Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Demon Lee - Програма

Día 1,872, 02:41 Publicado en Bulgaria Bulgaria por Demon Lee

Встъпително
Има много неща, които искам да направя за страната. За жалост, ако спечеля ще имам само 30 дни за тях. Затова в програмата съм заложил само неща, които са по силите на мен и моят екип. Наистина не ме бива да фантазирам и да си измислям разни неща, колкото да ви залъжа и да гласувате за мен. Не, аз искам да напиша какво ще правя и накрая на месеца да се отчета със свършената работа. Истината е драги сънародници, че каквото и да напише един кандидат президент в програмата си , винаги е много трудно да се придържа към него. Играта е много динамична, редовно има някакви промени , промоции и изобщо неочаквани неща. През този месец очакваме нова промяна към военния модул, а може би и към други модули.

Военно министерство
През първата половина на мандата ще завършим, ако всичко върви по план, прогонването на еденци от СА и Египет. Ще започнем да се установяваме за дълъг период на мястото и ще си набавим 8 те бонуса. Естествено за целта трябва да се огледаме за страна, която да ни превземе оригиналните региони за да се премести столицата. За Кипър имам планове да ги пуснем при условие, че ни платят някакво обезщетение за нанесените обиди и щети. Не, че това е с някаква стратегическа важност, но съм длъжен да го спомена. Ясно е, че ще помагаме и на своите приятели в техните битки съобразно плановете. Разбира се вземам и на предвид, че нещата могат да се объркат, защото идват промоции , промени по модула, а и има страни, които се раздвижиха и не знаем как ще повлияят на общата картинка.
През втората половина на мандата в най добрия случай очаквам да затихнат нещата около нас и да си починем малко на спокойствие докато презаредим батериите.
Тогава ще се видят и ефектите от промените на Плато. Като цяло искам да завърша мандата си спокойно от гледна точка на военните ни действия и всичко да е под контрол.
Ще гледам да имаме винаги или въстание или отворена тренировъчна война, за да може да се бием за ТП медала. Но, ако промените на Плато дадат силен превез на врага шансовете да си имаме проблеми отново в ново превзетите региони и бонуси е голям. За това нека да мине времето да се види накъде духа вятъра и ще мога да дам по точна и вярна информация.
Около оригиналните ни региони очаквам да се появят отново гърците, тъй като след като ги разкараме от СА няма да имат друг избор освен да се върнат в оригиналните. А от там лесно ще могат да ни тровят нервите през морето. Хърватия също има големи шансове да се върне на Балканите. Турция я чака може би поредното затриване но не мисля , че ще е е за много дълго. И така приключвам с военните планове и частичен анализ.
Относно самите промени , екипа на МВ ще наблюдава първите дни отблизо ефекта от промяната и ще видим, ако можем да се възползваме от нещо. Предполага се , че ще има момент на свикване с новия начин на бой и първите, които намерят някакво преимущество ще спечелят известен превес временно.

Министерство на Младежта
Говорих с почти всички хора обвързани с идеи за ББ в предните дни. Общо взето всичките са много хубави, но все още вървим бавно напред. Все пак екипа ще подкрепи, колкото може организаторите.
Като президент имам право да одобрявам ментори за Менторската програма.
Ментори ще се избират , след като покажат своят опит , активност и сериозно намерение да помагат на младежите. По принцип админите са сложили изисквания за менторите на които трябва да отговарят за да бъдат допуснати до уеб чата интегриран в играта.
Повече за Менторската програма можете да прочетете тук: Mentorship Program
Ще продължим с набирането на ментори по обявения начин.
Имам идея за обновяване и подобряване на каталога със статии , наръчници и други полезни неща. Но като цяло екипа на МнМ ще има за цел да обнови часта с военния модул където ще очакваме промените за да ги отразим в наръчника.
Младежкия юнит ще продължи да приема млади играчи. Ще се погрижим там финансирането да е бетон.
Относно еУниверситета той ще продължи своята дейност.
Ще опитаме с екипа да създадем нещо, като работен център за регистър и управление на проекти за подпомагане на младите играчи. За да има все пак някакъв ред и последователност на действията. Трябва да започнем малко от малко да съединяваме нишките към една трайна стратегия за развитие на играчите ни.
По принцип няма точно един начин за развитие. И тъй като всеки играч с времето изгражда свой собствен игрови стил , би било нормално държавата да се опита да насочи играчите по техния профил към подобни на тях играчи. Също е хубаво да се образуват групи от хора, които взаимно да си помагат. В по големите отряди например може да се включат по млади играчи, на които да им се помогне да се развият добре в началото.
Но за 30 дни може да се поставят едва частици от основите на това. Истинските ефекти ще си проличат след месеци упорито следване на такава практика от правителствата.

