Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Плод на едно успешно сојузништво[MK]{амбасадор на еМакедонија во еПеру}

Día 1,885, 10:22 Publicado en Republic of Macedonia (FYROM) República de Macedonia (ARYM) por serginius73

МАКЕДОНСКА ВЕРЗИЈА:

Во Torre Tagle (Врховен Суд на еПеру)


Вчера 1880-тиот ден во ерепублика,главната национална стратегија на еПеру беше земјата да се представи на алијансата како можна опција за разгледување при потреба од помош,без оглед на малата улога во воените теми.

Како одговор на сето тоа,вчера направивме план за вклучување граѓани од било кој левел и дивизија,како во старите времиња

Така да уште од 8 часот наутро,владата на еПеру ги повика јавно сите граѓани.


Цел:

Да се подржи историски гледано нашиот најдобар сојузник еМакедонија во битката за одбрана на Централна Грција.

Исто така беше донесена одлука четвртата битка да биде наша и ова се резултатите кои не прават особено горди:


Но понекогаш Visa (или Mastercard) можат повеке

[b Дивизија 1:[/b]


Најпрвин, Wolfperu12 беше осамениот каубој...Silvercito и krysty сакаа да бидат како него!Дивизија 2:Darkguar1, тргна по Battle Hero ,gisgosrev го следешеBercross го протури носот


Erick Jibaja сакаше paparazzi фотографија!Топ 5 се 100% еПеруанци [/ b]
DIV2 HAIL!! Честитки другари!


Дивизија 3:


Започнавме со двајца еПеруанци на врвот!
Niltoncesaru & Luis Beltran!Toп 3: Niltoncesaru, Miguel Chavez Lizetti и...the johana По нејзината авантура во Pando, таа постојано беше на TV! И годеше ”славата”....

....
:3

Дивизија 4:


Само Scorpion.83 (највозбудениот: нека му каже некојда застане!) и EBM пристига во TOП 5:/


После тоа, еМакедонците биднаа свесни дека нешто се случува; не заправо им помогнавме во таа битка,што резултираше со благодарност до нашата земја.


Историски сојузник, кој пристигна во еПеру ги донесе својата сила и идеи за времето на ослободувањето на еПеру, инаку член на единицата Chaos Order барајќи нов живот овде.Минати носталгични времиња кои ставија печат на нашето пријателство и братство со нив .Запомни еПеру, ова е нивниот аватар:Старо пријателство, збогатено со дела и факти. Ова нема да биде последното од нас !HAIL BROTHERHOOD!
EBM Andresbcf
Mofa vmofa
Бонус трака:


Стара но добра слика!
 

Comentarios

DarkoDimovski1
DarkoDimovski1 Día 1,885, 10:29

o7

Davorsk8
Davorsk8 Día 1,885, 10:33

o7

Hail Peru !
Hail Macedonia !

Aliss Wonder
Aliss Wonder Día 1,885, 10:34

o7

Hail Peru !
Hail Macedonia !

Dobra rabota ambasadore 😁

XherrzMKD
XherrzMKD Día 1,885, 10:34

o7

Hail Peru !
Hail Macedonia !

Makedonec 95
Makedonec 95 Día 1,885, 10:40

Gi zabelezav bas i ja vo bitkite i me zacudija... : )
Hail Peru
Hail Macedonia...

Peru, you will have our support...o/

MKD DragoN MKD
MKD DragoN MKD Día 1,885, 11:19

o7

AronMacedon
AronMacedon Día 1,885, 11:55

o/

lazarosaMKD
lazarosaMKD Día 1,885, 12:26

o/

Kpakep4e
Kpakep4e Día 1,885, 12:26

o7

Felllix
Felllix Día 1,885, 12:29

o/

Stolch
Stolch Día 1,885, 12:30

They're just Bulgarian puppets!

/sarcasm off

Congrats to Peru and good luck with making another BB so that it joins the other quickly growing countries in Central and South America. Glad I was able to help once upon a time with the peace with Brazil ; )

cheers

EBM
EBM Día 1,885, 19:49

Thanks dear friend,

That was for you great brothers 🙂

MikiArhangel
MikiArhangel Día 1,885, 19:56

BRE

off whisky
off whisky Día 1,885, 20:04

o7

Hail Peru !
Hail Macedonia !

Drakantas
Drakantas Día 1,885, 20:11

and i tanking for greeks for delete you 😕

Scorpion.83
Scorpion.83 Día 1,885, 20:19

Ahi estaremos para lo q se presente 🙂

votado

thedonito12
thedonito12 Día 1,885, 20:26

hail eperu ,
hail emacedonia

Barrelum
Barrelum Día 1,885, 20:56

Regards from ePeru !

Hail CoT!

Hail Macedonia!

Hail Peru !

PaBravoYo
PaBravoYo Día 1,886, 00:33

Hail Peru !!

Hail Macedonia !!

Hail CoT !!

Joel 21
Joel 21 Día 1,886, 08:15

Hola , soy famoso . Chau

Miguel.Angel
Miguel.Angel Día 1,888, 10:02

Hail ePerú!
Hail eMacedonia!
😃

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.