Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[ΜοΝP] Monetary Market/Profit?

Día 1,872, 10:55 Publicado en Greece Grecia por Ministry of New Players


Καλησπέρα στην e-κοινότητα !


Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας ενημερώσει για την λειτουργία του Monetary Market.
Σαν Υπουργείο Νέων Παικτών αποφασίσαμε να επιμείνουμε στο οικονομικό σκέλος του παιχνιδιού καθότι οι περισσότεροι νέοι παίκτες,βλέποντας και την ανταπόκριση από το πρόγραμμα Mass Mail που τρέχει το Υπουργείο, το δαιμονοποιούν βλέποντας ακατανόητους τύπους και αριθμούς μέσα στο παιχνίδι.Όπως όλοι γνωρίζουμε στο Erepublik κάθε παίκτης μπορεί να κάνει ανταλλαγές με τοπικό νόμισμα και με χρυσό μέσω του Monetary Market. Για να έχεις το δικαίωμα ανταλλαγής στο Monetary Market πρέπει να είσαι adult citizen.Για να γίνεις adult citizen από young citizen πρέπει να ολοκληρώσεις την αποστολή “Become an Adult” .Το Monetary Market (MM) είναι το αντίστοιχο χρηματιστήριο της πραγματικής ζωής. Παλιότερα , όσοι ήξεραν πως να το χειρίζονται μπορούσαν να βγάλουν κέρδος μέσω αυτού. Πλέον ,μεγάλο κέρδος από το MM μπορούν να βγάλουν μόνο τα org τα οποία είναι κρατικά.


* Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να αγοράσει 10 χρυσά μέσω του monetary market
ή να του γίνει δωρεά (donate).Πως να αναρτήσετε μια προσφορά στο Monetary Market :

Κάνοντας κλικ στο “Add offer” θα μας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο στο οποίο θα αναρτήσουμε την προσφορά μας. Στο “Amount” βάζουμε την ποσότητα και στο “Exchange rate” την αναλογία. Σε περίπτωση που θέλετε να αναρτήσετε προσφορά για χρυσά κάντε κλικ στο μαρκαρισμένο κουμπί για να αλλάξει η επιλογή τοποθέτησης χρυσών για τοπικό νόμισμα.


*Tip : πάντα πριν αναρτήσετε μια προσφορά κάντε έναν έλεγχο κοιτώντας το παραθυράκι που θα μας εμφανιστεί πατώντας το κουμπι “Save”

Κλικάροντας τα δύο βελάκια μπορείς να αλλάξεις την προσφορά των δραχμών(GRD) σε χρυσό και αντίστροφα.

Η προσφορά που θα καταθέσoυμε θα λήξει αυτόματα μετά από 10 ημέρες εάν κανένας παίκτης δεν αποδεχτεί την προσφορά μας. Τα χρήματα αμέσως επιστρέφονται στο account μας και με ειδοποίηση(alert). Κατά την διάρκεια της προσφοράς μας και εως ότου πραγματοποιηθεί η συναλλαγή τα χρήματα τα οποία έχουμε δηλώσει δεσμεύονται.
Συνοψίζοντας , μπορούμε να κάνουμε μόλις τέσσερα πράγματα στο Monetary Market και αυτά είναι :
1. 1.Αγορά Χρυσού
2. 2.Αγορά Νομίσματος(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ γιατί πολύ απλά δεν συμφέρει)
3. 3.Πώληση χρυσου(αν εχετε αναγκη απο νομισμα)
4. 4.Πώληση Νομισματος(Απαιτεί χρόνο αλλά αξίζει τον κόπο)
Μερικά tips για το Monetary Market :


1. Tip 1: Κάθε παίκτης πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο ποσό στο ΜΜ(με την τωρινή ισοτιμία)και να τα προσφέρει για πώληση.Η προσφορά όπως είπαμε διαρκεί 10 ημέρες.Λίγες ώρες πριν να λήξει η προσφορά το botaki του MM θα αγοράσει ένα μέρος από την προσφορά σου ή και ολόκληρη.
2. Tip 2: Η ισoτιμία του χρυσού επηρεάζεται ανάλογα με της προσφορές ή τις αποστολές που βγαίνουν κατά καιρούς.Γενικά,όταν μπαίνει χρυσός στο παιχνίδι από την προσφορά για αγορά χρυσού ή από αποστολές η ισοτιμία του χρυσού πέφτει.Όταν βγαίνουν προσφορές για αναβάθμιση εταιριών ή training grounds η ισοτιμία του χρυσού ανεβαίνει.Άρα αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι αν πουλάμε ή αγοράζουμε χρυσό την κατάλληλη στιγμή θα βγούμε κερδισμένοι.