Външно Министерство
Този месец отново ще се работи по разширяване на посланическия колектив в Дипломатически Корпус.Също и по идея за Обмен на кадри между страните в съюза . Той ще се състои най вероятно в изпращането на 2 ма стажанта за седмица в чуждо МВнР и писането на статии и информация от техния вестник. Така ще се обмени опит и ще се завържат ценни контакти. Както досега статиите с информация за случващото се в еСвета ще си излизат редовно.
И тъй, като този месец в CoT ще се избират представителите на двете страни, едната от които е еБългария , които ще ръководят съюза смятам да предложа The Graverobber. Той е един от хората, които без никакво съмнение заслужават да представляват държавата ни.
Последния ден изникна случая с Индия. Тук нещата са спорни , защото всяко едно решение ще донесе различен развой на събитията. От една страна, ако ударим рамо на индийците и разкараме Хърватия , това ще донесе напрежение на Сърбия и риск за бонусите и. След оказаната подкрепа в СА , не мисля че това е много добър ход. От друга страна Индия е един потенциален ключов съюзник. В бъдеще време може да ни осигури присъствие в тази част на картата. Трябва да се намери някакъв компромисен вариант и вълка да е сит и агнето да е цяло. Но това не е за тази статия. Повече можете да научите тук.
Що се отнася до нашия съюзник Швейцария, като човек имал такъв опит в миналото си, знам колко е трудно да се излекуваш от тази болест. В нашето минало и ние сме имали същия проблем. За това , в случай че бъда избран ще отделя внимание за този казус и ще помогнем с каквото можем.

Управление на БНБ , Бюджет.
Идея за продажба на родно производство танкове к7 ( а и други)
Прави се лист с производители , който ще се разпространява публично и всеки ще може да подпомогне българското производство като се свърже с тях и си купи бройки.Целта е да се насърчи избягването на внос на чужда стока от чужденци. Голям процент от продаваните на пазара танкове е внос от прекупвачи на стока от чужбина ( страни с 10/10) където цените са по ниски. Това нещо е пагубно за страната макар , да носи някаква печалба на прекупвача. Трябва да се насърчат тези хора да пазаруват само от родното производство. Макар ефекта най вероятно да смъкне данъците все пак българските пари ще се използват от българи , а няма да потъват в чуждите джобове.Под родно производство се разбира българин, който притежава фирма к7. Като най важната група са тези с гражданство от страни с пълен брой бонуси в оръжейния сектор.Също ще се насърчи постъпването на работа към български фирми к7 от българи. Така, ще се до затвори цикъла по предпазването на потоците от изтичане на вън от страната. От друга страна хората ще бъдат насърчавани да обменят своята валута единствено от български източници. Това ще гарантира, че техните пари и печалбата ще заминава отново към българи. Държавните организации е хубаво да бъдат използвани за изкарване на пари от външни източници. Но това допълнително ще се обсъди с депутатите в Парламента.
Също, така ако горните мерки бъдат успешно приети и реализирани от обществото ще се премине към мерки за насърчаване на производството на танкове. Ще се търсят хора с развити фирми к6 и достатъчно на брой железни за да се инвестира в тях - безвъзмездно. Държавата печели увеличение на производството в роден мащаб от там и лека полека сваляне на цените следствие на увеличеното предлагане. Това би трябвало да стимулира чуждите прекупвачи ( и при условие , че напреднем с бонусите) да изнасят родно производство, с което чужди пари ще влизат в държавата и ще захранват икономиката ни. Това в няколко месечен план би донесло положителен ефект. Така е на теория поне. На практика докато не се провери схемата нищо не се знае. НО при липса на каквито и да е други алтернативи за противодействие на явното безпаричие смятам, че е НЕЩО.
Бюджета ни за този месец едва ли ще надхвърли заедно с данъците 1кк лв.
За това ще гледаме да намалим, колкото е възможно разходите за да можем да натрупаме отново някакъв резерв и да завъртим повече пари на валутния пазар. Вече останалото зависи от Парламента , какво ще реши.
Към момента разходите, за които знам са :
- ФНИР - 100к лв
- приблизително 170 злато за МнМ
- около 240к лв за мпп-та
- членска вноска в зависимост от приходите в хазната
Бях предвидил и известна сума за валутния, но предвид състоянието на хазната и БНБ към момента мисля, че няма голям смисъл да пиша това перо засега.

