Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Интервю с ПП на БНФ [ ULTRABOTEV ]

Día 1,995, 04:13 Publicado en Bulgaria Bulgaria por DaRth PaLpaTiNe
Здравейте,
Започвам поредица от интервюта с ПП на всички партии в еБългария. Ако вие сте ПП и сте съгласни да ми отговорите на въпросите, аз ви очаквам.


Следващото интервю е с ПП на БНФ ULTRABOTEV.
От кратките ми разговори с него разбрах, че е отзивчив, добър и един от най-опитните играчи в играта. Поздрави ULTRABOTEV


-Здравей, ULTRABOTEV ! Първо, разкажи ни малко за себе си. Кой си ти в РЖ?
-Както и във всички мои интервюта и тук не смятам да го коментирам, който ме познава - ме познава, другите не ги интересува. 🙂
-Как се чувстваш като ПП на една от големите партии в еБългария ?
- Добре се чувствам, въпреки че това си има своята отговорност и напрежение. Когато поех партията преди няколко месеца, имахме голям спад, загуба на членове, бяхме на ръба на петицата. Смятам, че за няколко месеца работа успяхме да си стъпим на краката и ще вървим само нагоре. Щастлив съм, че имам доверието на членовете на БНФ и това е най-важно за мен. Заедно можем да постигнем много.
-Колко време си ПП?
- От Ноември 2012 до сега. Преди това съм бил 3 пъти ПП през различни периоди, пак на БНФ.
-Ботев ще играят ли в ЛИГА ЕВРОПА?
-Надявам се. 🙂 Ако дойде да играем - ще играем, ако ли не - няма нищо. Ботев за пловдивчани е много повече от един футболен отбор, който да гледаш всяка събота (или както сега е модерно, в сряда) на стадиона или по телевизора. Той е част от културата на града и от живота на всеки жител на Пловдив. Дали ще бием или ще паднем, дали ще вземем титла, купа или не - на нас ни е все едно. Ние подкрепяме идеята Ботев. И това е причината да сме най-посещаваният отбор в България вече няколко години подред, въпреки престоя ни в Б и В група. Това е и разликата, която имаме с останалите, които бойкотират след първата загуба, които са недоволни от това, че всеки сезон за в челото на таблицата и играят в Европа. Клубът трябва да се обича на първо място, титлите са просто за украса.
-Ставал си над 30 пъти депутат, какво се промени от началото до сега?
-В началото всички бяхме нови в тази материя. Никой не знаеше какво да прави и трябваше сами да си изградим всичко. Това е така, защото по времето когато станах депутат за първи път, 80% от играчите бяха рожби на онзи януарски бейби-бум. Дори и по-старите от тях не знаеха какво се прави в такава ситуация, защото бяха свикнали да са си същите 20-30 активни човека, докато изведнъж бройката нараства от десетки на хиляди.

Някои неща не се промениха - хората си се караха за глупости, различията си ги имаше. Това, което се промени е, че навремето всичко беше ясно, всеки си знаеше какво да прави, въпреки че писани правила нямаше. В момента всеки месец се намира някой болен бюрократ, който цял месец пише правила и конституции, които месец или два след това, друг по-болен от него затрива и променя коренно. И въпреки милионите правила, пак никой не знае какво да прави. Жалко ми е да гледам как вече 2-3 месеца единственото, което прави този парламент е да пише безсмислени правила. Явно не всички правят разлика между възможностите, които механиката на играта предлага и моралната част от това да си депутат. Всяко едно от милионите правила може да бъде нарушено без никакви реални последствия за играча, което го прави въпрос на морал. А за морала правила няма...
-Хора на които искаш да благодариш?
-Над 3 години съм тук, от страшно много хора имам добри спомени, дори и от такива, с които не сме в добри отношения в момента. Няма как да изброя всичките, а такива които се чувстват кофти от това, че не съм ги споменал не искам да има. Те си знаят хората, които са си говорили с мен, с които сме си помагали взаимно и сме си сътрудничели - имат моите благодарности. 🙂
-Би ли си сътрудничал с някоя друга партия?
-Винаги, със всяка една, която не покаже признаци на преднамереност и изяви достатъчно желание. Изключения правя за 2 партии само, те си знаят. 😉
-Какво знаеш за мен ?
-Не много, но очаквам да си активен и да науча повече. 😉
-Какво би казал на ебългарите, които четата интервюто?
-Преди да започнат да водят глупави интернет спорове, да се сетят, че има много по-приятни неща, които могат да правят от това да се си губят времето с глупости. През останалото свободно време да си блъскат спокойно червения бутон.
-Последни думи?
-Не смятам да са последни, не мисля да спирам да играя още. 😃

Предишни интервюта с ПП:
Интервю с ПП на БДП [ Just smile back ]
Интервю с ПП на НАПРЕД [ DontPanicPls ]
Интервю с ПП на ЗВЕНО [ Bright Sight ]


Благодаря за интервюто и отделеното време! Надявам се интервюто да Ви е харесало!