Την συγκεκριμένη περίοδο λόγω της ισοτιμίας χρυσού/grd αλλά και το μέγιστο όριο αγοράς gold το κέρδος, που μπορεί να επιτευχθεί είναι σχετικά μικρό, αλλά ίσως σωτήριο για έναν χαμηλού λβλ και ικανότητας παίκτη, που δεν βάζει λεφτά στο παιχνίδι. Μετά από την κατακόρυφη πτώση, ιδίως στην αγορά εργασίας, ίσως είναι ο μόνος τρόπος να υπάρξει ένα χ χρηματικό κέρδος.


MM Stalker
Αν υποθέσουμε, ότι έχετε ακολουθήσει τις παραπάνω συμβουλές, που δώσαμε και πλέον έχετε γνώση και γνώμη για τις μεταβολές στην χρηματιστηριακή αγορά, θα ακολουθήσετε τον τρόπο, που ονομάζεται mm stalker.
Η μέθοδος είναι κουραστική και όχι πάντα επιτυχής, γιατί εφαρμόζεται και από άλλους παίκτες και εκεί κερδίζει ο πιο ταχύς.
Αν παρατηρήσετε θα δείτε, ότι το απόγευμα που είναι ώρα αιχμής για το παιχνίδι
α)Πέφτει η γενική τιμή χρυσού
β)Υπάρχουν σπασμωδικές πωλήσεις


Όταν λέμε σπασμωδικές πωλήσεις, εννοούμε τους παίκτες που βάζουν μια προσφορά από 5 έως 20 grd πιο κάτω από την ελάχιστη, ώστε να αγοραστεί άμεσα το ποσό τους.
Συνήθως αυτό γίνεται από παίκτες με αρκετό χρυσό πάνω τους, ή από παίκτες που δεν γνωρίζουν. Εκεί μπαίνει ο mm stalker, ώστε να προλάβει την χαμηλότερη προσφορά και να την πάρει πριν προλάβει κάποιος άλλος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πουλάμε άμεσα τον αριθμό χρυσών που αγοράσαμε.
Εάν έχετε παρακολουθήσει την αγορά, θα ξέρετε πότε ανεβαίνει χρονικά και εκεί θα επιδιώξετε το μεγαλύτερο κέρδος.
Και αυτό επιτυγχάνεται με το να δείτε σε ποια τιμή βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσό χρυσoύ.
Έστω:

Εδώ η προσφορά θα πάει κάτω από την προσφορά των 7.81, με ελάχιστη διαφορά της ισοτιμίας. Έτσι, θα επιδιώξετε το καλύτερο χρηματικό κέρδος για εσάς.


Τέλος, θα αναφερθούμε και στο mm stalker train, όπου εκεί χρειάζονται τουλάχιστον 3 παίκτες για να λειτουργήσει.
Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε παίκτης της ομάδας κατεβάζει κατά 0,1 μέχρι 0.9 την ελάχιστη τιμή προσφοράς, ώστε όταν πάει κάποιος παίκτης εκτός ομάδας να βάλει προσφορά, παραπλανημένος από την ελάχιστη τιμή, να την κατεβάσει και αυτός αγοράζοντας την εσείς άμεσα. Σε αυτήν την περίπτωση, αν θεωρείτε ότι το κέρδος σας επαρκεί, ακυρώνετε αμέσως τις προσφορές σας και βάζετε ελάχιστη προσφορά το ποσό που αγοράσατε. Αν δεν θεωρείτε επαρκές το ποσό, τότε απλά το κρατάτε για την μέγιστη χρονική στιγμή ισοτιμίας μέσα στην ημέρα.


