درآمدی بر تاریخ معاصر ایران مجازی[Part1][Informer]

Day 3,503, 12:46 Published in Iran Iran by I n f 0 r m e r

We are not now that strength which in old days
Moved earth and heaven, that which we are, we are;
One equal temper of heroic hearts,
Made weak by time and fate, but strong in will
To strive,to seek, to find, and not to yield

1.نو سازی سیاست خارجی ایران بعد از قائله رومانی

اندکی از تحولات سیاست خارجی در سپتامبر و اکتبر 2013:


این دو ماه از تاریخ ایران جزو دوره ای که در این سری مقالات روایت میشن نیستن ، اما به دلیل تاثیر مستقمیشون به رویدادهای ماه های بعد ، لازمه که توضیح کوتاهی در موردشون داده بشه.

در ماه سپتامبر مجید با اینکه توسط مجلس محروم بود با حمایت اکثریت مجلس که از حزب مافیا بودن و کمک چند نماینده از باقی احزاب در یک رقابت نزدیک به محسن ( گریه نکن
😁 ) رییس جمهور شد.
در این دوره علاوه بر حماسه ی لوزرز گانا لوز که خاطر دوستان هست و صحبتی در موردش نداریم ، تغییرات وسیعی در سیستم سیاست خارجه ایران ایجاد شد و ما با بستن ام پی پی با بعضی کشورهای اتحاد تو ( مثل مجارستان و صربستان) تا حدودی با متحدین قبلی که کشور های پرو ادن بودند فاصله گرفتیم.
لازم به ذکره که در این زمان اتحاد ادن از هم پاشیده بود و خیلی از اعضاش مثل رومانی ، آرژانتین و یونان هم تلاش برای نزدیک شدن به تو و حتی عضویت در اتحاد رو داشتن که همینطور که بعدا خواهیم نوشت باعث نابودی این اتحاد هم میشود.
پ.ن1 : نکته جالب اینه که اولین وزیر خارجه یونان که با صربستان ام پی پی بست از ارتش میرمیدون بود . اینو داشته باشین اینجا میخوام در مقالات بعدی بهش رجوع بدم.
برای اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت سیاست خارجی و تقابلات این دوره میتونین به این 2 تا مقاله مراجعه کنین :
مجید : 1 - 2
پیمان : 1



در اکتبر 2013 امیر رییس جمهور شد و با توجه به رابط هایی که در ترکیه داشتن و احساس خطر از حمله ترکیه ایران تصمیم به حمله هوایی به کره جنوبی و ایجاد یک بیس امن در اونجا شد . در این مسیر قرار شد که با رومانی یک جنگ تمرینی صورت بدیم که ام پی پی هامون بپره و خرج ایراسترایک کمتر بشه. البته بعضی ها هم میگن در کنار اینا بعضی تحمل دیدن ام پی پی هایی که مجید بسته بود حتی برای 1 ماه نداشتند و بخاطر اینکه رومانی در کنار ادن تعدادی ام پی پی تو هم بسته بود شرایط برای زدن 2 نشون آماده شده بوده که من نمیدونم و الله اعلم
این وسط مشکلاتی به وجود آمد و تایوان نزاشت ما حمله هوایی کنیم و به خاطر برخی سوء تفاهمات رومانی هم برای اجاره زوری مناطق ما به دست خاک ایران وارد شد.
اینجوری شد که ما بدون هیچ ام پی پی باقی موندیم و فقط ام پی پی لهستان رو داشتیم چون کشورهای ادن از بستن ام پی پی با ما به خاطر مشکلات با رومانی و همپنین دخالت ترکیه خودداری کردن و ام پی پی های ساید تو هم که به خاطر تمایل دست اندر کاران برای حل مشکل و باقی موندن تا سایدی که بودیم بسته نشد و ما تقریبا به یک کشور بدون ساید برای مدتی تبدیل شدیم ، خلاصه که مردم به هیچان اومدند و رومانی رو از ایران بیرون کردند که بحثش خودش چندین مقاله مطلبه و اینجا به طور مفصل واردش نمیشیم و ایران بدون جنگی فعال اما با تنش های دیپلماتیک بسیار زیاد وارد ماه نوامبر شد.

