اینترنت شماره 3

Day 2,099, 15:57 Published in Iran Iran by anti666




3 مهارت کارآفرینی که دانشگاه آموزش داده نمیشود

در رشته های MBA مطالب خوبی مانند بازاریابی٬ استراتژی٬ حسابداری٬ اقتصاد و خیلی نکات مهم دیگه آموزش داده میشه که به شما کمک می کنه که کسب و کار خودتون رو راه اندازی کنید.

اما پس از مدت زمانی کوتاه بعد از راه اندازی کسب و کار خودتون٬ متوجه میشید برخی مطالب هست که برای مدیریت و توسعه کسب و کارتون مهم بوده و شما اون ها رو یاد نگرفتید.


۱. چطوری کد بنویسید:
اگه شما یه شرکت تکنولوژی راه اندازی میکنید. این احتمال وجود داره که شما ( و یا یکی از افرادی که استخدام کنید) بخواهید یک نرم افزار بسازید.

هیچ وقت لازم نیست که خود شما مستقیما کد بنویسید یا با بانک اطلاعاتی کار کنید٬ اما خیلی وقت ها شرایطی پیش میاد که شما باید خیلی سریع اون رو رفع کنید. و احتمال داره که برنامه نویس های شما در اون زمان درگیر رفع مشکلات دیگه ای باشن. برای همین بد نیست که کمی MySQL یاد بگیرید. (البته سعی کنید که چیزی رو خراب نکنید)

خیلی وقت ها هم لازم هست که یک صفحه ساده رو طراحی کنید. ولی امکان داره دوباره تیم برنامه نویسی شما درگیر کار روز پروژه ی خاصی باشه. برای همین بد نیست که با فتوشاپ آشنا بشید و کمی از HTML یادبگیرید. اصلا لازم نیست که کلاس PHP برید ولی باید بتونید در حد کم متوجه بشید که داره توی کد چه اتفاقی می افته.

جدای اینکه این سطح از دانش به شما کمک می کنه کارهای کوچیک رو خودتون انجام بدید٬ به شما کمک می کنه که خیلی بهتر محصول خودتون رو بشناسید. البته شناخت محدودیت های تکنولوژی که شما از اون ها استفاده می کنید هم به شناخت شما از کسب و کارتون کمک زیادی می کنه.


۲. چطوری بفروشید

اگه کلاس مذاکره رو گذروندید و با استراتژی فروش آشنا هستید٬ احتمالا با مشتری ها تماس میگیرید٬ برای اون ها ایمیل ارسال می کنید٬ محصول رو به مشتری معرفی می کنید و در نهایت از چپ و راست برگشت می خورید.

شما باید بدونید که چطوری پول دربیارید و به زودی این رو یادخواهید گرفت. فروش شما رو به مشتری نزدیک می کنه و به شما کمک می کنه که مدل تجاری خودتون رو با توجه به نیاز بازار تغییر بدید.
بهترین راه برای یادگرفتن فروش این هست که تلفن رو بردارید و با یکی از مشتری ها تماس بگیرید٬ اگه هنوز محصول ندارید یک محصول دیگه رو بفروشید.

موفقیت ها و شکست های شما در این تماس ها به شما اطلاعات فوق العاده ای میده درباره ی اینکه چطوری محصولتون رو معرفی کنید.


۳. چطوری استخدام کنید

یادگرفتن اینکه چطوری یک نیروی کار جدید استخدام کنید رو در هیچ کلاسی درس نمیدن٬ این بیشتر شبه یک هنر هست. اما به کارگرفتن نیروی کار جدید یکی از مهم ترین کارهایی هست که شما به عناون تاسیس کننده شرکت باید انجام بدید.

