Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[ZS] Топ листа неуспелих плодитеља

Día 1,821, 02:07 Publicado en Serbia Serbia por Dio MaximusMuzka^^^^


Почетком мог путешествија по факултету, један професор Римског права је приликом првог предавања целом амфитеатру рекао, ''Нико од вас у овој просторији никад неће постати председник''. Био сам прилично велика паљевина тада, одмах након средњошколских дана, те ме је то нарочито погодило и у мени су прорадили најгори комплекси ниже вредности. Ја који сам све време сабијао шта год да ми падне под руке, без имало труда да не будем председник?! Да се ти мени напуш...и тако.

То ме у принципу прошло неких пола сата након предавања, чим сам запалио цигару тј. чим сам смирио своју никотинску кризи, али то је већ друга прича. Тих пола сата сам у глави правио којекакве комбинације, и смишљао како ћу се професору најебати кеве кад постанем председник. (ТИШ МЕНИ УВОДИТИ БОЛОЊУ КРВТЈЕБЕМ)

Пре девет дана смо имали прилику да бирамо између Ђенерала Влајка и Драгана Миоковића, барем је тако пичила целокупна кампања. Написао сам нешто о томе, баш пред изборе, али уколико не делите моје ставове немојте ни читати, пошто сам субјективан и зао. Безвезе је разглабати о томе, кад иовако ионако пола Србије и у стварности баци свој глас на некога ко је очигледно луд, и коме је место дефинитивно у некој од надлежних институција (Драјзеровој или Лази, па коме је шта драже).Влајко је изабран за председника, јебига шта ћеш, но ипак не треба толико кукати о његовом немању појма и испадима моронске екипице којом је окружен. Чињеница је да је било горих председника од Влајка (Рејвен, Елез, Хамстер, Мусака), али пре неко што крене масовна хистерија са ''ШКК, ЗАР ТО ТРЕБА ДА УЧИНИ ДА СЕ ОСЕЋАМО БОЉЕ САД?'' , трагична истина је да је било много горих председниковања, иако се ово за ових 9 дана рангира у добрих топ 5.

У 50% избора који су до сада одржани откад је еСрбије, изабрали смо неку будалетину.

Почасно место: Луказ

Дигао гомилу пара, опет изабран за председника. ГрифинНС, Хамстер, и Луказ, дигли фине парице, ако неко пронађе председнички чланак који је Мрле издао нека ми пошаље линк да и то овековечимо.

OPA EVOOO GA
http://www.erepublik.com/en/article/-1-1642331/1/20

''По речима администратора, трансакције са државних на приватне организације су начињене само у следећим месецима: септембар, октобар, децембар.
3900 RSD (у више наврата мање суме) је пребачено преко ММ-а на Angels.srb,

5400 RSD (исто у више пута током септембра, октобра и децембра) на Angelsorg,

4268 RSD (исто септембар, октобар, децембар) на Lukaz,

4760 RSD (идентично као и претходни) на Pomoc na putu,
(ЕДИТ: Управо смо сазнали да је контролу над овом организацијом имао Lukaz)

3500 RSD (само у децембру) на bakalnica
(ЕДИТ: Управо смо сазнали да је контролу над овом организацијом имао GrifinNS)

и

14000 RSD (само у децембру, и то са Министарства Одбране) на Vojno Tehnicki Institut I.
(ЕДИТ: Управо смо сазнали да јединица Вукови није имала ништа са овим и да је desert hamster (једини човек са обе шифре) на своју руку пребацивао ове новце на организацију јединице, а одатле - себи.)
1000 РСД (почетак новембра) је пребачено преко монетарне пијаце, са Ратних резерви, на организацију EyeCorp II.
(ЕДИТ: Управо смо сазнали да јединица Шкорпије није имала ништа са овим и да им је послат рефунд преко монетарног маркета.)

Играч ипипро је накнадно вратио 2100 динара који су били пребачени на организацију ipiprorg.

