Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

[Codename Cobra]Kormánylista

Día 1,903, 13:42 Publicado en Hungary Hungría por Marnemazove

Kormánylista

Tisztelt eMagyar Állampolgárok!

Ahogyan a legelején megemlítettem én minisztereket kérek csak fel, a stábukat mind maguk válogatják meg. Ennek fényében szeretném bemutatni a kabinetemet, esetleges megválasztásom esetén a stábok a hivatalosan is kiadott eMagyar Közlönyben részletesen be lesznek mutatva.

Elnök: M.Cobretti
Alelnökök: Avalokitesvara (külügyek és éjszakai ügyelet), Aba Agmad (belügyek)
Miniszterelnök: Rajk Laszlo
Éceszgéberem és Tettestársam: Istencsaszar

Hadügyminiszter: Drago.14
Hadügyminiszter helyettes: szenko1, szeredai
zsold/alterpulse: Karaj22
Nightwatch: NightwatcherHUN

Külügyminiszter: Avalokitesvara, Shiranui 94
Külügyminiszter helyettes: Szellsz, bencocel
Bevándorlás: Rhual
Szövetségi összekötő: Rhual, GregoryG

Gazdasági miniszter: Domv

Szociális ügyek minisztere: szabesz88

Oktatási Miniszter(kis)asszony: Hercegno


Semmittevési miniszter (a nép akarata által): Mac Baslac

2013.02.05.-én szavazz arra, akire akarsz...

Cobra

Kiegészítés, hogy ne legyen a cikk száraz:
Hercegno Day 1,903, 15:05

szerintem, ha ugyanazok az emberek is vannak szinte kormányban, az elnök személye, mentalitása és habitusa igen meghatározó. Persze lehet az elnök báb, és mások döntenek helyette, de jelen esetben szerintem nem ez várható ICS és Cobrettinél sem.

Másrészt lehet egy nevető 3ik fog nyerni : P

 

Comentarios

Hercegno
Hercegno Día 1,903, 13:43

ormánylista \ o /

Mac Baslac
Mac Baslac Día 1,903, 13:48

Nem vagyok benne.

Mac Baslac
Mac Baslac Día 1,903, 13:53

Így már más, votesub : D

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,903, 14:17

Hajrá vote , ugyanakkor rettento kiábrándító , h 95%ban megegyezik a két jelölt listája , ugyanaz a kormánylista ugyanaz a terv, akkor nem mindegy?🙂

Kiskovalcsik Johny
Kiskovalcsik Johny Día 1,903, 14:25

Összpontosuljon minden hatalom Éhesló kezében!

Fronteira suI
Fronteira suI Día 1,903, 14:30

Arra egyébként tényleg nagyon kivancsi lennék, bár bele bukott Maki és Hupák is, ő sem vinni sokkal többre sztem.

Marnemazove
Marnemazove Día 1,903, 14:42

DarthVadR: Engem is kiábrándít ezt őszintén mondom. De sajnálatosan kevés az az ember akiből meríteni lehetne, akiket pedig még rajtuk kívül felkértem, azok nem kívántak kooperálni. Tehát nem egyszerű a helyzet...Félreértés ne essék a felkértek egyike sem ló helyett szamár, akik a kormánylistán (ez vonatkozik ICS kormánylistájára is) vannak, azok egytől egyig szakértői saját területüknek.

Hercegno
Hercegno Día 1,903, 14:51

Hát, hogy szakértői...möglássuk, hogy fog menni a dolog...

Black-Star
Black-Star Día 1,903, 14:51

Egyáltalán mi a picsának adtok ki kormánylistát, az elnök kivételével mindig is ugyanazok a szaréletű kockák voltak és lesznek is ott.

Cobrának meg sok sikert, hátha sikerült valamit összehoznia. Bízunk benned! Hajrá!

Hercegno
Hercegno Día 1,903, 15:05

szerintem, ha ugyanazok az emberek is vannak szinte kormányban, az elnök személye, mentalitása és habitusa igen meghatározó. Persze lehet az elnök báb, és mások döntenek helyette, de jelen esetben szerintem nem ez várható ICS és Cobrettinél sem.

