Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

Интервю с ПП на ЗВЕНО [ Bright Sight ]

Día 1,994, 12:14 Publicado en Bulgaria Bulgaria por DaRth PaLpaTiNe
Здравейте,
Започвам поредица от интервюта с ПП на всички партии в еБългария. Ако вие сте ПП и сте съгласни да ми отговорите на въпросите, аз ви очаквам.


Следващото интервю е с ПП на партия ЗВЕНО Bright Sight .
От кратките ми разговори с него разбрах, че е отговорен,отзивчив и страхотен човек. Поздрави Bright Sight


-Здравей,Bright Sight ! Първо, разкажи ни малко за себе си. Кой си ти в РЖ?
-Здравей ! Роден съм и живея в София. Студент съм трета завършена година в Софийски Университет, специалност Връзки с обществеността. В свободното си време пея и викам в хардкор-пънк бандата Bright Sight, откъдето идва и прозвището ми в играта
-Как се чувстваш като ПП на една от големите партии в еБългария ?
-За мен е голяма чест да бъда президент на политически кръг ЗВЕНО. На няколко пъти ни се случваше да ни откраднат партията, затова и се кандидатирах. Целта ми беше да върна ЗВЕНО в наши ръце, а сега се стараем да възвърнем активността сред членовете ни за да може да изградим стабилна основа, върху която да градим бъдеща ни политика.
-Не мислищ ли за бъдещо разрастване на ЗВЕНО? За нови членове?
-Мислим постоянно ! Знаем механиката на играта, но предпочитаме да не привличаме нови членове чрез храна и оръжия, защото това е изкуствен пълнеж. Информираме индивидуално играчите за нашата програма и цели и ги оставяме те сами да направят избор.
Моралните ценности са на високо ниво при нас и поради тази причина не се опитваме да крадем чужди партийни членове,а се свързваме само с такива, които не членуват в която и да е друга партия.
-Какъв е девизът на партията?
-Девизът е, че се приемаме за политически кръг ЗВЕНО, а не за партия. Кръг, защото всеки наш член има право на мнение и позиция и тя бива зачитана. Постигаме съгласие чрез консенсус. Така всеки, който прояви желание за политическа активност в политически кръг ЗВЕНО се изслушва и мнението ми се взема предвид
-Хора на които искаш да благодариш?
-Благодаря на Talys, който ме привлече в политически кръг ЗВЕНО и ме накара да повярвам, че има нужда от запазване и продължаване на организацията на едно ново и различно ниво.
-Би ли си сътрудничал с някоя друга партия?
-Ние си сътрудничим активно с много политически организации. За парламентарни избори почти винаги се коалираме с други по-големи партии, след като проведем преговори с тях.
И този месец сме горди, защото за пореден път имаме уважаван депутат в парламента, който влезна чрез листите на БДП. Rokamball е много сериозен и отговорен депутат, който представя политичски кръг ЗВЕНО в най-добра светлина.
-Какво знаеш за мен ?
- Не те познавам, но приветствам и подкрепям идеята ти за запознаване на населението с политиката и президентите на големите партии в еБългария.
-Какво би казал на ебългарите, които четата интервюто?
- Всеки от вас, който има желание да се пробва в политиката, но се притеснява, че няма да му обърнато внимание, че ще бъде просто безмълвен член - е добре дошъл при нас. Нямаме желание и ресурси да изхранваме членовете си. Това е политически кръг, а не социални помощи. Нека новите и будни еГраждани да се чувстват добре дошли при нас.
-Последни думи?
-Много от старите играчи говорят, че политически кръг ЗВЕНО заслужава съдбата си, но тези които в момента сме в тази партия, сме ново поколение играчи, което е с чисто политическо досие. Няма ‘стари рукви’ или компрометирани играчи. Ние сме тук от чистото желание да прокарваме наши идеи за развитието на еБългария. Търпим естествено и градивна критика. Забавлявайте се, бийте се за еБългария и бъдете живи и здрави !

Предишни интервюта с ПП:
Интервю с ПП на БДП [ Just smile back ]
Интервю с ПП на НАПРЕД [ DontPanicPls ]


Благодаря за интервюто и отделеното време! Надявам се интервюто да Ви е харесало!


Интервю с ПП на ЗВЕНО [ Bright Sight ] - www.erepublik.com/bg/article/-bright-sight--2256998/1/20
 

Comentarios

Bright Sight
Bright Sight Día 1,994, 12:43

Аз също благодаря за взетото интервю. Още веднъж поздравления за хубавото начинание и успех със следващите интервюта и проекти 😁)

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Día 1,994, 13:34

Добро интервю.: ) Вот!

Rokamball
Rokamball Día 1,994, 13:45

Я една поредица, която съм изтървал - веднага ще наваксам с предните две издания : ). А отностно настоящия ми началник -мерси са "приятните за ухото" думи за моята особа. Успех и на двамата.

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.