به کار گرفتن نیروی جدید شبیه فروش محصول هست. شما شرکت خودتون رو به ادم ها معرفی می کنید و از اون ها می خواهید که زمان و آینده خودشون رو در شرکت شما سرمایه گزاری کنن.
مثل فروش٬ راحت ترین راه این هست که وارد کار بشید و با افراد زیادی تا جایی می کنید صحبت کنید. شما باید متوجه بشید که این افراد از کارکردن با شما خوشحال هستن یا نه.

به عنوان یه پایه گزار٬ خیلی وقت ها فکر می کنیم که فقط لازمه که یک ایده داشته باشیم. و بعد افراد متخصص رو برای زمینه های کاری استخدام کنیم.
ولی اشنا بودن با کدنویسی٬ فروش و استخدام نیرو های جدید٬ به شما دید بهتری میده و کمک می کنه که با لایه های مختلف کسب و کار خودتون آشنا بشید. با اجرای کار بهتر آشنا بشید و بتونید تصمیم های بهتری برای موفقیت کسب و کار خودتون بگیرید.



استارت اپ امروزمون مربوط هست به starnita.com



استارنیتا یا به اختصار، نیتا، نام یک استارتاپ نرم افزاری در حوزه به اشتراک گذاری تجریه خرید است. ایده ی این استارتاپ، اگر چه اولین نیست اما چیزی که آن را از دیگر ایده های مشابه متمایز می کند و برای آن مزیت رقابتی بالایی ایجاد کرده است، تمرکز آن به یک بخش مشخص و قابل توجه از بازار است. این استارتاپ می توانست شبکه ای اجتماعی باشد برای به اشتراک گذاری تجارب خرید هر کالایی و هر کسب و کاری، اما هوشمندی بنیانگذار آن، جهت دیگری به این ایده داده است. در حال حاضر، تمرکز نیتا بر روی کافه هاست و نه بیشتر. به این صورت، مدیر این استارتاپ، می تواند تمامی انرژی و توان خود و تیمش را مانند اشعه لیزر بر روی تبدیل شده به یک شبکه اجتماعی و منبع تاثیر گذار در تجارب کافه نشین ها، متمرکز کند.
با تلاش و کوشش بسیار زیاد تیم اجرایی اش، توانسته است، MVP خود را بسازد و در چند روز گذشته، یک نسخه بهبود یافته از آن رونمایی شد. این نمونه جدید، به گفته بنیانگذار آن، توجه کاربران را به خود جلب کرده و بازخوردهای مثبت زیادی دریافت شده است.
شعار نیتا: «نیتا، تجربه یک انتخاب مطمئن، به پیشنهاد یک دوست.» است و وب سایتش آن را اینگونه معرفی می کند: « یک کلوپ خودمونی برای کساییه که به کافه گردی و کافه نشینی علاقه دارن. اینجا آدم های هم‏سلیقه ای رو پیدا می‏کنین که چیزهای شنیدنی برای گفتن در مورد خوردنی هاشون دارن.»



انوشه انصاری
موسس و مدیر کمپانی بزرگ "Telecom Technologies" امریکا و اولین زن فضانورد ایرانی





علامت سوال جالب امروز مربوط هست به ( رابین)



برای شما که به تولید محتوا فکر می‌کنید.

برای شما که عکاس یا گرافیست هستید.

برای شما که وب‌سایت‌های زیبایی طراحی می‌کنید.

رابین هم به فکر شما فکر میکنه... رابین برای اسایش شما. به شما کمک میکنه
شما میتونی هر محتوا و فایلی که دارید. یا ساختید یا میتونید بسازیدو در رابین به اشتراک بگذارید
رابین انها را برای شما تبدیل به پول میکند...



ایده هاتونو در رابین به پول نقد تبدیل کنید
rabeen.com





خبر داغ یا همون فوری خودمون مربوط هست به گوگل



جستجو در تصاویر گوگل دیگر محدود به تایپ کردن نام آن چه که به دنبال آن هستید نمی‌شود. اگر مثلا تصویری در دست دارید و می‌خواهید مشابه آن را پیدا کنید٬ کافیست آن تصویر را گرفته و بر روی جعبه جستجوی بخش تصاویر گوگل بیاندازید.