Укупно 38.928 динара (од чега је враћено 2100 динара), а то је само новац за који се зна да недостаје и за који се не зна у које је сврхе употребљен.''1. Хамстер (и Елез један мандат), не треба трошити речи, апсолутно ван сваке конкуренције. Човек функционише искључиво да би њему било боље на игрици, и мање више не мари за интересе Србије, државна политика која се води за време његових власти, је искључиво политика личне користи. Неки мандати су били океј што се спољне политике тиче, док су неки били потпуно расуло у сваком погледу.

2. Рејвен Србија

Углавном баја је у почетку деловао тотално фино, писао квалитетне новине, деловао интелигентно, политички био прилично умерен (узимајући у обзир да су тада три главне политичке опције били СЕС (полумртав) и СДФ (делимично еврофанатичан ''Декларација о толеранцији'') и СНО који је био строго десничарска странка пуна националиста што и није била најгора ствар, најгоре је било то што нису имали везе са игрицом (између осталог тако је настало оно НЕ ЗНАШ МЕХАНИЗМЕ ИГРЕ) а имали су велики број испраних мозгова који су за њих гласали. Овај цакани баја је испоставило се лагао, обмањивао, крао и раскринкао сам себе глупим потезима тј. крађама које су биле прилично очигледне. Углавном заборавио сам шта је све радио, давно то беше, али у сваком случају, зајебан лажов и клептоман.

3. шеста

Шеста је актуелизован приликом широко познате и распрострањене песмице о багри, пре него што је изабран вршио је неке небитне позиције у СЕС (партијски ћата) и пред саме изборе неких месец дана, СЕС га је гурао поделама и сличним зајебанцијама под медијско светло. Због недостатка кадрова (Липец и стара гарда су били незаинтересовани), шестабг је бачен у ватрицу и постао председник искључиво захваљујући песмици о багри, која је тада дефинитивно поделила еСрбију по први пут, и од тад се вуку ови проблеми. СЕС и СДФ су тада покренули први пут агресивну кампању о Дезертовим крађама, што је и кулминирало и песмицом коју је написао отац нације лично. Проблем са том кампањом је био, што је целукпна говнарија са Хрчком испливала баш пред изборе, а требала је много раније.

СЕСов модератор се послужио прљавим методама, и сазнао за Хрчкове малверзације, али није то нашао сходним да објави јавно већ је рекао Липецу који је опет, сачекао изборе, и тада је еСрпска заједница, која је до тада показивала одређену дозу слоге и бриге за заједничко двориште, први пут дефинитивно пукла на пола због личних интереса одређених људи. Спољнополитички шеста је имао океј мандат, али се после сазнало да је дигао 2000 голда и то покушао да прода на лимунду. Јебига шта'ш.

4. Несако и Мимара

Не би наша листа била потпуна без краља Александра и Драге Машин. Нисам био током њиховог првог мандата у игри, јебига, али сам углавном покупио из чланака шта се догађало. Кулминација дебилизма сакупљаног 3 године се догодила управо током Несаковог императоровања. Какви образи ово је игрица...Државне организације су се користиле у политичкој кампањи, украдено је 7 милиона динара, што је опет замало зајебало и Хамстера који је ''крадуцкао'' кад год је имао прилике (1.5 годину) и Рејвена и шесту. То је дефинитивно подвиг, да се за месец дана угрози рекорд највећих клептомана у историји еСрбије. Као што је друг Дезерт патентирао, метода којом су се користили да дођу на власт и на њој остану је успешна већ 3 године. Комбинација мултија, капслоковања и пржења малолетних паљевина је у два наврата доводила овај двојац без кормилара на власт...

Ствари које су били довољно глупи да ураде а што пре њих никоме (ни другу Дезертеру) није падало на памет:

-покушај утицања на савезнике да се њиховим политичким противницима откаже помоћ
-крађа 7 милиона динара
-коришћење државних организација у личне сврхе
-немање појма

5. Ђенерал Влајко

Српски еквивалент Џорџа Буша. Влајкара је за ових 9 дана успео да закриви космос бесмисленим паролама и непотребним, неписменим капслоковањем. Такође и епизода са ЦГ, еБором у МСП, разрачунавањем са опозицијом преко МУП, променом имена државног орга у тотално болидни назив институције која у еРепублику не постоји (Пошто је Влајко потврдио своју ерудицију и прагматизам, изгледа да му није јасно зашто је назив болидан иако сам јасно написао о чему се ради у наставку реченице), и што је најгоре, којој механизми игре не дозвољавају да постоји. У сваком случају, тролује народ својим болидним потезима.

