Ambiente de fondo si/no

Join the new world

 

БДП, кои сме ние + РАЗДАВАНЕ

Día 1,996, 11:13 Publicado en Bulgaria Bulgaria por the_patriotBG


Здравейте,
Поредният ми събеседник в поредицата "БДП, кои сме ние" е Armaga.

Как се казваш?
Александър.

Кой си ти в реалният живот?
Все още съм ученик и уча във Варна. В реалния живот съм човек без почти никакви приятели и нямам сериозни успехи. За пореден път, разбрах, че в почивните дни няма с кого да изляза, няма с кого да общувам. Затова си седя пред компютъра, слушам музика или чета книга.
Иначе имам интереси в астрономията и е винаги интересно, когато ходя в обсерваторията. Винаги мога да правя интересни неща там и главата ми не е обладана от тъжни мисли и не се чувствам самотен. Светът на звездите е чуден, всяка вечер, когато небето е чисто, гледам към небето, макар и светлинното замърсяване да е огромно и да виждам само две дузини звезди на небето. Обаче винаги са очарователни. Освен астрономията, ми харесва метеорологията и по-точно това да наблюдавам метеорологични явления. Изобщо небето е моята страст, това, което изпълва душата ми. Ама така е, като няма хора до мен, това е моят спасителен пояс.
Ако искате да ме опознаете по-добре, по-добре елате на среща във Варна.

Защо избра БДП?
БДП никога не ми е била любима партия. В началото си бях в БНФ и в първите месеци ми харесваше там. Споделяхме обща идеология там. Обаче станаха много скандали там, обстановката стана ужасна и накрая се принудих да напусна партията. Загубих интерес към политиката и си станах неутрален. Дори в момента съм в "Тролската партия", защото е с неутрални убеждения (леко клонящи към БНФ). Иначе защо се кандидатирах от БДП ли? В Трявна имах възможността да се срещна с хора от партията и разбрах, че са свестни хора, нямащи нищо общо с представата, която бях изградил за тях. Не са туркофили, но и не обиждат другия за най-малкото. После и във Варна с празнуването на рождения ден на Гаро си спомням, че едва ли не на шега бях заявил, че обмислям да стана депутат. След месец и половина, получих покана от партията да стана депутат, защото са забелязали моята активност. Позамислих се малко и се съгласих.Видях, че всички са човечни и обстановката е приятна. Така, по съвсем ненадеен начин, след няколко теста за "пригодност" (тук разбирайте не под гласуване под строй, а просто да се види дали даденият депутат е достатъчно компетентен и кадърен, за да си върши работата), станах депутат.

Това ти е първи мандат в парламента, как ти се струва?
Да си кажа честно, останах приятно изненадан. Нямаше много караници. Очаквах, че през цялото време, в парламентарния чат ще се обиждаме и ще си правим мръсни номера. Обстановката е много по-благоприятна. Малко са активните депутати, но се работи добре с тях. Мислех, че е някаква сложна дейност да се предлагат идеи и да се пишат мнения във форума, но не е толкова трудно, особено ако човек знае защо е народен избраник. За жалост има доста депутати, които са просто пълнеж и не заслужават повече да са в народното събрание. Но се надявам, че ще мога да изпълня до някаква степен намерението си в народното събрание, тоест ние депутатите да сме по-близо до народа, защото когато действаме заедно, успехът ни е в кърпа вързан. Затова е добре всички да сме отворени към въпроси и критики от населението и да се вслушваме повече в тяхното мнение. Все пак претендираме за демокрация и трябва народа да е носител на властта. Ние просто трябва да се съобразяваме с мнението на гражданите, защото както са казали хората: "Глас народен, глас божий".

От къде научи за еРепублик?
За еРепублик бях чувал преди повече от две години от мой приятел. Тогава обаче бях погледнал какво представлява играта (ако не се лъжа беше V2) и не ми се понрави изгледът му. Затова и не се регистрирах. На 25 февруари 2012 година, сестра ми видя една реклама в замунда, в която ми каза, че има игра, в която мога да се бия срещу турци и да завладея държавата им. Видях рекламата и след кратък размисъл се съгласих да се регистрирам. Така започнах своя път в играта.

Кой ти е любимият модул в играта и защо?
Това е въпрос, на който не мога да отговоря еднозначно. В първите месеци, любимият ми модул беше военният. С огромно удоволствие се биех във войната срещу Турция. Редовно гледах картата на света и по-точно на Балканите и следях военните действия. Покрай това, проявих интерес в журналистическия модул. Почнах да съставям военни анализи. Някои от тях бяха доста провокативни, дори тенденциозни и под такива статии имах доста на брой противоречиви коментари.
Иначе сега, не мога да определя кой ми е любимия модул. Не ми харесва дипломацията, макар че и аз не знам защо се врях там, като нямам нужните комуникативни умения. Досега странях и от политическия модул, защото съм с убеждението, че който влезе в политиката, винаги излиза мръсен. Иначе си харесвам военния модул, макар и да е скучно направен и да има бутон "Бий се" и в най-добрия случай някоя партизанска битка. Затова, макар и не съвсем ярко изразено, но бих казал, че журналистическият модул ми е любим. Там мога да изразя себе си и своите мисли. Там няма медали за най-добра статия, но удовлетворението е много по-голямо, когато някой ми сподели мнението си и хареса писанията ми. Това дава импулс да творя още. Затова, ако избирам модул, бих избрал журналистическия.