حال اگر تصویری در ذهن خود داشته باشید برای یافتن مشابه آن باید چه کنید (البته تا قبل از اینکه گوگل موفق به خواندن ذهن شود.) ؟ خیلی ساده است. باید آن‌را ترسیم کرده و به صورت یک فایل تصویری ذخیره کنید. سپس این فایل را برای جستجو در اختیار گوگل قرار دهید.

این فرایند طولانی است و به همین دلیل سایت جستجو توسط نقاشی بوجود آمده است. این سایت به شما امکان نقاشی کردن می‌دهد و سپس با کلیک کردن بر روی دکمه جستجو نقاشی شما را تبدیل به فایل کرده و در اختیار سامانه جستجوی تصاویر گوگل قرار می‌دهد.

استفاده از این ابزار خالی از لطف نیست و حتی می‌تواند باعث سرگرمی هم شود.





آیکون‌های زیبای اندروید بر خلاف اصول گوگل طراحی شده‌اند!



روز گذشته، شرکت گوگل یک پست آموزشی برای برنامه‌نویسان منتشر کرده تا این افراد بتوانند با استفاده از راهنمایی‌های آن به طراحی آیکون‌های مناسبی برای اپلیکیشن‌های خود بپردازند و آنها زا تشویق کرده تا از ایجاد انواع سایه‌ها، بافت‌های متنوع و جزییات بسیار ظریف استفاده کنند.این متن توسط رومن نوریک از ساختمان برنامه نویسان اندروید تهیه شده که او اعتقاد دارد که گنجایش آیکون‌های اپلیکیشن‌ها در صفحه گوشی‌های همراه و تبلت‌ها بسیار افزایش یافته و بسیار مهم است که در این صورت آیکون‌های اپلیکیشن‌های شما مجعد و با کیفیت بالا به نظر برسند.راهکار‌های نوریک برای طراحی آیکون‌ها عبارتند از:


- آیکون‌ها باید برای کاربر از دید بالا دارای یک وضعیت سه بعدی باشند، با در نظر گرفتن اینکه کاربر باید با یک دید جزئی، بتواند عمقی از تصویر آیکون بدست آورد.

- طراحان باید برای اینکه آیکون آنها منحصر به فرد به نظر آید، از شکل‌های ساده چون مربع و دایره استفاده نکنند.

- آیکون‌ها باید در دید کلی ساده به نظر آیند ولی در دید جزیی نگری باید در آنها از افکت‌ها و بافت‌های متنوع استفاده شود.

- اجتناب از تقلید و استفاده نکردن عناصر بصری دیگر سیستم عامل ها.

بر خلاف آنچه که در مورد آیکون‌های جدید iOSدر کنفرانس WWDC شرکت اپل بیان شد، اندروید سعی دارد تا طراحان را به استفاده از سایه‌های عمیق و بهره‌بری از بازتاب‌های براق تشویق کند و این موضوعات کاملا با دستورالعمل طراحی شرکت گوگل در تضاد هستند.

ماه گذشته ، کریستوفر بتیگ، ناظر هنری شرکت گوگل یکی از راهنما‌های بصری شرکت گوگل را منتشر کرد.خیلی جالب است که در این راهنما، بیان شده که باید از ایجاد سایه‌ها و جزئیات غیر ضروری در طراحی آیکون‌ها اجتناب کرد.به راحتی می‌توانید مشاهده کنید که این موضوع با طراحی‌های جدید اندروید در تضاد است.این نشان دهنده کار ضعیف اندروید و گوگل نیست بلکه نشان دهنده سیاست‌های کاری متنوع بین آنها است.



در اخر هم یک عکس تقدیمی به شما از طرف گوگل


پیروز و سربلند باشید