За финал
Дори и да не спечеля на изборите все пак в мен ще остане спомена за подкрепата, която срещнах от много хора. Също ще запомня и другата страна на монетата, където ме оплюха и обидиха по всички параграфи. Но като цяло моята цел е изпълнена - направих това, което се искаше от един кандидат президент. Сега идва вашият ред - да си изберете бъдещето. За България !
Demon Lee - Програма
http://www.erepublik.com/en/article/demon-lee-1-2187390/1/20
Vote+Shout
 

Comentarios

malamber
malamber Día 1,872, 02:47

скрол, скрол, скрол, не

Abhinay Gupta
Abhinay Gupta Día 1,872, 02:55

xaxaxa, y u no write in english.. : (

leraje
leraje Día 1,872, 03:14

v

Morrpheus
Morrpheus Día 1,872, 03:22

Molia ako stanesh prezident da me mahnesh ot Mentorskata programa, che tia pusti admini ne iskat.

Vasil Miloykov
Vasil Miloykov Día 1,872, 03:24

За България !

Tetraites
Tetraites Día 1,872, 03:31

v

NKFV
NKFV Día 1,872, 03:49

Не ти ли е интересно без купени гласове, които да вкарат статия в топа, колко ще събереш? Не искаш ли да знаеш какъв е реалния интерес към твоята кандидатура?

"Естествено за целта трябва да се огледаме за страна, която да ни превземе оригиналните региони за да се премести столицата."

>> Дай да се огледаме за тези страни. Кои са?

"За Кипър имам планове да ги пуснем при условие, че ни платят някакво обезщетение за нанесените обиди и щети."

>>> Кипър е наполовина свободен. Какво си писал? От думите ти следва, че ще ги превземаш пак, за да договориш освобождаване.

"Около оригиналните ни региони очаквам да се появят отново гърците, тъй като след като ги разкараме от СА няма да имат друг избор освен да се върнат в оригиналните. А от там лесно ще могат да ни тровят нервите през морето. Хърватия също има големи шансове да се върне на Балканите. Турция я чака може би поредното затриване но не мисля , че ще е е за много дълго. И така приключвам с военните планове и частичен анализ. "

>>> Този абзац е потресаващ. Говориш си разни неща, ама що ги казваш, едва ли сам знаеш.

"Що се отнася до нашия съюзник Швейцария, като човек имал такъв опит в миналото си, знам колко е трудно да се излекуваш от тази болест. В нашето минало и ние сме имали същия проблем. За това , в случай че бъда избран ще отделя внимание за този казус и ще помогнем с каквото можем. "

>>> wtf!?

========

Батка, и Гривас беше написал по-хубава кандидатура...

No face No name No number
No face No name No number Día 1,872, 03:55

Demon Lee - Програма
http://www.erepublik.com/en/article/demon-lee-1-2187390/1/20
Vote+Shout

No face No name No number
No face No name No number Día 1,872, 03:56

Орговете в България:
http://www.erepublik.com/en/article/-1-2187333/2/20

warrioa
warrioa Día 1,872, 03:59

много гласове си купил- то по това време няма толкова Българи онлайн:Д

Metal90
Metal90 Día 1,872, 04:02

много гласове си купил- то по това време няма толкова Българи онлайн:Д +1

Metal90
Metal90 Día 1,872, 04:03

като гледам дължината на статията да не би стоича да е краднал акаунта на хана??

izpendilord
izpendilord Día 1,872, 04:17

malamberДен 1,872, 02:47 скрол, скрол, скрол, не

+1

Empiree
Empiree Día 1,872, 04:36

Хаха КафевиО се обадил за купените гласове :Д

Фънни.