Мрзи ме да пишем даље о Влајку, претходни чланак сам већ посветио изборима, па да не губимо време.

Субјективан сам, покварен и нисам играо годину дана те сам вероватно заборавио или пропустио неке мандате, ово сам написао чисто ради подсећања.
 

Comentarios

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:17

KRIMI RAD PRVI KOMENTAR http://prntscr.com/jowsv

Srpski Sin 83
Srpski Sin 83 Día 1,821, 02:19

A Lukaz?
Mislim da on zasluzuje mesto u top5 umesto Vladislava.

Srpski Sin 83
Srpski Sin 83 Día 1,821, 02:20

@Vladislav
Pa ti prvi nisi imao postovanja prema toj Srbiji kada si promenio ime te(bas te) organizacije....

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Día 1,821, 02:22

Цитирам "променом имена државног орга у тотално болидни назив"

Нисам сигуран шта 1.500.000 живих Срба има да каже на ово, ал имај барем мало поштовања за оне који су своје кости поставили у темеље тог како ти кажеш болидног назива, а мене лично коментариши како желиш, то је игра, политика, ја сам председник и све је ово нормално, ал РС је РС и имај поштовања. Хвала

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Día 1,821, 02:22

А Фиб, протеривач кукоља? А Каубој "Турци ослободите Курдистан али потпишите МПП с нама"?
А Божимано "правим добар ајвар" Доркс? Овај последњи је класичан немач поима, не знам како си њега изоставио...

KA ZETRO
KA ZETRO Día 1,821, 02:23

Lukaz je definitivno kandidat za prvo mesto, zajedno sa nabrojanom ekipom.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Día 1,821, 02:23

А да, заборавих на Луказа.

ПРЕДСЕДНИЧЕ ВЛАДИСЛАВЕ, ЦРНА ГОРА ЈЕ:

А) НЕЗВИСНА ДРЖАВА
Б) ОРИГИНАЛНА СРБСКА РЕГИЈА

МОЛИМ ОДГОВОР.

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:24

Е видиш Влајко баш због овога си немач појма.

Ја против РС немам апсолутно ништа, али добро то је класични ДССовски спин да сви ударају на бастион српства чим нешто кажу против ваших дебилних изјава и потеза. О ударању темеља у српску немој да ми причаш пошто ми нема генерације у фамилији која је ратове у Босни у задњих 200 година заобишла.

Ево капслокујем да ме разумеш.

ТАЈ ОРГ КОМЕ СИ ПРОМЕНИО ИМЕ НИЈЕ ТВОЈ НЕГО ОРГ ГРАЂАНА СРБИЈЕ, ПРОМЕНА ИМЕНА ОРГА ЈЕ БЕСМИСЛЕНА

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:25

ЗАШТО СИ ПРОМЕНИО ИМЕ ОРГА, И КАКО ЈЕ ТО ПОМОГЛО СРБИЈИ, НА ЕКОНОМСКОМ, УНУТРАШЊЕМ ИЛИ СПОЉНОПОЛИТИЧКОМ ПЛАНУ.

НИСАМ ЗНАО ДА ЈЕ ПРОМЕНА ИМЕНА ОРГА ФУНДАМЕНТАЛНО БИТНА ЗА ОСВАЈАЊЕ 10 РЕСУРСА. АКО ВАМА ДССОВСКИМ ПАТЛИЏАНИМА ТРЕБА ОРГ, НЕМА ПОТРЕБЕ ДА СЕ МЕЊА ИМЕ САМО ДА БИ СЕ ПРДАР И СЛИЧНИ ПАЋЕНИЦИ ИГРАЛИ ВИРТУЕЛНЕ РС, КАО ШТО СУ ВЕЋ ПОКУШАЛИ СА БИХ

Gavra Munja
Gavra Munja Día 1,821, 02:27

Cudno kako se na listi ne nadjose recimo Kibla i Von Martin, jedina 2 predsednika koja uopste nisu bili tu : )
Slicno se moze reci i za Lunatica, ali on je barem delimicno bio tu, a i za njegovog mandata smo uzeli LK, pa ga to vadi : )

@Vladislav
I jel postoji neki razlog za promenu imena orga, sem da podjebavate?

