Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[Simonovic94] Kандидатура за председника еСрбије, план и програм

Día 1,866, 10:02 Publicado en Serbia Serbia por Simonovic94


Поштовани читаоци,


Сигурно и полако улазимо у један период у коме влада брдо лепих осећања, време када се са својим драгим особама, пријатељима дружите у исшчекивању Нове Године.
Ми у ерепублици имамо своје пријатеље али би било лепше да их имамо још више, имамо неке драге особе а опет има и оних других. Наша жеља да створимо тим људи који ће функсионисати на принципу поверења са циљем просперитета еСрбије, не улазити у расправе ни са којом страном, и бавити се искључиво послом који желимо добровољно да преузмемо.
Знам да постоје свађе и да ће увек постојати али исто тако постоје и добре ствари у коме сви јединствено можемо то да пребродимо. Жеља, воља, снага, марљивост, вредност и рад су само неке од ставки са којима би требао да се покрене нови период.
Ти неки нови тренуци, тај неки нови успех опет ће се створити и биће на дохват руке свима нама, грађанима еРепублике. Тај датум је пети јануар, план и програм, необориво искуство и ужарена жеља да се то повеже је постала огромна.
Ја сам Симоновић94 а ово је моја кандидатура за председника еСрбије.За две-три недеље биће две године како се бавим политиком. Нисам један од људи који једно причају а друго раде. Коректан однос је оно што сматрам јако важним у сваком делу ове игре. Договор је оно што повезује људе, ја такву везу никада нећу пресећи али ћу зато увелико радити да се та веза ојача.
У новинама ме сигурно нећете видети како се са неким пљујем и препирем јер то није мој стил. Све што имам кажем на чету или преко in-gejm поруке. Не остављам коментаре начињене са субјективне стране гледишта већ са објективне, уколико је нешто добро онда је то добро али исто важи и за обрнуто.
Уколико нема доказа да је онако како пише онда то даје простора да свако има став о нечему и све се узима у обзир док се не докаже и истера истина на видело. Не болујем од тога да признам своју грешку и извиним се уколико увидим да сам погрешио али исто то очекујем и од мојих саговорника јер то је оно на чему се гради једна сарадња и поверење.


Председник <--> Министарства. Другачије не може бити а да све савршено ради на завидном нивоу. Сматрам да комуникација са сваким министсрвом мора бити одлична и јака, нема подцењивања ни једног министсртва јер је свако везано за одређени модул и играче а група модула и играча чине еРепублик. Па хајде онда да играмо еРепублик.
Довођењем до степеника блиставости рада сваког министарства посебно створио би једано савршено еместо за живот, рад и дружење.
У наредним редовима објаснићу засебно рад за свако министарство.Министарство одбране:

Ратовање је нешто што може да донесе велику радост за све оне који ударају или су ударали а онда само гледају, или онај глупи осећај пораза. МоД има огормну улогу у томе. Управо из тих разлога тим који ће се налазити ту сносиће велику одговорност за оно што нам се дешава на фронтовима.

еСрбија је јака држава која начини велику дневну штету у ратовима али уколико је она просута свуда по мало ми нећемо и не можемо направити ништа. Због тога контролисање те снаге у сваком тренутку је важна ствар која одлучује сваки поен у битци и о томе да ли је добијамо или не. Ту нема места грешкама, све мора да се ради перфектно и промишњено. Тим од кога то зависи не може направити такве грешке јер ће га чинити људи који имају искуства.

Формула за рефунд ће остати таква каква се и сада примењује, уколико дође до обостраног незадовољства том формулом оформићу тим људи који ће прво саслушати проблем, предлоге уколико их неко има, ако их нема направиће се и предлози а затим преправкама доћи до прихватљивог решења за све.
Увешће се обавеза да чланци МоД-а буду рекламирани на свим каналима јединица како би се гласало за чланак.

Оно чега неће бити је монотоност у ратовима, неће бити све једни исти напади једни исти устанци, сви ми вапимо за неким акцијама, неким добрим и квалитетним биткама и неким крајевима у којима нисмо били ко зна од када или никада. Спремите се за такве акције јер ће их сигурно бити, спремите се за незаборавно зимовање у неким далеким земљама.Министаство за спољнополитичке односе:

Знамо у кваквом се стању сада налазимо када је у питању савез и однос са савезницима. Људи у МоФА тиму ће радити као један, дипломатија са савезничким земљама се свакако мора појачати а проблеме које као држава имамо, а у питању су спољнополитичке ствари, се морају изнети пред савез. Савез је онај који мора да складно реагује за добробит свих чланица савеза, да се на тај начин реши одређени проблем а опет да сви буду задовољни начином на који се тај проблем решава.
Разговори морају непрестало да теку јер и време непрестало тече а ствари се мењају са временом.
Стварање или ојачавање пријатељских односа између држава је оно ка чему треба да се тежи а поред наших дипломата, људи у МоФА тиму.
Оно што је такође сигурно је да ћу радити максимално за савез али никада нећу допустити да еСрбија буде играчка у рукама других држава као и то да се туђи интересе остварују преко наших.

