Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[Valtio tiedottaa] Organisaatioiden vuokraus

Día 1,920, 07:41 Publicado en Finland Finlandia por Ministry of Education FI


Aina kun organisaatioista on keskusteltu, esiin on tullut kolme seikkaa: kuinka organisaatiot ovat vain vanhojen pelaajien ja puolueiden saatavilla, kuinka tämä "eliitti" tahkoaa organisaatioilla rahaa, ja kuinka suurin osa organisaatioista makaa käyttämättöminä. Nyt tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos - eilen kello 22:54 eduskunnan salaisella osiolla päättyi äänestys Valtion käyttämättömien organisaatioiden vuokraamisesta yksityisille pelaajille.

Nyt siis jokaisella nuhteettomalla suomalaisella on oikeus vuokrata Valtion organisaatio kuukaudeksi, iästä riippumatta - ainoa edellytys organisaation vuokraamiselle on, että Valtio voi luottaa pelaajan käyttävän organisaatiota vain pelin sääntöjen mukaiseen toimintaan.

Vaikka ikävaatimusta ei olekaan, ei useimmilla uusilla pelaajilla ole varaa organisaation vuokraamiseen, sillä se on melko kallista. Kuukausittainen vuokra on 20 kultaa, eli nykysuhteella 5500 markkaa.Tämän lisäksi Valtio haluaa 100 kullan suuruisen pantin vakuudeksi siitä, että organisaatiota ei käytetä väärin - pantin saa takaisin vuokrasuhteen päätyttyä. Eli organisaation vuokraajalla tulee olla vähintään 120 kultaa. Organisaation voi toki vuokrata yhdessä ystäviensä kanssa, jolloin vuokra ja pantti ei tunnu niin suurilta.


Vaikka vuokra onkin melko suuri, organisaatioita ei ole tarkoitettu pelkästään eMiljonääreilleMikä on organisaatio, ja mitä kaikkea sillä voi tehdä?

Organisaatiot on jäänteitä pelin historiasta - ennen ne olivat melko yleisiä, ja moni pelaaja säilytti yrityksiään organisaatioilla, mutta peliin tulleiden muutosten takia yritysten pyörittäminen organisaatioilla muuttui kannattamattomaksi. Organisaatioiden tultua turhaksi adminit poistivat lähes kaikki organisaatiot pelissä - jäljelle jäivät vain organisaatiot, joita valtiot suostuivat suojelemaan. Suomi pelasti 36 organisaatiota - ison kasan EDEN-liittouman organisaatioita, hallituksen käyttämät organisaatiot(esimerkiksi Valtion Sanomia julkaistaan organisaatiolla), ja puolueiden käytössä olleita organisaatioita.

Organisaatio muistuttaa pitkälti tavallista pelitiliä. Sillä voi olla oma avatar, ja sillä voi kirjoittaa artikkeleita ja kommentteja. Organisaatio ei voi sotia tai äänestää, eikä se voi liittyä puolueeseen tai sotilasyksikköön. Organisaatiota voi myös käyttää tavaroiden(varastokoko ei tosin päätä huimaa) ja rahojen säilytyspaikkana - organisaatiot voivat lahjoittaa tavaraa ja rahaa pelaajille täysin normaalisti. Organisaation käyttämistä ei myöskään lasketa multaukseksi - organisaatiota voi huoletta käyttää oman pelitilin rinnalla, ja samaa organisaatiota voi käyttää useampi pelaaja. Kaikkein suurin etu kuitenkin on se, että organisaatiolla ei ole 10 kullan tienausrajaa. Näin ollen organisaatiolla voi tehdä erittäin paljon rahaa monetary marketilla, kunhan pääomaa on tarpeeksi.

Mikäli kiinnostuit organisaatioiden vuokraamisesta, tutustu vuokrasopimukseen ja vuokrausluvan hakutopiciin. Tällä hetkellä tarjolla on 9 organisaatiota, joista yhtä on jo haettu. Joten mikäli organisaation hankkiminen kiinnostaa, ei kannata odotella kauaa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä presidenttiin tai kirjoita kysymyksesi tämän artikkelin kommentteihin.

-Hallitus
 

Comentarios

Ripperi
Ripperi Día 1,920, 08:17

Minä voisin mieluummin ostaa organisaation, paljonko sillä olisi hintaa?

None
None Día 1,920, 08:23

Jos Ripperi lähdetään sieltä 450gn paikkeilta : -)

Ripperi
Ripperi Día 1,920, 11:17

Jos sää noneli sitten myisit mulle LESPO:n, voin samantien maksaa vaikka 500g

Ripperi
Ripperi Día 1,920, 11:18

Mutta käy joku muukin, jos ette halua että LESPO muuttuu LUSPO:ks.

WP Attak
WP Attak Día 1,920, 09:21

Voisin ottaa LESPO:n.

WP Attak
WP Attak Día 1,920, 10:37

Voin maksaa yhden markan enemmän kuussa kuin nykyinen vuokraaja...

None
None Día 1,920, 11:33

Et ole selvästi tsiikannut mitkä orgit on forkalle listattu : -)

WP Attak
WP Attak Día 1,920, 12:41

No mutta siis, miksi toisilla on ilmaisia orgeja, ja toiset joutuu niistä maksamaan?

WP Attak
WP Attak Día 1,920, 12:43

Markan vuokra oli minusta ihan rehti hinta.

Jorma Ollila
Jorma Ollila Día 1,920, 20:31

Ei kellään ole ilmaisia orgeja. Jokainen org on jotain maksanut : >

WP Attak
WP Attak Día 1,921, 23:25

Mutta nyt kaikki orgit kuuluu valtiolle.

kalupakki Día 1,921, 00:38

Comentario borrado

Jorma Ollila
Jorma Ollila Día 1,921, 06:23

WP Attak et ole vielä presidentti joten vielä toistaiseksi noudatetaan yksilönvapautta ja kunnioitetaan omistusoikeutta.

WP Attak Día 1,922, 06:41

Comentario borrado

WP Attak Día 1,922, 06:42

Comentario borrado

zRTx
zRTx Día 1,920, 11:03

"Tämän lisäksi Valtio haluaa 100 kullan suuruisen pantin vakuudeksi siitä, että organisaatiota ei käytetä väärin"
:---D

Rob Dougan
Rob Dougan Día 1,920, 17:54

Minä voisin ottaa organisaation pantiksi, ettei Valtio käytä väärin tuota sadan kullan panttia.

kalupakki Día 1,921, 00:39

Comentario borrado

Paroni
Paroni Día 1,921, 04:23

Tarvitsen orgin kullan ostoon, pm me

Pedersprii
Pedersprii Día 1,921, 04:58

Tarvitsen valtiolta aluksi 800 kultaa pantiksi siitä, ettei valtio käytä organisaatioita väärin.

Suomisen Olli
Suomisen Olli Día 1,921, 06:18

Eliitille ilmaiset orgit, muille maksulliset. Hienoa toimintaa.

Master Of Brutality
Master Of Brutality Día 1,921, 07:48

Ohoh, aika kova pyynti organisaatioista. Olisi ollut hyvä sijoitus silloin reilu 2 vuotta sitten, kun ehdotin (http://erepublik.fi/forum/viewtopic.php?p=103507#p103507) että otetaan niin monta organisaatiota talteen valtiollisena kun vain mahdollista... 10000% tuotto kahdessa vuodessa ei olisi ollut hullumpaa.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.