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:29

Сад могу да се вратим на нормалну комуникацију, пошто сам морао да пишем ДССовским. Заборавио сам на Луказа нажалост, није ми био ни на крају памети, он је такође објаснио са крађама. ВонМартин и Кибла нису били толико деструктивни колико се сећам.

igajunior
igajunior Día 1,821, 02:30

Zaluao si u ozbiljno novinarstvo, dečko...Ali ajd' sad, papir sve trpi...

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:32

У ПРАВУ СИ ИГА ЈУНИОР

ОЋЕШ ДА СЕ ИГРАШ НА МОЈОЈ СРБСКОЈ ОСОВИНИ МАЛО?

banovano magare
banovano magare Día 1,821, 02:36

Što mi kradete fore? : /

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:37

А шта да радим даде си ми фину идеју : )

C U R L Y
C U R L Y Día 1,821, 02:37

VELIKA JE KONKURENCIJA !

LaVrDus
LaVrDus Día 1,821, 02:40

Možemo i neku retro olimpijadu da otvorimo za ove frikove.

@Gidro vidro:PP
Imaš štamparsku grešku piše se: Velika je koNJkurencija! xD

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Día 1,821, 02:42

a zasto vi iz uesa imate toliki osecaj nize vrednosti? (odnosi se najvise na autora)

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Día 1,821, 02:42

Фали Луказ, а Кибла и вонМартин су мале маце за ове. Заборавио си да напишеш како Равен има IQ бар 190 xD

Ralle72
Ralle72 Día 1,821, 02:44

a gde je tu mesto za Strahinjic impič Banovan?

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:44

Па и немам, него јебига морао сам нешто да искењам на папир да те почастим. :Д

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Día 1,821, 02:47

clanak govori suprotno : )

igajunior
igajunior Día 1,821, 02:47

Akademski, nema šta...
xDDDDDDDD

bg-pobednik
bg-pobednik Día 1,821, 02:48

Fale LukaC i Griffin i njihov ucinak iz fotelja.

UES Kiblin mandat je biseran takodje

Ali Vladislav je talentovan, vrlo brzo se probio na sam vrh piramide ... da ne kazem od cega : )

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:49

Онда си у праву Ракара, ти си ипак експерт. : )

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Día 1,821, 02:55

Mislim da je top5 nemoguce napraviti....ipak bi morao da bude top 10 : )

Seme i Pleme
Seme i Pleme Día 1,821, 02:56

a Elez? cuveno hakovanje predsednika........ 🙂

Dio Maximus
Dio Maximus Día 1,821, 02:56

Ставио сам Елеза са Хамстером, мање више то је Ракарин мандат.

naturaIMystic
naturaIMystic Día 1,821, 02:59

desert je samo jedan, sve stalo su kopije.. veoma lose..

lukaz definitivno zasluzuje da se nadje na listi..

Kan Nogaj
Kan Nogaj Día 1,821, 03:05

Samo cepaj kolega!

Commodus Augustus
Commodus Augustus Día 1,821, 03:23

Mire tica Feniks
Mire tica Feniks Día 1,821, 03:33

Elez je bez konkurencije po meni to je spoj Lajbnica i cika Marka, coveka koji sedi na uglu moje ulice i po ceo dan pije pivo, intergalakticka misao iz njegove glave leti pravo ka nama i obasipa nas mudroscu

Vlada 505
Vlada 505 Día 1,821, 03:56

hehe elez hakovani, gledao gole devojčice i naseo . Barem nije sebi uzeo te firme i golde već ga je pokrao onaj

MoonChe
MoonChe Día 1,821, 03:57

LoL opet UeS gleda samo u tudje dvoriste. Pricajte i pisite vi sta hocete za vreme Hrcka su cak i susjedi pisali clanke i prigovarali svojima kako se ulaze u vojsku dok UeS ima samo da se pohvali kako je punio kasu iako niko iz stranke to nije radio vec mesetari, ali nigde nema gde su otisle pare.