Наше мофе ће такође имати одличну комуникацију и са нашим амабсадорима тако да неће бити пропуста нити се било шта доносити на својевољну руку амбасадора без претходен консутације са мофама.
Направила би се анкета са пријавама за место амабсадора а они који буду и званићно на тим позицијама биће обавештени а њихова имена ће се наћи у МоФа новинама.

Амбасадори могу да играју важну улогу у односу са појединачном земљом, изношење ствари и тренутне ситуације у тој држави где постоје амбасадори не могу имати негативан ефекат, баш напротив, а уколико се тај проблем јавља само на релацији између те две државе треба да се покуша да се тај проблем реши уколуко има предлога за једно такво решење.Министарство образовања:

Од малих ногу, од привих дана играња ове игре нови играчи су збуњени јер не знају како ово све функционише. МОС тим ће имати главни задатак а то је да се реши тај проблем са новим играчима, односно другим речима треба да се појасни сваки део ове игре на такав начин да ће то ебебама бити јасно. Туторијали су оно један део преко чега би се то изводило што текстом што сликама у циљу што бољег збижавања.
МоС тим ће представљати људи ,поред искуства у игри и познавања механизма игре и модула, са великим стрпљењем јер на сва питања ебеба треба одоговорити јасно и што квалитетније.

Малочас сам рекао један део и нагласио туторијале, сада кажем други део а нагласићу менторе. Ментори су они који се могу везати за одређене ебебе и помагати им у сваком тренутку и то би ишло све до оног дела где ебеба као самостали играч мора да донесе одлуку на своју руку, дакле ментори не смеју наметати било какве ставове а сматрам да прића о политичким партијама и терање или наговарање да се учлане у било коју је нешто недопустиво и управо из тог разлога тога неће бити.

Оно чега ће бити је база менотра где свака ебеба може да се одлули за некога уколико то жели. Менторе могу предлагати људи у МоС тиму и наравно биће то све пропраћено и кроз одређене чланке оних људи чији је то посао али о томе нешто касније.

Поред тога што могу да се изаберу ментори бебе ће такође моћи да сугеришу или искритикују неког од ментора уколико сматрају да је учинио нешто а није требао. На основу критике и озбиљности исте мос тим уз договор са председником државе има право да тог ментора уклони из базе ментора.
Такође ће бити направљен сајт где би се могли наћи сви туторијали на једном месту у циљу лакше прегледности, бржем и бољем начину проналаска одговора на нека питања.Министарство унутрашњих послова:

Задатак овог министарства није претерано опширан али је веома битан. Цивили тј. људи без јединица имају право на помоћ МУП-а у виду поделе оружја и хране. Знам да је немогуће да се то сведе на свега неколико подела у недељу дана и из тог разлога зажаем се за то да поделе буду у што краћим временским раздобљима чак и по неколико пута на дан уколико је у питању нека вазна битка.

На каналу мупа се скупи доста људи из све четири дивизије а штета која се нанесе може бити пресудна за исход неке битке. Због тога мислим да је добра идеја да се поред рес-а направе и подканали за див1, 2, 3 и 4 који би били отворени онда када се закаже подела мупа. На овај начин тим мупа би тачно знао на ком каналу да се обрати за испуцавање одређене дивизије у критичном или превентивном моменту.Министарство економије:

Уз доста преправки и променама у модулу економије, створен је круг који је лимитиран могућностима за успех. Али наравно постоји минимални успех и максимални, мес тим ће се трудити да тај успех буде максималал.
Гледано опште главни задатак МЕС-а је окретање новца на монетарном маркету али и бележење ,у посебном документу, свих тих обрта. Не можемо да мењамо модул али можемо да максимално искористимо могућности које нам је дала игра.Министарство инфорисања:

