Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[MK] Tegnap siker, ma RW-nap

Día 1,914, 04:25 Publicado en Hungary Hungría por eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Honfitársaim!

A tegnapi napon, amikor beütöttem Dobrogeát, megmondom őszintén, számítottam rá, hogy kemény lesz, lévén, hogy egyre inkább közeledünk a románok eltörléséhez, úgy lesz egyre kevésbé könnyű a győzelem, hiszen mindent egy lapra tesznek ilyenkor már fel. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy helyenként epikus körökkel tarkított csata lesz belőle. Ez nem kis részben az akcióknak volt köszönhető, hiszen pusztán a BH-k nagyságából és a top5-ben lévő sebzésmennyiségről látható volt, hogy mindkét oldalon szép számmal éltek az olcsóbb csoki/arany/booster vásárlási lehetőséggel.

Az esti/éjjeli órákban rendeztünk osztást is a kritikus körök megnyerésére, ez azonban meg sem közelítette azt a kiosztott tankmennyiséget, amelyet a románok adtak ki az egész nap folyamán. Végül a - szerintem - döntő kört megnyertük nagyjából hajnali 3 körül, amivel elhúztunk 74-36-ra. Innen szinte biztos volt a győzelmünk, amelyhez végül további két kör szükségeltetett. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki munkájával, ütésével, szurkolásával hozzájárult a csata megnyeréséhez. Ezzel egyébként stratégiailag is nagy eredményt értünk el, ugyanis a bukaresti olaj bónuszt immár két irányból biztosítjuk, ami az utat illeti, így, ha nem konkrétan Munteniát vesztjük el, akkor nem tudnak minket megszabadítani a nyersanyagtól RW útján. Aki esetleg nagyon önfeláldozó és bevállalja a valószínűleg bukott 1000 hufot, az nyugodtan supportálhatja majd a román RW-t Moldovában, vagy esetleg Olteniában. Nagy segítséget tenne ezzel a hazájának. Mondjuk Moldova még jobb lenne, mert Oltenia felszabadulása esetén a románok két bónuszra gyarapodnának a jelenlegi egy helyett.

A továbbtámadásra egyelőre nem kell számítani, ma inkább az RW-ket fogjuk megvédeni, hogy a közvetlen csata alatt ne kelljen ilyennel drainelni önmagunkat. Az akció végét mindenképpen érdemes kivárni, hiszen, ha visszatérnek a dolgok a rendes kerékvágásba, szerintem ismét kicsit könnyebb lesz a győzelem, hiszen az alapból meglévő sebzésfölényt sokszor csak tankolással tudják ellensúlyozni, amit pedig megkönnyít az akció.

Ami a felkeléseket illeti: Homelskayát viszonylag simán lehoztuk prioritások nélkül, szinte csak a körönkénti BH-zók ütésével, míg Kárpátalja is könnyedén halad eddig. Ez utóbbi köszönhető annak, hogy az ukránok úgy döntöttek, hogy inkább a moldávok elleni harcukra koncentrálnak. Ha éppen jól áll minden csatánk, besegíthetünk barátainknak a közös ellenség ellen.

Többen megjegyezték, hogy biztos inaktív vagyok, azért nincs CoD. Nem. Ez egy taktikai lépés, ugyanis, ha nem állít az elnök CoD-ot, akkor a rendszer automatikusan az összes magyar csatát mutatja, ami jelenleg a két RW. Ezek pedig kb hasonló fontossággal bírnak, ami azt jelenti, hogy mindig azt kell ütni, amelyik rosszabbul áll. Na ezért nem raktam CoD-ot. Miután lezárul az egyik, vagy esetleg komolyra fordul, úgy természetesen váltani fogok.

Kárpátalján egyébként az a cél, hogy mire indul a román felkelés, már olyan stabil előnyünk legyen, hogy az ukránok feladják és ne kelljen oda is koncentrálni.

Maradok tisztelettel
Istencsaszar
elnök
 

Comentarios

Hgmg
Hgmg Día 1,914, 04:32

Szép munka!

Attila14
Attila14 Día 1,914, 04:55

Még több tankot kellet volna venni a GÁT-tól, hogy hamarább visszafizethessék a csak nekik járó állami kölcsönt.🙂

AdmiraIis
AdmiraIis Día 1,914, 07:54

Teljesen egyetértek!!
Attila15

1224333
1224333 Día 1,914, 08:19

Arrol is nagy kus h. miota 0.003 a kredit ara ...

romanian spy
romanian spy Día 1,914, 08:31

végül addig csökkentik, hogy a 100 hufos határ miatt senkinek se kell kiutalni.

rRonin
rRonin Día 1,914, 07:03

Nem rizikós a moldávoknál hagyni 1 ukrán régiót választásokig, amit valszeg kiRWzhetnek alóluk, h legyen kongájuk?

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,914, 07:08

a siker sukar

ForradalmiMaki
ForradalmiMaki Día 1,914, 07:42

ez a sikeres dolog (3., 4.-alkalom talán címben?) tényleg hajaz a 6 évvel ezelőtti SZDSZ-re

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,914, 07:43

Ahhoz képest a COD a bolgár törökön van amit simán hoznak a bolgárok:D cukrot neki:D:D

ThomasT
ThomasT Día 1,914, 08:31

köszönöm a tájékoztatást

rRonin
rRonin Día 1,914, 16:44

Válasz a moldáv cuccra, nuku? Köszi , h szántok rá fél mondatot... 😒

Istencsaszar
Istencsaszar Día 1,914, 17:02

De rizikós. Választások előttig lesz otthagyva a régió, mert addig ideális nekünk, hogy a moldávokkal szórakoznak az ukránok, addig sem minket boldogítanak a rendszeres RW-kben. A kongáig még 9 nap van, addig elszórakozhatnak. Elég, ha 24-én adunk NE-t az ukránokra.

Mamusz
Mamusz Día 1,915, 00:51

Szép volt elnök úr

ose lions
ose lions Día 1,916, 00:10

Homelskaya régiót még fizetjük? Csak azért, mert ha harcolni is kell érte, akkor nem éri meg annyira, nem?

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.