پ.ن : در اون ماه از طرف 2 بازیکن ترکیه ای به نام لیلی اس و ننیا به من نامه ای زده شد برای برقراری ارتباط با مجلس ایران جهت حل و فصل مشکل با رومانی ، من هم به مجلس اطلاع دادم و نامه ای باز شد بین نماینده های منتخب مجلس و این 2 نفر ، که به نتیجه ای نرسید و نماینده های ایران بعد از 2 تا خائن و وطن فروش و کیک قاچ کن با لیلی به من گفتن موضوع رو ترک کردن.

پ.ن2 : در این دوره گروهی به اسم مقاومت ملی ایجاد شد که موازی با دولت فعالیت میکرد و به قول معروف الان گروه شبه نظامی بود برای خودش ، تجهیز میگرفت و اینها که تقریبا تا 3 دوره بعد از این دوره هم به فعالیت خودش ادامه داد ، ایراداتی همواره به این گروه وارد بوده که بعضی ازش به عنوان اهرمی برای فشار و کنار زدن دولت استفاده کردند و البته افراد بسیار مجربی و کشور دوستی هم جزو این گروه بودند ، این که تمام سران اینها در این طرح تصاحب قدرت و نادید گرفتن دولت ها هم صدا بودند یا حرکتی بود که برخی با سو استفاده از قدرت مقاومت انجام دادند الله اعلم
مقالاتی که در صورت علاقه برای اطلاع بیشتر در مورد ماه اکتبر میتوان مطالعه کرد :
سورنا : 1 - 2 - 3 - 4

پیمان : 1 - 2

فروم : 1
روایت فتح
تو غیرعلنی فروم هم چیز میز در مورد این زیاد هست که متاسفانه دیگه دسترسی بهش برای من وجود نداره



نوامبر 2013:

بعد از برگشتن رومانی به پشت مرزهای ایران ، دوره امیر تموم شد و در ماه بعد مهدی رستیو رییس مافیا در رقابتی سنگین با سینا لانرون رییس جمهور شد. در این ماه مجید و احسن پاکستانی وظیفه وزارت خارجه و مذاکره با رومانیایی ها و من هم وظیفه وزارت دفاع رو داشتم ، سینا لانرون هم برای اینکه شلوغ نکنه به عنوان معاون رییس جمهور نصب شد.

در این ماه شخصی که به نسبت رییس جمهور قبلی آدم معقول تری بود و دوست و هم ارتشی بازیکنی به اسم الکس والاهیان که نزدیکی زیادی با ایران داشت رییس جمهور شد
مذاکراتی بین مجید و احسن و رومانیایی ها شروع شد و در این مجلس رومانی پشت سر هم به ایران نچرال میداد اما هیچکدوم تصویب نشد ، در نهایت قراردادی که تنظیم شده بود توسط رییس جمهور به مجلس رفت اما در کمال ناباوری خود رییس جمهور وسط مجلس قراردادی که خودش مطرح کرده بود رو باهاش مخالفت کرد ، پس مجید و تیمش از دولت کنار کشیدن و بهنام جباری موفا شد.

در این زمان ما فقط یک ام پی پی لهستان داشتیم که به کمک شایان و سورنا و امیر در دوره قبل بسته شده بود و با کمک شایان این دوره هم تمدید شد. در کنار اون تیم دولت برای بستن ام پی پی با کشور هایی که بستن ام پی پی با اونها ممکن بود و با کشور درگیر با ما روابط مساعدی نداشتند اقدام کرد که فقط موفق شد با انگلیس ، اون هم در صورت پرداخت هزینه ام پی پی ، ام پی پی ببنده.

خلاصه تیم موفا جدید و رییس جمهور به رومانیایی ها اطلاع دادن که قراردادی بسته نخواهد شد و من هنوز هم در تعجبم که چرا رومانی بعد از اون به ما حمله نکرد و پشت مرزها موند ، شاید به خاطر کاری که ماه قبل باهاشون کردیم که خیلی از سرزمین هاشونو از دست دادن ، شاید به خاطر معقول تر بودن دولتشون ، شایدم به خاطر کار خوبه بازیکن های دیپلماتمون الله اعلم.
پس از چند روز از رد کردن پیشنهاد رومانی ترکیه با شکستن قرارداد خودش به ما حمله کرد ، این حمله از طرف قسمت بزرگی از گروه های داخلی ترکیه مثل لرد واکو ، رومی و ارتشش حمایت نمیشد و قسمت بزرگی از دمیج ترکیه در ابتدا دولت رو همراهی نمیکردن و دولت مهدی موفق شد با کمک دمیج های عظیم ارتش های لهستانی و همچنین ماشین لباسشویی مافیا و شتر آرمی ترکیه رو از ایران و مناطقش در عربستان و امارات خارج کنه.

