincsenek ilyen storyjaim lusta voltam sosem vállaltam munkát egy kormányban sem nem voltam HQ tagja egy szövetségnek sem, egyszerűen szartam rá:) Ugyanakkor bármennyire tiltakozik is ellene minden porcikám tényleg pár sorban azért szeretném tisztázni , hogy ki is vagyok mi is vagyok.

Methosként láttam meg a nap világot 2009 áprilisában a mai napig ezt a nevet használom mibbiten/rizonon ez sosem cserélt gazdát, ingame-ről majd mindjárt. Az első párt ahova beléptem A KARD volt és azóta sem voltam tagja más pártnak itthon, max ha TO-ztuk a HHH-t vagy az SZKSZ-t:)de ez most nem számít:))
Az első katonai alakulatom a KARD saját százada volt a SWORD. Ha jól sejtem Ipathon és Fehérlovon kivul talán már más nem is játszik....!Megszűnésével civilként tengettem napjaim , éveim a V2 idején halott is voltam majd jött a migrálás és meglepően jó helyről vártam a V3at ahol az újrainduló ELIT-be bekerültem mint padawan, hatalmas élmény volt amit talán sosem köszöntem meg , de legyen akkor erre is most ez a megfelelő alkalom 🙂Koszi szeku! Menet közben azért becsúszott jópár konga tagság, pár párt elnökség de igazából ennyi, sosem vittem túlzásba. És akkor hogyan lettem sokadnickes? Rettentő prózai. A kari eredeti gazdája abba hagyta és hagyni akarta meghalni a karit én pedig nem voltam elég erős h tényező lehessek a harc téren. Az én karim pedig megkapta egy kezdő, aki azóta át is írta a kari nevét.Többen felrótták, h miért nem változtatok nevet , nos úgy érzem , h tartozom annyival az alapítójának , h így marad! Ennyit erről most először és utoljára.
Jaah és amire legbüszkébb vagyok, Bosko szűz vagyok:)))

Elérkeztünk a jelenhez február 15.-én szavazz rám D/M skizo elnökjelöltre!KARD chatszoba: #kard
Belépés a pártba: KARD


Csatlakozás a párthoz


Üdv: DV
 

Comentarios

Nikolaj Joszek Borisov
Nikolaj Joszek Borisov Día 1,913, 10:13

MKSZmaxxxxx

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,913, 10:18

mint írtam rizonon is szrjál sünt:)))

Nikolaj Joszek Borisov
Nikolaj Joszek Borisov Día 1,913, 10:20

oksy

waldemardp
waldemardp Día 1,930, 13:33

Not vote! Get out from Ukraine!

Count Adyn
Count Adyn Día 1,913, 10:20

Te DV én "a párt következő hivatalos elnök jelöltje" sorból azt hittem pártelnökjelölt vagy amíg az 5. szóba nem került 😃 Ám hajrá:)

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,913, 10:25

javítva:)

Covfefe
Covfefe Día 1,913, 10:24

ADJATOK ÁP-T A FA EKÉMNEK!

HUPAKOLASFIA QUICKSILVERNEK!!!4NÉGY

kovex
kovex Día 1,913, 10:24

Sokáig Éljen a Setét NagyÚr!

Egyediknikkeskovex

Kisborok
Kisborok Día 1,913, 11:03

Hajrá!

alioth
alioth Día 1,913, 12:08

Hajrá Nagyúr!!!!

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,913, 21:41

Azt hittem Rajk lesz az elnok.

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,914, 23:39

és nem

Ipath
Ipath Día 1,914, 02:36

SWORD < 3

Neked meg sok sikert a hónapra!

Zordacz Día 1,914, 11:05

Comentario borrado

waldemardp
waldemardp Día 1,930, 13:33

Not vote! Get out from Ukraine!

Ivan Demianchuk
Ivan Demianchuk Día 1,931, 10:32

Not vote! Get out from Ukraine!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.