Másrészt lehet egy nevető 3ik fog nyerni : P

Marnemazove
Marnemazove Día 1,903, 15:08

Hercegno +1

ForradalmiMaki
ForradalmiMaki Día 1,903, 15:10

Miniszterelnök: Rajk Laszlo

ezt a feladatkört nem nagyon értem, meg így, jelző nélkül? Most akkor ki a tökömre is fognak szavazni?Darthvéderrel egyet kell értsek, szépen kimenekültél a mondanivaló egyik feléből. Nem csak az emberek 95%-a ugyanaz, hanem a programotok maga is. Ez pedig azért már főként rajtad múlik.még egy kérdsem van amire nem kell persze válaszolni. A kongás alkotmányos kisikláshoz volt közöd? Ez sok mindent megmagyarázna.

Marnemazove
Marnemazove Día 1,903, 15:20

Maki: Prime miniszterre tudsz szebbet mondani magyarul?
Programom nem ugyanaz, csak sok ponton egyezik, és milyen meglepő, baromira mindketten magunktól írtuk meg, valószínüleg azért látsz benne egyezést, mert hasonló dolgok szükségesek. Olyat meg nem fogok leírni amihez nem akarok aszisztálni.
utolsó kérdésedet önmagában nem igazán értem, hogy milyen kisiklásra gondolsz, de igen volt közöm... biztos, ami biztos kihagytuk belőle, hogy jogod van kommentelni. Globális összeesküvések vannak emögött, úgyhogy ne is várd, hogy valaha benne lesz...

szeredai
szeredai Día 1,903, 15:28

Eloszor is, nagyon megtisztelö és köszönöm is szépen a megtisztelést, elfogadom és vállalom.
Az, hogy a mostani kormánylista mindkét jelöltnél nagyon hasonlit egymáshoz és, hogy nagyon hasonlit az elmult 4-5 honapi kormánylistához, az nem azt jelenti, hogy Keheslonak igaza lesz, de az sem, hogy nem, de ha valaki ugy érzi, hogy jobban tudja csinalni, mint ok, vagy mi, szivesen fogadjuk tanacsaikat.
Az anti-magyarok,akik külföndi AP-rol kiabálnak, hogy mindenki szar,mindenki hülye e-Magyarországon, azokat az embereket megkérjük szépen,tisztelettel, kicsit figyeljenek oda a dolgokra, hogy mi a halál faszáért pofáznak bele olyan dolgokba, amihez már lassan több, mint 2-3 éve közük nincsen.

Az ilyen embereknek nyugodt lenűlkiismerettel felajánlunk 18 dinamos biciklit, hogy azt hajtsák, és ne a magyar e-közvéleményt sorvasszák.
köszönöm szépen

szeredai

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Día 1,903, 15:32

hajrá/

Anorna Sharnath
Anorna Sharnath Día 1,903, 15:42

hajrá!

GregoryG
GregoryG Día 1,903, 15:50

Coooooobraaaaaa \o/

Istencsaszar
Istencsaszar Día 1,903, 17:02

sok sikert!

A kormánylista azonossága miatt problémázóknak két dolgot mondanék. Egyrészt, nézzétek meg az én cikkem alatti kommenteket. Majdnem minden harmadik kommentelőnek valamelyik kormánytaggal baja van. A másik meg, hogy én most mondom, hogy lehet jelentkezni, aki úgy érzi, hogy jobban tudná csinálni, mint a listán szereplők bármelyike, több időt tudna rá fordítani, akkor jelentkezzen. Nem fogják egyik minisztériumból sem páros lábbal kirúgdosni
Ezt gondolom Cobretti is így gondolja.

Nagyon kevés az az ember, aki tudja, aki akarja, aki bírja csinálni a kormánymunkát. A háromnak a keresztmetszete meg még kevesebb.

ForradalmiMaki
ForradalmiMaki Día 1,903, 18:30

LOL

a prime ministeres dolgon röhögök épp, de az alkotmányos dolog is pont erről szól, a tudatlanságról.
meg is kaptatok érte mindent hideget-meleget, olvasd csak el a két cikk kommentjeit, az enyémet ne, van ott bőven olyan ember véleménye is, akivel talán még jóban is vagy, vagy tisztelsz.