Иначе гласувайте НЕ за Хана.

4040
4040 Día 1,872, 04:37

Абе Хане шо се хабиш да пишеш таквиз глупости бе , не разбра ли че няма да те изберат? Хората дори биха предпочели Гогов пред теб,даже и Ляли ще изкара повече гласове !

Nik7deputa
Nik7deputa Día 1,872, 04:59

EREPUBLIK SUMMIT 2013
http://tinyurl.com/b8hdp72

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Día 1,872, 05:03

Е и? Какво значение кой колко гласове ще изкара? Има право да се кандидатира, намерил е подкрепа за това, направил го е. Другото едва ли е важно за тия, които нямат намерение да гласуват за него. По вашата логика, на всеки избори да си имаме по един кандидат - този, който според "статистиците" тук ще спечели и другите да не се кандидатират. Ама тогава ще ревнете, че нямате право на избор, че е пълен тоталитаризъм...Има свобода на словото и всеки може да пише каквото си иска, особено щом е съобразено с добрия тон и с механиката на играта.: )

Приятна игра и късмет!

bakalin
bakalin Día 1,872, 05:22

"Бюджета ни за този месец едва ли ще надхвърли заедно с данъците 1кк лв."
,
Уаууу.
.
Една милка са си по 33 333 лева на ден.
Такива суми обаче няма откъде да дойдат.
Макс 20 000 и то с клизми и далавери.
Така че - коригирай БЮДЖЕТА.

traptukan
traptukan Día 1,872, 06:10

Повърнах върху телефона.

traptukan
traptukan Día 1,872, 06:11

Два пъти.

lihvar31
lihvar31 Día 1,872, 06:57

прочетох само за военното министерство и спрях да чета. уж трябва да е програма, но това е като статия писана от Нострадамус. някакви предсказания, вероятности, мИчти и какво ли не. това ли наричаш програма? съжалявам, но това не е такава. по-надолу може и да си изложил някаква реална програма, но нямам намерение да чета, защото се разочаровах още в началото. да беше хванал някой да ти помогне с разясненията "що е т'ва изборна програма". за втори път ти го казвам - имаш отрицателен шанс с такъв подход, дори аз да ти бях опонент за изборите, а мен 99% от дечурлигата ме мразят. 😃
П.П. нищо лично. просто така ги виждам нещата.
П.П.П. понеже ще се провалиш и ще ти дам един съвет за следващия път. важен е не кой ще е президент, а екипа. и най-кадърния ще се сгромоляса, ако е заобиколен от шушляци и мушмули. затова трябва да обявиш и екипа си. ако ти не ми харесваш и не бих те подкрепила, то може екипа ти да ми е симпативъртигъзичен и да гласувам за него. 😉

dia761
dia761 Día 1,872, 07:59

,,Позитивната,, политика на НАПРЕД......Заедно можем повече....хахаха ...смешки : Д
Лихварчееее, екипа е обявен преди дни...явно ти наистина четеш между редовете....))Точно в предната статия , тази е третата от кандидатурата му.

NKFV
NKFV Día 1,872, 08:00

Дийче, за това кой е смешка можеш да съдиш по подкрепата за този кандидат, а тя е повече от красноречива - абсолютно нито една политическа формация не гласува доверие на този играч. Но сигурно вината не е във въпросното лице и издигналата го партия, а във всички останали, които не могат да оценят уникалния талант на този Демон Су.

А относно иронията към НАПРЕД случайно да забелязваш кой ръководи Външно Министерство в проекто-кабинета на издигнатия от вас кандидат-президент?

dia761
dia761 Día 1,872, 08:13

Ръководи го най-способната в тази област , така трябва и да бъде: ))) а за подкрепата..освен вас не виждам друг да излива помия отгоре му , ако съм в грешка ще ти се извиня лично : )))

dia761
dia761 Día 1,872, 08:16

Не сте съгласни с кандидатурата, добре , ми кажете си го простичко...не повръщам , магаре да те ибе , хуя си търкам , аз да не изброявам...все позитивни епитети .