Καλό θα ήταν στην αρχή να ξεκινούσατε με μικρότερα ποσά ώστε να δείτε το τρόπο λειτουργίας του mm αλλά και αν κάνετε κάποιο λάθος να μην αποβεί μοιραίο. Είναι αρκετά περίπλοκη η μεθοδολογία επίτευξης κέρδους όταν δεν γνωρίζετε τους κανόνες που διέπουν την χρηματιστηριακή αγορά.


Η ομάδα του Υπουργείου Νέων.

Μenoetius
stroumfita4
Nikol x2
LightLet
Phaethon Ominosus
Mitsaras4
GreekManiac10
Giwrgos97
thrakiwths55
 

Comentarios

smokiie is back
smokiie is back Día 1,872, 11:01

voted!

GreekManiac10
GreekManiac10 Día 1,872, 11:05

Voted !

johnias
johnias Día 1,872, 11:06

ψ

CRIS 99
CRIS 99 Día 1,872, 11:09

ψ

Agathoklis
Agathoklis Día 1,872, 11:10

voted

Nikol x2
Nikol x2 Día 1,872, 11:11

voted!

Ilias the Greek
Ilias the Greek Día 1,872, 11:12

voted

bravo paidia poly kalo

Kypcom
Kypcom Día 1,872, 11:16

voted

Dreico
Dreico Día 1,872, 11:17

V

GreekBrotherhood
GreekBrotherhood Día 1,872, 11:20

voted

gio2aleGR
gio2aleGR Día 1,872, 11:21

v + s

ARGUS CEYX
ARGUS CEYX Día 1,872, 11:25

αναγραμματισμο του αρθρο μου βλεπω. Τουλαχιστον, να αναφερετε κ την πηγη

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Día 1,872, 11:28

^^^

Giwrgos97
Giwrgos97 Día 1,872, 11:32

-V-

Menoetius
Menoetius Día 1,872, 11:32

το αρθρο ειχε φτιαχτει κατα 80% πριν το δικο σου...σαφεστατα και δεν μπορω να το αποδειξω...οταν μιλαμε για κατι τοσο συγκεκριμενο οπως το mm ειναι αυτονοητα οτι μερικα πραματα θα φαινονται και θα ειναι ιδια...καλλιστα θα μπορουσα να ισχυριστω οτι και το δικο σου αρθρο ειναι αντιγραφη παλαιοτερων παρομοιων για το mm..μην τρωγεστε με τα ρουχα σας χωρις να υπαρχει λογος..

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Día 1,872, 11:34

Τελευταίο και καλύτερο.Καλή δουλειά παιδιά.

Dreamchaser,αυτό το άρθρο φτιαχνόταν στα ενδότερα του υπουργείο από τις αρχές της προεδρίας του smee.

ARGUS CEYX
ARGUS CEYX Día 1,872, 11:50

ακουλουθειτε ακριβως η ιδια δομη. Υπαρχει ακριβως το ιδιο νοημα, η ιδια σειρα προτασεων με μονη αλλαγη την σειρα των λεξεων 🙂


μπορει να υπηρχε σαν ιδεα απο παλια αντιγραφη εχει ξεκαθαρα, γινει ξεκαθαρα.

ARGUS CEYX
ARGUS CEYX Día 1,872, 11:54

παραδειγμα: απ΄το αρθρο μου "Η ισοτιμια μπορεί να επηρεαστει απο διαφορες προσφορες. Ο γενικώς κανόνας είναι οταν πεφτουν αρκετα Gold στο παιχνίδι είτε απο αποστολές είτε απο προσφορές αγοράς χρυσού, η ισοτιμία θα πιεστει προς τα κάτω. Αν υπαρχουν προσφορές για κατασκευη εταιριων-training ground, η ισοτιμια θα πιεστει προς τα πανω. Οπότε αγοράζοντας κ πουλώντας χρυσο την καταλληλη στιγμη μπορει να σε οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη."