Amennyire fogalomzavarban vagy a házszabály és az alkotmány jelentése között, úgy sikerült most is mindent összekeverned az elnök és miniszterelnök szerepe körül.
Ha szépen kéred elmagyarázom a különbséget, ahogy azt is elmagyarázhatom mikor, milyen berendezkedésű államoknál van szükség rá, mert az (nálunk köztársasági) elnök/király feladatköre és a kormány vezetése külön válik.

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Día 1,903, 19:01

Sok sikert!
Amellett, hogy örök optimista vagyok, és tudom, hogy sokat dolgoztok - picit feleslegesnek érzem ezeket a tiszteletköröket. Ugyanaz a stáb, külön elnök, és az egyik jelölt borítékolható fölényes sikere. Lehet, csak én érzem feleslegesnek a dupla indulást, de az jön le az egészből, hogy a választásnak semmi értelme.
Boros kólát iszunk, vagy kólát borral? - de mindkettőben fele-fele az arány, csak az elnevezése más.

Őszintén mondom: becsülöm azokat, akik idejük nagy részét az ország-szervezésnek szentelik, így pláne nem tudom követni, mire jó ez az illúzió? A móka kedvéért?

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Día 1,903, 19:08

Amikor ilyen erős a hasonlóság, a választást az könnyíti meg, ha a (mégoly kevés) különbségre fókuszálnak a jelöltek. Pl, ha ugyanaz a hadügy, akkor miben tekint rá másképp Istencsászár és Te? Mi az, amiben Te másképp lépnél, mint a 90%-ban (?) megegyező miniszterekkel és csapattal felálló másik jelölt? Miért szavazzanak rád és ne rá? Persze lehet az a válasz, hogy "mindegy, melyikőtökre szavaznak" - csak akkor visszakanyarodunk oda, hogy ez nem választás.

Pl, kinek a szavazatára számítasz Te? Támogató pártok mi alapján döntsenek? (költői kérdés, nyilván a személyetek miatt, de akkor ennyi erővel némi vetésforgót alkalmazva még 8-10 induló lehetne, ha lehetne, miközben a pártok maguk csak 1 jelöltet támogathatnak, ezek szerint nyilván nem a programjuk alapján)

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,903, 21:50

Nalunk Maki? Az erepublikon minden allam prezidencialis diktatura. Az elnok az allamfo a miniszterelnok meg a kormanyfo. Szoval ezt a dolgot most nem kene eroltesd. Az "alkotmannyal" kapcsolatban mar igazad van. Valoban nem neveznem a hazszabalyt alkotmanynak.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,903, 21:50

Zotza benne van a kormanyban amugy? Csak a miheztartas vegett kerdezem.

Marnemazove
Marnemazove Día 1,904, 02:12

Ernst von Jacob Day 1,903, 21:50

Zotza benne van a kormanyban amugy? Csak a miheztartas vegett kerdezem.

Elképzelhető, hogy stáb tag, én csak a minisztereket jelöltem meg, ill. esetenként a helyetteseket.

Eheslo
Eheslo Día 1,904, 02:30

Ugyanaz a fos, pepitában, ugyanazoktól.

Marnemazove
Marnemazove Día 1,904, 02:38

Fiatal Okos Srácok! Shalas rulez!\o/

ForradalmiMaki
ForradalmiMaki Día 1,904, 09:10

okos ernő

pont erről van szó
az elnök egy személyben, ha már ilyen buta módon kell jelölni mert valójában nem szabadna, egyszemélyben államfő és egyszemélyben kormányfő

mikor te elnök voltál nem voltak dolgaid az operatív irányítással csak ugatnod kellett és volt egy külön miniszterelnököd?

NA NEEEEE

erőltetem a dolgot mert te is hülyeséget beszélsz, bölcsészekkel iszok, nem informatikusokkal

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Día 1,904, 21:44

Nem igazan az hataroz meg egy allamformat vagy kormanyzati strukturat, hogy ki mit csinal a kormanyban. A mibbitet szet lehet valasztani az erepubliktol. Egyebkent megjegyzem hogy pl DNW idoszaka pont megegyezik az IRL magyar politikai rendszerrel elen a semmirevalo koztarsasagi elnokkel mikozben minden t rajk a miniszterelnok csinalt.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.