در این زمان تیمی از طرف ترک های مخالف دولت به مذاکره با دولت اومد و از دولت خواست که جنگ رو سر مرز ترکیه به صورت پینگ پنگی نگه داره و قول داد پس از کنار زدن رییس جمهور کنونی شرایط رو به حالت عادی برگردونن و مشکلات رو حل کنن . اما رییس جمهور و تیم وزارت خارجه که غرور پیروزی های قبلی گرفته بودشون و فکر میکردند که توانایی تصرف ترکیه رو دارند ، قبول نکردند و گفتن که ما استانبولو میگیریمو اینا ، بعد از این اتفاق و همچنین انتشار بعضی مقاله های توهین آمیز علیه ترکها در ایران ، لرد واکو مقاله ای زد و ترکهارو دعوت به اتحاد در جنگ ایران کرد و از همه دوست های خارجیش برای جنگ مقابل ایران کمک خواست.

این اتفاق در کنار تموم شدن اکانتهای لباسشویی و همچنین بن شدن اکانت رییس جمهور و وزیر دفاع بعد از چند روز ، مقاومت ایران رو شکست و ترک ها شروع به تصرف خاک ایران کردند ، در پایان این دوره ایران همچنان 2 یا 3 منطقه در ایران به همراه یک منطقه در عربستان در اختیار داشت.

مقالاتی که در صورت علاقه برای مطالعه بیشتر در مورد ماه نوامبر میتوان مطالعه کرد
مهدی رستیو : 1 - 2
بهنام جباری : 1
آرش: 1 منم بن شدم همون موقعا ولی حساب نبود - 2

سینا لانرون : 1 - 2

امیر کبیر : 1 - 2



دسامبر 2013
در ماه دسامبر از یک طرف سینا لانرون از طرف جبهه مقاومت و تفکرات رادیکال اتکا تنها به خود و از طرف دیگر نادر از طرف حزب مهر جهت بازسازی سیاست خارجی ایران از پایه و حل ضعف موجود در مقابل ترکیه از پایه وارد میدان شد ، انتخاب سختی در گرفت و حماسه شتر پراید اول به وجود اومد و نادر در برابر رای متحد مافیا و دلپی برنده انتخابات شد.


با حضور دکتر موسویان در تیم وزارت خارجه و راهنمایی های شایان و کمک های مجید در بعضی موارد ، تلاش برای نزدیکی ایران به اتحاد تو شروع شد.

با تلاش های بسیار تیم وزارت خارجه . کمک سورنا که در اون دوره رییس جمهور نیوزیلند و
عضو تو بود و همچنین کمک های مجید در مورد صربستان، نیت درست ایران نسبت به اتحاد نشان داده شده و ام پی پی های جدیدی مثل صربستان ، اسلوونی ، برزیل و اسپانیا برای ایران امضا شد. اما با تمام اینها تلاش ایران برای عضویت در اتحاد موفق واقع نشد که البته الان میشه گفت که این اتفاق خوبی بود چون ماهه بعد از اون اتحاد تو از بین رفت. 🙂
در قسمت نظامی در اون ماه زیاد موفقیتی کسب نکردیم و اول دوره چند منطقه باقی مونده در عربستان رو هم از دست دادیم ، در وسط های دوره بعد از بهتر کردن شرایط ام پی پی ها و آماده سازی مقداری پول به روش های مختلف ، شروع به آزاد سازی مناطق کردیم و در ابتدا با کمک های بزرگ لهستانی ها و منیج مناسب جنگ ها موفقیت هایی هم کسب کردیم. اما بعد از بن دائم شدن وزیر دفاع که من بودم و بن موقت نادر و شکست در نبرد سرونشت ساز یزد ، مقاومتمون شکست و کشور مجددا حذف شد


