Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[Presidentti] Tulevat eduskuntavaalit ja niiden toteuttaminen

Día 1,921, 08:41 Publicado en Finland Finlandia por Tse Kim

Presidentti nähtyään Ålannin taistelun lopputuloksen.

Eduskuntavaalit lähestyvät ja huomenna on viimeinen päivä ilmoittautua ehdokkaaksi. Saimme tänään onnistuneesti vallattua Ahvenanmaan ja Viron Western Finlandiin estämään Puolaa tulemasta suoraan meidän kimppuun, joten mahdollisuudet saada EK-vaalit järjestettyä ovat yllättävän hyvät. Silti ei pidä unohtaa, että Puola on uhonnut estävän meitä saamasta eduskuntaa seuraavalle kaudelle, joten meidän pitää edelleen olla todella varuillaan. Täten meidän pitää varmistaa, ettei Suomi saa Western Finlandia haltuunsa RW:n kautta ennenaikojaan, jolloin Puola voi hyökätä meihin ja estää meitä pitämästä vaaleja. Hyvänä esimerkkinä on Ruotsi, joka sai vapautettua Gotlannin viime yönä ja saaden itsensä taas kartalle. Valitettavasti sitä iloa kerkesi kestää vain pienen hetken, sillä Puola heti aloitti NE-äänestyksen Ruotsia vastaan ja lopputuloksen voitte varmaankin jo arvata.


Ruotsalaisten ilme NE:n jälkeen.

Tällä hetkellä suunnitelmissa ja pyrkimyksenä on, että Suomelle tulee EK-vaalit, jossa valitaan 10 edustajaa yhteensä. Täten puolueille jää mietittäväksi, ketkä harvat ja valitut halutaan tuoda edustamaan puoluettaan eduskuntaan. Puheenjohtajille myös muistutukseksi, että edelleenkään niitä virkakieltoisia tai muita PTO-mielisiä ei tulisi päästää eduskuntaan, eli käykäähän tarkistamassa se lista foorumeilta ja/tai kyselkää sisäministeriltä tai allekirjoittaneelta neuvoja, jos niitä kaipailette.

RW-ohjeistus

RW:tä vain siis Puolan valtaamille alueille!

Muistakaa seurata Valtion Sanomien taistelukäskyjä, jossa näkyy tärkeimmät kohteet ja kenen puolella pitää sotia! Pidetään Ahvenanmaa Suomen hallussa ja annetaan Viron olla tulppana Suomen ja Puolan välillä!

- Temskih
Se herkempi presidentti
 

Comentarios

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Día 1,921, 09:27

moi timppa mitä mene

hailuotolainen
hailuotolainen Día 1,921, 09:37

jeessöör o7

puskanyym1
puskanyym1 Día 1,921, 09:47

Sain, Herra Presidentti! o7

Sambyla
Sambyla Día 1,922, 23:13

Yees yees el Presidentos

Zere
Zere Día 1,922, 05:41

Huh huh onpas eSuomi muuttunut paljon tässä 1,5-2 vuoden aikana kun viimeksi tätä edes hieman aktiivisemmin pelasi.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.