NKFV
NKFV Día 1,872, 08:42

Само "ние"?!

Та дори проекта НАПРЕД не успя да обедини толкова българи за една цел, колкото кандидатурата на Кан Су - никой не го иска, освен партия Нова България. Явно толкова и си чела коментарите щом виждаш само определени хора. Препоръчвам ти да свалиш очилата. Също ти препоръчвам, дори и цитирайки, да избягваш горе-споменатите изрази, защото звучат адски грозно от устата на дама.

Вместо да въртите една и съща плоча започнете да се учите от грешките си, а то е видно, че за момента ви куцат адски много кандидат-президентски избори. Подкрепата за един организатор на конкурс за еКрасота, сега друг тотално компрометиран играч. Множко ви станаха вече, трябва да си правите необходимите поуки. Wildrunner щеше да бъде кандидатура с пъти по-голям шанс за успех, отколкото сегашния ви избор и за това не са виновни някакви конспирации, а сте виновни самите вие. Дори Маламбер с новия политически тигър на еБългария ви показа нагледно как стават нещата - като не сме сигурни, не правим нищо.

dia761
dia761 Día 1,872, 09:01

хахаха , насълзиха ми се очите от смях , от женска уста звучало грозно , от мъжката как звучи , като приказка ли , хахаххахаха .

traptukan
traptukan Día 1,872, 09:20

Диа, изброила си само мои наредби. Аз съм си простак, няма значение в коя партия съм. По добре така, от колкото да си крия злобата зад красиви думи, като някой хора от женски пол.

4040
4040 Día 1,872, 09:24

Диа , скъпа... не се ли усещаш че само ти и амстоянов подкрепяте Хана и се опитвате да оборите всички останали.. или да ни убеждавате в някви неща на които дори вие самите не сте били свидетели... жалко че сте толкова еМалки иначе щяхте да знаете.. а ние знаем! 🙂 Но нищо.. и вие ще прогледнете някой ден! Амин! :Д

dia761
dia761 Día 1,872, 09:32

@traptukan , никога през живота си не съм била злобна , попитай хората , които ме познават , а те са много .
@4040 , а ти не виждаш ли че само едни и същи хора , 4-5 човека , плюете по нас и Дева Мария да бяхме издигнали , пак щеше да е същото.....
Призовавам всички , които ми вярват , на мен и моята преценка , гласувайте за Demon Lee!
Той е способен , можещ , нахъсан и има какво да покаже!!!!

dia761
dia761 Día 1,872, 09:34

П.С @ 4040 ,,всички останали кои сте ? Ти , Кафевия ,траптукан и ....още 2ма.

traptukan
traptukan Día 1,872, 09:47

Пак ти казвам, аз плюя хана, не екипа.

Mr. Yanakiev
Mr. Yanakiev Día 1,872, 09:59

Агитаторите от партия НАНИКЪДЕ се появиха да оплюят конкуренцията та да си държат бащинията и този месец!

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Día 1,872, 10:11

и аз, Дия, и аз..
въпрос към теб.. защо Хан су си смени ника?
или отговори или ходи другаде да дуеш бузи.. може и кинти да изкараш..

ай сиктир с ваще НБ сурвенски политички.. оставяте се да ви водят някви запъртъци за носовете и занимавате хората с глупости и комплексарщини.

въпрос бонус: Кой от старите го защитава или може да каже нещо добро за тоя бо*лу* ХАН СУ - Демона ви Ли ?? (МОДа.. никви ФПта!! има цели 2 звездички в думата!!! : ) )
жокер: виж горния абзац за бузите ; )

Saint Nikolay
Saint Nikolay Día 1,872, 10:15

доста измамници си смениха имената май

Kukulast
Kukulast Día 1,872, 10:15

Заявявам че от сега нататък на избори ще гласувам за кандидат Президента който се нагърби да осветли Орговете и да ги върне на държавата. Ако няма такъв кандидат ще бойкотирам изборите и няма да гласувам.
Да гласуваме за ОТКРИТА И ЧЕСТНА ДЪРЖАВА, ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ ПОНЕ ВИРТУАЛНАТА НИ РОДИНА НЕ Е КОЧИНА(ФЕРМА)

bojko3131
bojko3131 Día 1,872, 11:06

,,ходи другаде да дуеш бузи.. може и кинти да изкараш..,,.....
bez komentar , ulqhte se umnite mi te , na4eteni , опитни ....айде спрете се малко а ?Сякаш отдавна преминахте някои граници...