لازم به ذکره بن شدن رییس جمهور و وزارت دفاع بعد از مقاله ای که نادر برای درخواست کمک در تمام مسائل حتی لباسشویی زده بود انجام شد و زمزمه های زیادی در مورد ریپورت گروهی از طرف مافیا و دلپی برای تضعیف دولت شنیده شد. که ان شاء الله زمزمه ای بوده و بس 😉
مقالاتی که در صورت علاقه برای مطالعه بیشتر در مورد ماه دسامبر میتوان مطالعه کرد
نادر : 1 - 2
خودم : 1 - 2
دیفال : 1
شتر : 1
ببعی : 1 - 2
علی سینا : 1



ژانویه 2014


.دوره ژانویه 2014 با رقابت سنگین علی سینا از حزب مهر و پژمان از دلپی شروع شد این دوره رو میتونیم به عنوان آغاز دکترین و توافق سه حزبی در انتخابات ریاست جمهوری بین 3 حزب مافیا ، دلپی و سبز دونست. که طبق اون هر ماه یکی از این 3 حزب کاندیدی برای ریاست جمهوری میده و باقی حزب ها موظفا رای آماده کنند تا کاندید مورد نظر از صندوق در بیاد. به نظر من به عنوان کسی که اولین حزبی که واردش شدم مافیا بوده و بعد از خروج از مافیا هم به طور جدی وارد هیچ حزبی نشدم ، این حرکت توهین به تمام ارزش هایی بود که مافیا بر اساسش بنا شده بود و اولین میخ به تابوت مافیا بود ، به طوری که ما چند ماه بعد از این پر آقایی که این قضیه رو شروع کرده بود از مافیا باز کردیم ، ولی باز هم بعد این قضیه و ریپورت ها و رای دادن جلو همدیگه اتفاقاتی که دوره نادر افتاد دیگه هیچجوره نزدیکی و برادری که داخل اعضا سطح بالای مافیا بود مثل قبل نشد که نشد.

خلاصه علی سینا به حمایت تیم آرین و فراز اومد جلو و پیشنهاد پیدا کردن یک منطقه برای حمله و داشتن یک بیس خارج از مناطق اصلی تا بتونیم با خیال راخت تو مناطق اصلی با ترک ها درگیر بشیم رو داد.
در مقابل پژمان با شعار اطرافیانش که خاک میخوریم ، خاک نمیدیم و فرار و حمله هوایی کار ترسو هاست و مارو از تمرکز روی ترکیه منحرف میکنه وارد و همین ها 1 ماه بعد حمله هوایی ایران به اروپا رو پر کردند ، من خودم جزو تئوریسین های حمله به اروپا بودم و از نظر کار کاملا درستی بود اما باید تعجب برد در تغییر نظر افراد در کمتر از 1 ماه
که بعد همون آقا کسی رو نقد کرد که نظر و سودش هرماه عوض میشه شاید ماه بعد بر علیه ایران باشد، الله اعلم.

خلاصه انتخابات شد و با رای دلپی و مافیا و سبز پژمان رییس جمهور شد و اعلام نظام پادشاهی کرد که دلیلش رو از روزنامه خودش اینجا براتون میزارم
"
4- اعلام نظام پادشاهی و تشکیل پارلمان : از اونجایی که وضعیت فعلی کشور اصلا جالب نیست و هیچ پولی هم توی خزانه باقی نمونده و مجلسی هم در کار نیست و روحیه ملت پایین اومده ، این دوره با اعلام نظام پادشاهی در ایران ، بعد از 5 سال شورای امنیت ملی رو در غالب پارلمان دوباره تشکیل میدم
"
خلاصه که این قضیه ترول زیاد شد و وضع کشور به حادت عادی پیش میرفت که یک اتفاق مهم در جهان افتاد ، اتحاد بزرگ تو از هم پاشید
در علل نابودی این اتحاد میشه گفت که علت اصلی اون مشکلات صربستان ، اسپانیا و لهستان در مورد منطقه رابر فرانسه و همچنین جلوگیری اسپانیا از ورود آرژانتین و رومانی به اتحاد که خواست صربستان بود رو هنوان کرد.