Свака промена која задеси игру, сваки попуст и све нове мисије које нам игра доноси ће моћи да се нађу у чланцима МИС-а. Поред тих промена које нам игра доноси министарство инфорисања има за задатак да у кратким цртама изнесе битна дешавања у овкиру своје државе или ван ње уколико има додирних тачака са еСрбијом.
Наравно биће ту и анализа тренутне ситуације, интервјуи са неким важним личностима као и кутак за шалу али то ћу препустити договору министара у овом делу.
Обављен задатак овог министства се може сматрати онда када неко ко није ушао на ереп неколико дана уђе и прочита чланак МИС-а сазна све ста је пропустио везано за своју домовину и дешавања у истој.Сва ова министарства морају радити синхонизовано и у договору са председником, а уколико дође до неких проблема или застоја у раду то се неће решавати на нивоу министарства већ са председником и министарством.
Поред тога јако је важно саслушати идеје и предлоге или критике грађана, због тога би се направио отоворен канал Владе Републике еСрбије за све грађане али и канал Председника еДржаве на коме такође можете изнези оно што имате.

Што се тиче састава Владе по министарствима то ћете прочитати у следећем чланку.


Желим Вам срећне Божићне и Новогодишње празнике!

Поздрав
Кандидат за председника еСрбије
Simonovic94
 

Comentarios

Hitman79
Hitman79 Día 1,866, 10:04

Podrska! o/

momars
momars Día 1,866, 10:04

podrska

fairgr
fairgr Día 1,866, 10:09

o/

Kattiaa
Kattiaa Día 1,866, 10:10

Support and good luck ✿⊱╮

Djordjevic Nikola
Djordjevic Nikola Día 1,866, 10:11

podrska o7

LorD.Omega
LorD.Omega Día 1,866, 10:11

Malo ozbiljnosti za promenu.
Podrska! o/

Capone91
Capone91 Día 1,866, 10:11

$

New-and-Now
New-and-Now Día 1,866, 10:11

Podrska za kandidaturu i za predstavljene ciljeve.

o7

Milan Milankovic
Milan Milankovic Día 1,866, 10:13

Lepo, samo jos da vidimo taj sastav kabineta u sledecem clanku jer od toga mnogo zavisi.

cicaDRAZA1995
cicaDRAZA1995 Día 1,866, 10:14

биће најјмлађи цп еСрбије,,,

Kiza No Sleep
Kiza No Sleep Día 1,866, 10:18

Podrska 🙂

o7

EdieeeAlb
EdieeeAlb Día 1,866, 10:18

srecno \o/

wice86
wice86 Día 1,866, 10:19

Podrska,srecno

VeikaHUE
VeikaHUE Día 1,866, 10:22

\o/

Drale.NS
Drale.NS Día 1,866, 10:27

Podrska o7

naturaIMystic
naturaIMystic Día 1,866, 10:29

1-2

Shadow Stalker
Shadow Stalker Día 1,866, 10:39

Сјајно о7.Имаш моју тоталну подршку и верујем да ћеш моћи до победе!

Stevanovic Dragan
Stevanovic Dragan Día 1,866, 10:49

Sta je sa civilima i slabijim gradjanima Srbije?Niko nema program za njih,nijedan kandidat za CP-a ne vidi i ne razmislja o civilima.Kada ce neka vlada da krene sa socijalnim programom za razvoj najslabijih u Srbiji?Ne mislim na pojedinacne podele,iliti delenje milostinje od strane vlasti,mislim na organizovanu akciju koju ce svaka naredna drzavna vlast bez pogovora da podrzi.Srbiji treba stabilna unutrasnja politika,a program za razvoj i kreditiranje slabih gradjana je osnova za to.Jaki gradjani,jaka Srbija !!!

momars
momars Día 1,866, 10:55

Stevanovicu
Procitaj deo o ministarstvu obrazovanja.

Mirko Popovic PoP 16
Mirko Popovic PoP 16 Día 1,866, 10:56

Novoformirana stranka Liberalni Pokret Srbije podrzace kandidaturu Simonovic94 za presednika !!!

Stevanovic Dragan
Stevanovic Dragan Día 1,866, 11:10

Mentori za eBebe?Nije losa ideja,ali to mora da bude pod zastitom drzave.Znam da nemamo mnogo prihoda,i da zavisimo sami od sebe.Ima li medju vama neki ekonomista koji ce da vam objasni kako da u ovom osiromasenom ekonomskom modulu,cela drzava poveca dnevne prihode?To je moguce da se uradi,iako svi kukaju da ekonomija ne postoji.Ja sam poceo da igram kada je Srbija bila brisana od strane hrvata i rumuna,i tada su svi kukali da nema ekonomije,a sada imamo paradoks:Srbija ima 10/10 resursa,a opet nema sredstava??? Ili su svi nesposobni za finansije,ili ih nije briga,ili kradu.Iako,meni licno izgleda,da se sve tri opcije rotiraju iz meseca u mesec.