Интервю с ПП на БНФ [ ULTRABOTEV ] - www.erepublik.com/bg/article/-ultrabotev-1-2257290/1/20
 

Comentarios

Jasmmine
Jasmmine Día 1,995, 04:51

Страхотно нтервю! Вот!

Garabeda
Garabeda Día 1,995, 04:55

"Жалко ми е да гледам как вече 2-3 месеца единственото, което прави този парламент е да пише безсмислени правила. "


За това има едно генерално решение: предложи отмяна на Конституция, Правилник на парламента и всички приети и действащи закони. Нека бототатите приемат предложението ти и няма да се занимаваме с бюрокрация 😉

До тогава имаме някакви приети правилници (част от които и ти самият си приемал навремето) които щем не щем трябва да спазваме. А ако някой смята, че в тези правилници и закони има кусури - никой не му е забранил да се мъчи да ги промени по някакъв начин.

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Día 1,995, 05:04

Пролича си кой се засегна лично. :>

Garabeda
Garabeda Día 1,995, 05:08

Целия ти абзац откъдето е извадена въпросната реплика е просто разпъване на локуми. Нищо не казваш. Само развиваш теории. Оплакваш се от положението, но не правиш нищо за да го промениш. Единствено си прав, че за морала правила няма. Или го имаш заложено в себе си или го нямаш. Може би трябва да прекръстим Правилника на Парламента в Наръчник на депутата. Така и така няма нищо задължително, няма наказания. Думичката "правилник" може би не е най-точната. По-скоро трябва да е сборник с насоки, каква е ролята на депутата.

4ao 4ao
4ao 4ao Día 1,995, 05:00

вот за началника
о7

Sun.Blast
Sun.Blast Día 1,995, 05:00

Добро интервю, браво 😉

CSKABG
CSKABG Día 1,995, 07:33

o7 Вот

Sedem.dva
Sedem.dva Día 1,995, 08:08

СИПИ, АКО НЕМА - ДОНЕСИ!

RedVans Día 1,995, 08:09

Comentario borrado

RedVans
RedVans Día 1,995, 08:13

1 нещо ще кажа : В ПЛОВДИВ ЩЕ ПРИСТИГНЕМ ЩЕ РАЗБИЕМ МАЙНИТЕ ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕМ ЗА ОТБОРА НАЙ-ВЕЛИК ВИВА ЦСКА ШАЛЯЛЯЛЯ
другия път като дойдем в селото ви няма да пеем като вас К*р за Пловдив,а ще сринем селото ви както столипиново ще сте
Ботяф и Доко ръка за ръка се редят да лапат к*ра на говедата,а вие и на Арис сте к*рви

UItraCSKASofia
UItraCSKASofia Día 1,995, 09:39

Вот!!!
Ботев, поздравявам те за победата на трибуните онзи ден!!!!
о7

Dark Knight Kiril Kirilov
Dark Knight Kiril Kirilov Día 1,995, 10:29

Вот!!!
о7

Leninbg
Leninbg Día 1,995, 11:29

Вот 🙂

malamber
malamber Día 1,996, 01:54

o7

atalanta BG
atalanta BG Día 1,996, 03:03

Имам един въпрос към Ботев: защо като президент слагаше приоритетни битки,а биеше за медал в други ? Предполагам,че няма и да получа отговор,но маса играчи загуби тогава.

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Día 1,996, 23:56

За 2 месеца взех един медал, когато бях президент. После започнах с медалеенето, по времето когато станах президент имах едва 30-40 БХ медала. Когато клеветиш друг път, сверявай си часовника.

atalanta BG
atalanta BG Día 1,996, 23:58

не клеветя,а помня добре управлението ти,одобрявах те като президент,но видях това,което писах по-горе.

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Día 1,997, 00:08

И аз си спомням, мисля че по-добре и от теб. Говори с конкретни факти, ако имаш доказателства, защото в противен случай мога да те уверя, че тогава точно нямаше как да се случи такова нещо. : )

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.