DGPEVO
DGPEVO Día 1,872, 11:19

malamber +1 ; NKFV - той Гривъс-а имаше много добра кандидатура, но изпълнението пълен фейл.

DGPEVO
DGPEVO Día 1,872, 11:23

а пък Диа незнам защо го подкрепя?!?

4040
4040 Día 1,872, 16:09

dia761
24
dia761 Day 1,872, 09:32
6h 35m ago
Призовавам всички , които ми вярват , на мен и моята преценка , гласувайте за Demon Lee!

Няма нужда от призоваване.. както казах по еМалка си от нас.. и ние знаем какво може Хана! :Д Въпроса е ,че ти не знаеш!

warrioa
warrioa Día 1,872, 16:13

dia761Day 1,872, 09:34 П.С @ 4040 ,,всички останали кои сте ? Ти , Кафевия ,траптукан и ....още 2ма.

Мен за жив не ме броите:Д

SinSiruKi
SinSiruKi Día 1,872, 17:17

От НБ явно показвате, че искате още един Грийвъс.. Поне да бяхте пуснали него, много по-добре щеше да е от сега
НКФВ +1

Morrpheus
Morrpheus Día 1,873, 00:49

NKFV - shteshe da e smeshno ako ne beshe tajno...

Mislech si che proekta NAPRED naistina ima za zel da ni napravi po-pozitivni. Uvi.....

Sas zdrave.

NKFV
NKFV Día 1,873, 02:47

Taблов, тотален провал и борба за 3то място - това е вашия кандидат. Да, ваш, и стига се правил, че не си част от НБ. Дори Бате Боби може да събере повече гласове от тоталния фейл, който предложихте за президент.. И не ми излизай с евтина ирония, относно НАПРЕД.

Тази кандидатура е нищо друго освен самоцел! Не може да има 7% от гласовете и някой друг да ви е виновен. Айде, спрете се вече - излагате се. Приемете, че се провалихте яко за поредни президентски избори и почвайте да си извличате поуките. Вие, тръгвате с рогата, а после се сърдите.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Día 1,873, 03:02

кви рога ве кафев??
вървят в гъза напред и после страдат кат им го боднеш
: )

Morrpheus
Morrpheus Día 1,873, 03:13

No political activity - NKFV, izlez ot filma.

Za koe sa vinovni, che sa zastanali zad svoia kandidat? I tova triabva da e nedostoino, taka li...

fath12
fath12 Día 1,873, 06:33

dia76
Колко да може Хана, като дори това упражнение по писане(изключвам правописните грешки) е на ниво третокласник, втория срок? Та той не може да свърже 2 смислени изречения. Ако на всеки ентусиаст с амбиции без покритие се даваше шанс да става президент, отдавна да са останали само идиоти в играта.

Ivan Nedelchev7
Ivan Nedelchev7 Día 1,873, 08:31

Повечето сигорно не са били в обкръжението на Хана,спрете се казармата та казармата изобщо не е така(не е верно това в слуховете),но запомнили вече едно и го повтарят и то с месеци,други ругаят трети оплюват защото се е кандататирал за президен някой ще намери за какво да опреква.Решили са от партията Нова България направили са го и толкоз.

Kukulast
Kukulast Día 1,873, 09:48

Какво беше това НАПРЕД като добавим и НАЗАД ясно какво очаква всички българи и еБългария здрав кеф ама за този който прави НАПРЕД-НАЗАД не за нас.

dia761
dia761 Día 1,873, 15:04

Таблов ,много си прав , но така и не разбраха , че щом сме издигнали кандидат ще останем докрая плътно до него .Нека си приказват , аз не се отмятам от думата си : ))) Спрете с вашето преди...преди 100 години не ме интересува какво е станало ,ама изобщо.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.