απ το δικο σας " Η ισoτιμία του χρυσού επηρεάζεται ανάλογα με της προσφορές ή τις αποστολές που βγαίνουν κατά καιρούς.Γενικά,όταν μπαίνει χρυσός στο παιχνίδι από την προσφορά για αγορά χρυσού ή από αποστολές η ισοτιμία του χρυσού πέφτει.Όταν βγαίνουν προσφορές για αναβάθμιση εταιριών ή training grounds η ισοτιμία του χρυσού ανεβαίνει.Άρα αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι αν πουλάμε ή αγοράζουμε χρυσό την κατάλληλη στιγμή θα βγούμε κερδισμένοι"

xD κ υπαρχουν κ αλλα τετοια κομματια αλλα βαριεμαι να τα βαζω

Menoetius
Menoetius Día 1,872, 11:57

Dreachaser εχεις δικαιο και δικαιολογω την αντιγραφη καθοτι ναι..παραδεχομαι οτι τα γεγονοτα ειναι σαφεστατα..ξερουμε ολοι οτι εφτιαξες απο χωμα και λασπη και το mm
και ειπες :Γένεση 1/α΄ 31:
Και είδεν ο Θεός πάντα όσα εποίησε. και ιδού, ήσαν καλα λιαν
Αντιγραψαμε γιατι ειμαστε ολοι κομματι σου..επισυναπτω για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα
Γένεση 1/α΄ 26,27: "Και είπεν ο Θεός: Ας κάμωμεν άνθρωπον κατ' εικόνα ημών και καθ' ομοίωσιν ημών... Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον κατ' εικόνα εαυτού. Κατ' εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν."
**οπου θεος dreamchaser...**
δεν εχετε με τπτ αλλο να ασχοληθειτε?

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Día 1,872, 12:01

Αφού το ίδιο πράγμα λέει με άλλα λόγια.Για άλλο πράγμα θα έλεγε το άρθρο;Θες να μετονομάσουμε τον χρυσό αλλιώς;Μήπως να ακολουθήσουμε άλλη δομή;Αφού ίδια είναι η διαδικασία.

Zi spiderwoman
Zi spiderwoman Día 1,872, 12:07

v

Ntaikos
Ntaikos Día 1,872, 12:07

Dreamchaser +1

stroumfita4
stroumfita4 Día 1,872, 12:07

Αυτά που μπορείς να γράψεις για το ΜΜ είναι συγκεκριμένα, ειδικά όσων αφορά τα κέρδη που μπορεί να βγάλει κάποιος και σε ποιές περιόδους. Από πότε έχει κάποιος τα copyright για τα αυτονόητα? θα τραβήξω τις κοτσίδες μου....

Ntaikos
Ntaikos Día 1,872, 12:08

και V

ellinas225
ellinas225 Día 1,872, 12:17

Το Monetary Market έχει παθάνει εδώ και καιρό για τον μέσο παίκτη,ίσως και για τον μεγάλο παίκτη.

Μοναδική εξαίρεση τα orgs που υπάρχουν ακόμα,χειριζόμενα όμως από συγκεκριμένους χρήστες και με αμφίβολες καταληξεις.

Περισσότερο ως επικήδειο αναφορά ή στην καλύτερη μνημοσυνιακή.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Día 1,872, 12:37

Συνοψίζοντας , μπορούμε να κάνουμε μόλις τέσσερα πράγματα στο Monetary Market και αυτά είναι :
1. 1.Αγορά Χρυσού
2. 2.Αγορά Νομίσματος(ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ γιατί πολύ απλά δεν συμφέρει)
3. 3.Πώληση χρυσου(αν εχετε αναγκη απο νομισμα)
4. 4.Πώληση Νομισματος(Απαιτεί χρόνο αλλά αξίζει τον κόπο)

εξαιρετη δουλεια!

-vote-

Dominus potentia
Dominus potentia Día 1,872, 13:23

Voted

MysticalOne1
MysticalOne1 Día 1,872, 14:10

V

Ipsenikos
Ipsenikos Día 1,873, 03:50

v

hatz
hatz Día 1,873, 05:41

v

Tasos 1917
Tasos 1917 Día 1,874, 04:42

μπράβο! ψήφος με τα χίλια!

Dellodas
Dellodas Día 1,874, 04:44

v

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.