Sesta ukrao, zasto je onda istaknuti clan danasnje UeS koalicije stavio potpis na sestin finansijski izvestaj kao validan?!

Elez i hack, hakovane su firme i za vreme Oriane...

MoonChe
MoonChe Día 1,821, 04:00

... a sto je zanimljivo kasnije su te firme osvanule na profilima clanova UeSa, zaheban je erep sve ima svoj ID i nema duplih ID xD

Sve u svemu jos jedan clanak iz UeS sekte pisan pred ogledalom gde daju sebi razna imena poput Hrcka, Eleza, Lukaza i slicnih.

ps: Ko doveo Ravena na vlast? Ko bio kod seste zaduzen za finansije i pozajmice?! Hrcak sigurno nije. Toliko o sektasima, i dalje mozete samo sanjati da budete ljudi kao jedan Hrcak, covek je iskren i posten lopov, vi ste lopurde.

VIadaaa
VIadaaa Día 1,821, 04:03

Raven je lagao da su pretili njemu i devojci oSNOovci telefonom i da ih je prijavio policiji ili tako nesto, bas neko zajebano ludilo

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Día 1,821, 04:04

PIIIIŠAAAAAJ PO BAGRI, OPAAAA

ArchangeLNS
ArchangeLNS Día 1,821, 04:25

SVE SI REKAO ONAKO SIROVO I KAKO TREBA! NEMA ESRBIJA TU SREĆU DA IMA MENE ZA PREZA... A POSLE SVIH OVIH FEJLARA ZNAO BIH ŠTA DA RADIM A ŠTA NIKAKO DA NE RADIM. MORAĆU DA UZNEM PRATJKU U RUKE! KRAJNJE JE VREME!

Seme i Pleme
Seme i Pleme Día 1,821, 04:41

DUKAMAN za predsednika!!!!! NASTAVI LOOODILO...

Kralj BL
Kralj BL Día 1,821, 04:43

DA SI NASTAVIO PRICATI O PROFESORU RIMSKOG PRAVA BILO BI TI MNOGO MNOGO PAMETNIJE....
OVAKO , PA VIDIS I SAM....

Cvijetin Shadow Petrovic
Cvijetin Shadow Petrovic Día 1,821, 04:45

E moj Vladislave koja si ti dijabola.

DijanaBL
DijanaBL Día 1,821, 04:53

LaVrDus
LaVrDus Día 1,821, 05:05

Jel' se neko seća Bulave?
hahahaha
Jeste da nije bi iz ove garniture predsednika ali taj SNO period je nezaboravan! xD

Behula
Behula Día 1,821, 05:06

Strasno, koliko svima vama nije dobro !!!

C U R L Y
C U R L Y Día 1,821, 05:08

I O5 P.R.SOMUNČE...

Johnnnie
Johnnnie Día 1,821, 05:14

dobar xD

GrifinNS
GrifinNS Día 1,821, 05:18

http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_farming

Vratio si se da opet vodis svoje farme za ues.

Vojvoda Prijezda
Vojvoda Prijezda Día 1,821, 05:23

Na kraju je ispalo da je Bulava nevin, Raven sve pokrao

ispicutura
ispicutura Día 1,821, 05:28

samo da dodam da je gold u vreme krađe četiri musketara bio od 10 do 12 RSD jer to danas nije ništa koliko je to tada bilo para. A krali su i pre toga i posle toga, Pa vi vidite o kakvim retardima se tu radi.

Gavra Munja
Gavra Munja Día 1,821, 05:40

Gold je vredeo 10 - 12 RSD? Stvarno? Kad to?

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.