Shadow Stalker
Shadow Stalker Día 1,866, 11:13

У тренутној власти сигурно неко краде.Али ако ми победимо еСрбија ће кренути напред.Само Уједињени можемо до бољих животних стандарда.

Don Lex
Don Lex Día 1,866, 11:15

Као што сам већ рекао више пута, ти си одличан момак, и не сумњам да би био добар ЦП!
Пуно среће! о7

coolinbun
coolinbun Día 1,866, 11:21

Steta je sto koalicija trosi 2 dobra kandidata na istim izborima.

Srecno o7

danijelkg
danijelkg Día 1,866, 11:36

nemas moju podrsu isto kao i kandidat Zajedn\o/, kao sto rekoh tamo, ne zbog vas samih vec zato sto niste uspeli da se dogovorite

Gavra Munja
Gavra Munja Día 1,866, 11:37

@Stevanovic Dragan
Zivis u pogresnom vremenu, ili mozda bolje receno, igras igricu drugaciju od onih sto se smenjuju na vlasti : )
Bilo je vreme kada je bilo moguce osamostaliti vojsku, pa da sada drzava moze da ulaze i u one koji sebe ne nazivaju zasluznim gradjanima aka vojnicima, ali ta vremena su davno prosla. Sada je nemoguce uciniti to sto ti trazis.

CRNI LOVAC
CRNI LOVAC Día 1,866, 11:50

srecno o7

Fanktastic
Fanktastic Día 1,866, 11:57

Podrska, izdomirai u svakom smislu!!!!

Anominan
Anominan Día 1,866, 11:57

Srećno! Želim ti pobjedu!

Sever Vetrovnik
Sever Vetrovnik Día 1,866, 12:03

Подршка! о/

Takimanija
Takimanija Día 1,866, 12:08

Podrska Simke ! 🙂

purebg
purebg Día 1,866, 12:13

o7

War3hous313
War3hous313 Día 1,866, 12:15

Steta je sto koalicija trosi 2 dobra kandidata na istim izborima. x2

Srecno i SvakoDobro mladi gospodine.
o7

ivanhoe31
ivanhoe31 Día 1,866, 12:16

Srecno, jedan dobar covek kao sto si ti zasluzuje pobedu
o7

pakija
pakija Día 1,866, 12:18

klasican ues clanak


pa ovo i jeste ues clanak xD

http://www.erepublik.com/en/party/ujedinjena-esrbija-2479/1

o7

kowalski_afc
kowalski_afc Día 1,866, 12:21

Steta je sto koalicija trosi 2 dobra kandidata na istim izborima. x3

Lupus domini
Lupus domini Día 1,866, 12:30

Steta je sto koalicija trosi 2 dobra kandidata na istim izborima. x4

Commodus Augustus
Commodus Augustus Día 1,866, 12:37

pa nemojte to da radite stvarno nemam snage da budem mod treci mesec za redom
qq meni

MoonChe
MoonChe Día 1,866, 12:57

Mesto tih mentora za civile bolje da si napisao da ces poslati komadante kod Nemketa na mentorisanje kako da se odviknu od sise, bem ti 3 godine i jos sisaju, to su oni sto sisaju do prvog osnovne izgleda. (:

momars
momars Día 1,866, 12:59

MoonChe
Ma neka sisaju

Konstruktivac
Konstruktivac Día 1,866, 13:01

o7

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Día 1,866, 13:03

Ви се стварно надате победи?

DaRkO 206
DaRkO 206 Día 1,866, 13:10

podrska

beauty_vs_beast
beauty_vs_beast Día 1,866, 13:12

ne znam ko su drugi kandidati ali sam siguran da si bolji i uporniji od njih. : )
podrshka o/

igajunior
igajunior Día 1,866, 13:14

o7

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Día 1,866, 13:44

ovo kandidatura za predsednika stranke ili? : )

/me zao

Fanktastic
Fanktastic Día 1,866, 13:50

Ako ne glasate za Simonovica, dabogda vam SZR kadar piso cepe kandidaturu!!!!!111

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Día 1,866, 13:51

Ионако им се кандидатуре не разликују у много детаља :😁

Fanktastic
Fanktastic Día 1,866, 13:57

@Strahinjic

Lepota je u oku posmatraca...

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.