Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[OM] Eredményhirdetés - Pályamű

Día 1,960, 11:21 Publicado en Hungary Hungría por Oktatasugyi Miniszterium

[OM] Eredményhirdetés
Tisztelt eMagyar állampolgárok!

Legutóbbi játékunk mellett meghirdettük az alábbi játékot, pályázati kiírást:

Egy kis stratégia. Közeleg az aranybányák kiosztása. Az alapszituáció jelenleg feltételezett, bánya van Belgrád-ban, Peking-ben, Canberra-ban, Cape Town-ban és Brasilia-ban. A feladat egy hosszabb-rövidebb pályaművet beadni, egy haditervvel, hogy hogyan tudna hazánk aranybányához jutni és azt megtartani egy hétig. (Egyszerű javaslatokat kérnénk, amolyan lépésről-lépésre jellegű tervet. Háború indítása, időtartama, várható kimenetelei, szövetségesek helyzete... stb.) Komoly munka, ezért komoly nyereményeket tervezünk, továbbá a leadási határidő is távoli, vasárnap 16.00 óra (azaz március 31. 16.00). Jó munkát! Jó tervezgetést! A pályázatokat Guszev, vagy denes1es részére küldjétek el valamilyen formában. (google docs, feltöltés, pm....)

Lássuk a nyertes pályaművet: (változtatás, szerkesztés nélkül)

Nos, a stratégia amit választottam szemtelenül egyszerű, ráadásul ha tippelnem kéne, a Románokéra hasonlítani fog, ők ilyen hátulról jövő típusok. Namármost, a most meglevő szövetségi rendszert meg kell tartani. Szerbiának nekimenni teljességgel hülyeség lenne, ezért kezdem ezzel, hogy még idejekorán felejtsük el szerintem. Kína, szint úgy irtó erős, ahogyan Brazília is. Tehát ők is kiestek a lehetséges variációk közül. Itt jön a dolog lényegi része, eddig csak arról szólt a dolog, hogy mit ne!

Szóval a lehetséges célpontok Capetown és Canberra. Canberrában jelenleg Chile állomásozik, ők pedig erősek. Véleményem szerint őket sem kéne háborgatni. Szóval az utolsó esély jön, mégpedig Uruguay, avagy Capetown Dél-Afrikában. Mivel sokan hasonlóan fognak gondolkozni, mint én, ezért türelmesnek kell lenni. A pályázatban úgy volt megírva, hogy: "A feladat egy hosszabb-rövidebb pályaművet beadni, egy haditervvel, hogy hogyan tudna hazánk aranybányához jutni és azt megtartani egy hétig." Egy hétig nem bírnánk tartani. Nem akarok senkit bántani, de szerintem ez kivitelezhetetlen. Szerintem az aranybánya hét 3. vagy 4. napján kellene támadni, teljes erőbedobással, addig csak felhalmozni a készleteket. Az addigra magát kiharcoló aktuális ország ellen offenzívát indítani (természetesen légicsapással). A háború kimenetele szerintem nem lenne kérdés, és természetesen az aranybánya hét végéig tartana. A támadás időpontját természetesen át lehet tenni javaslatom szerint (ha kezd a bánya kiürülni vagy hamarabb kifulladnak az országok mint 3-4 nap, esetleg vagy vészesen közeleg a határidő). Szerintem ne legyünk telhetetlenek, a kevesebb is több, mint a semmi. (mivel ha az elsők között lennénk mi is kifulladnánk, és az utánunk levő országok simán elvennék az aranyat)


A nyertes pedig: Raem the zerg

Nyereménye 1000 HuF és 50 db Q7-es tank! Gratulálunk!

A következő ciklusban is tervezünk hasonló jellegű játékot, figyeljétek az Oktatási Közlönyt!

Üdv.: Guszev, denes1es, P Patrik

MENTORPROGRAM

Mentorprogram - Azért, hogy minden kezdőnek jusson egy tapasztaltabb játékos, aki tanácsaival tudja segíteni a kezdő játékost.

Az Oktatási Minisztérium által kezelt program célja, hogy a tapasztaltabb játékosok segítsék "fiatalabb" társaikat, amennyiben lehetőségük engedi akár fegyverrel és étellel is. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőség szerint minden kezdő játékos mellé tudjunk állítani egy segítőkész társat!


Jelentkezni: itt lehet.

 

Comentarios

Raem the zerg
Raem the zerg Día 1,960, 12:30

Köszönöm a lehetőséget 🙂

Hippike23
Hippike23 Día 1,960, 13:05

GZ!!

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.