بعد از نابودی اتحاد ، جهان به طور کلی به سه قسمت اصلی تقسیم شد ، قسمتی از اتحاد تو که حامیان صربستان و اسلوونی بودند به همراه تعدادی از کشور های ادن مثل رومانی آرژانتین کلمبیا و دولت یونان
قسمتی دیگر از اتحاد تو شامل اسپانیا لهستان انگلیس و حامیانشون به همراه تعدادی از کشورهای ادن مثل کرواسی آلبانی ایتالیا ترکیه
و گروه سوم هم بازمانده های اتحاد کوت که شامل مقدونیه ، بلغارستان و شیلی

در ایران پس از از هم پاشیدن اتحاد بزرگ یک نامه شورای امنیت ملی توسط پژمان و دولتش باز شد تا شرایط اتحاد جدید و موضع گیری ایران بررسی بشه و از طرف دیگه هم یک نامه ی دیگه توسط نادر باز شد که همون نامه ی قبلی به علاوه من و مجید منهای سینا لانرون بود 😃
خلاصه اوضاع خنده داری شده بود ، تو اون نامه فحشمون میدادن خیانت کار بارمون میکردن ، اینور میگفتن ممد جان نظرتون چیه ، آیا امکانش هست در این ضمینه کاری انجامم داد عزیزم و غیره 😃
قسمتی از افراد حاضر در نامه که شامل احمد و یک تعداد دیگه میشدن نظر به نزدیک شدن ایران به بلغارستان و کت داشتن ، گروه دیگه ای هم نظر به نزدیکی به لهستان و اسپانیا به خاطر کمک هایی که در جنگ ترکیه به ما کرده بودند داشتن و گروه آخر هم رفتن سمت لهستان رو به خاطر حضور ترکیه منتفی دونسته و نظرشون به همراهی با صربستان بود. بحث و درگیری زیادی انجام شد و در آخر تصمیم بر این شد که فعلا تا جای ممکن بین 2 ساید لهستان و صربستان باقی بمونیم و شرایط رو و علی الخصوص ساید بندی چین رو رصد کنیم و بر اساس اون تصمیم بگیریم.
به همین منظور به کمک شایان ام پی پی لهستان مجددا بسته شد و طی جلسه ای که با طرف اسپانیایی من و آقای دکتر هزاردستان داشتیم ، با سوئ استفاده از حضور موفای لهستان ، اونها رو هم مجبور به بستن ام پی پی کردیم و همچنین به کمک دکتر موسویان و مجید ام پی پی صربستان و اسلوونی هم بسته شد و بدین صورت ما موفق شدیم که در پایان این ماه خودمون رو دقیقا وسط هر 2 طرف دعوا با ام پی پی با اعضای اصلی هر دو گروه قرار بدیم

باقی دوره به خاطر اینکه پژمان از فعالیت زیاد!!!!! خسته شده بود زیاد کار دیگه ای انجام نشد و باقی دوره به آرامی گذشت. البته خارج از نامردی و جهت گرایی همین مسئله که دست ما برای انتخاب ساید برای مدت بیشتری باز موند خودش خیلی مهم بود

مقالاتی که در صورت علاقه برای مطالعه بیشتر در مورد ماه ژانویه میتوان مطالعه کرد
پژمان : 1 - 2
علی سینا : 1 - 2
شتر : 1 - 2 - 3- 4 - 5
جغد : 1
آرش : 1 - 2



پ.ن1 : با توجه به زیاد شدن متن مقاله قسمت حمله هوایی و انتخاب بین لهستان و صربستان میمونن برای مقاله بعدی با بشه تمام ماه هارو به تفصیل بررسی کرد

پ.ن2 : اگر واقعا علاقه به دونستن کامل اتفاقات اون ماه ها دارید حتما لینگ های مقاله هایی که در انتهای هر ماه قرار داده شده مطالعه کنید ، چون اینجا من هرچی هم مفصل بگم باز به نسبت اتفاقات گذشته در 1 ماه خلاصه هست

پ.ن3 : خوشحال میشم اگر بقیه دوستانی که نظر و دیدگاه متفاوتی دارن هم مقالاتی بدن و برامون بنویسن تا مدیا و کلا شرایط داخلی ایران از این وضع کرختی در بیاد


در قسمت های بعد خواهیم دید :

2. لهستان یا صربستان، مسئله این است
3. حماسه ی سنگ آخر
4. انتخابات تاریخی آپریل 2014
5. مقایسه ای بین ساید های مختلف در اون زمان و بهترین ساید از نظر نویسنده

ومن الله توفیق
محمد اینفورمر