Най-запомнящият ти момент от играта?
Тук не мога да кажа категорично кой ми е най-запомнящият момент в играта. Спомням си, че в ден 1 652 (може и да греша) имаше епична битка в София, която беше последната ни територия. Спомням си, че сървърът се претоварваше и имаше бъгове, които ни ощетяваха. Тръпката беше невероятна. Бях все още съвсем млад играч и в 14-тия рунд, който за жалост се оказа последен, убих 120 турци и нанесох 381 660 щета, тоест изразходвах средствата си в тази епична битка. За жалост, загубихме тази невероятно драматична битка, заради пореден срив в играта.
Друг любим момент беше, някъде през декември миналата година, когато успях да държа цял рунд срещу турците. Наистина си беше голямо удоволствие в дивизия две, с 5 милиона щета да задържа турската инвазия.
Наскоро си направих рекорда в битка (над 15 милиона щета и изхабих всичко), но не можах да задържа стената срещу румънците в битката за Русе. В дивизия три наистина това не е достатъчно.

За времето прекарано в играта успя ли да намериш приятели в нея?
Може да се каже, че намерих приятели. Обаче никога не съм бил добър в общуването и не ми се получават нещата. Просто срещата в Трявна много ми хареса, беше много приятно с хората там. Все пак предварителното настроение ми беше прекрасно и имах чувството, че са ми поникнали крилете на щастието. Изобщо настроението, което трябва винаги да откривам, и с което знам, че мога да дам усмивки в лицата на другите хора.
За жалост, това се случва много рядко (1-2 пъти в годината, в добрия случай) и имам уникалната способност да правя хората около себе си мрачни. Тоест от реалните срещи хората са човечни, приятни и се запознах с някои от тях, но за приятелство е трудно да се говори. Хората, с които си общувам и са ми приятели си знаят кои са.

За финал кажи нещо на читателите ни.
еРепублик е актьорска игра. В нея, всеки може да се превъплъти в свой любим образ. Обаче не всеки е достатъчно добър актьор. Бих казал, че играта е огледало на обществото ни и образът му никак не ми допада. Все пак забелязах и нещо хубаво (?). Това е, че доста хора са като мен, по-затворени, нямат много приятели и не говорят на вулгарен език. Изобщо мисля, че с тях мога да имам общ език и да се сприятеля. Тези, които живеят повече по улиците, в играта трудно ще се намерят, а и като са в нея, освен да правят поразии, друго не могат. Може би заради това съм още в играта, защото има хора, с които е трудно да се предизвика скандал.
Животът зависи от нас самите. Средата може само да ни моделира. Затова е добре да си създадем приятелска обстановка, в която да се водят смислени разговори, за да можем да се чувстваме по-добре. Изцяло от нас зависи дали ще сме щастливи или тъжни, а средата е просто катализатор (положителен или негативен) на нас самите.Всеки гражданин оставил номера на вота ще получи 400 здраве,
всеки регистрирал се в играта тази година, ще получи допълнително
400 здраве, а всеки член на БДП и пет К7 танка.Българска Демократична Партия- Мъдростта и разума в еБългария!

форума на партията

За общото събрание на БДП може да се информирате тук
 

Comentarios

Garabeda
Garabeda Día 1,996, 11:14

Вот, шаут, първи!

investmkd90
investmkd90 Día 1,996, 11:17

7/1115

ApoloBG1
ApoloBG1 Día 1,996, 11:17

v3 s1113

Dark Knight Kiril Kirilov
Dark Knight Kiril Kirilov Día 1,996, 11:21

vot 10/sub old

Stone Cold ll
Stone Cold ll Día 1,996, 11:23

12/1116

LogainAblar
LogainAblar Día 1,996, 11:26

v13 s 1117
Армага е пич.

Armaga
Armaga Día 1,996, 11:28

Ех, каква хубава българска дума изкара...

LogainAblar
LogainAblar Día 1,996, 11:30

На мен думата ми харесва. А ти си добър приятел.

Garabeda
Garabeda Día 1,996, 11:37

Важното е че не си пич-ка 😃

bakalin
bakalin Día 1,996, 11:31

Доста... искренно.
Прекрасно интервю се е получило.

Ulrezaj
Ulrezaj Día 1,996, 11:32

Тролска партия але але :Д

iYiJosse
iYiJosse Día 1,996, 11:35

21/1118

Vertou
Vertou Día 1,996, 11:37

v23/s1119

RedVans
RedVans Día 1,996, 11:37

v16

Wickeyy
Wickeyy Día 1,996, 11:41

27/old

KrumStrashnii
KrumStrashnii Día 1,996, 11:42

Армага е точен, жалко, че ни напусна.

Just smile back
Just smile back Día 1,996, 11:42

Браво, малък.. Давай смело напред !

L E G I O N
L E G I O N Día 1,996, 11:46

вот за Александър 🙂

bulgaria ace
bulgaria ace Día 1,996, 11:47

31/1120

Exphobia
Exphobia Día 1,996, 11:47

Kур за БДП

Garabeda
Garabeda Día 1,997, 11:49

Да живей културата!

Exphobia
Exphobia Día 1,997, 12:13

Да живей! 2 кура за БДП!

Hitwam
Hitwam Día 1,996, 11:52

33

dia761
dia761 Día 1,996, 11:53

v34 s 1121

Auditek89
Auditek89 Día 1,996, 11:57

v 36

VESTITEL
VESTITEL Día 1,996, 11:58

babaMETZA
babaMETZA Día 1,996, 11:59

v39 стар съб

DontPanicPls
DontPanicPls Día 1,996, 12:00

дай ми танкове не се прави 😃

MitkoRadev
MitkoRadev Día 1,996, 12:12

Вот за Армага : )

love myself
love myself Día 1,996, 12:13

Не искам нищо...Алекс, браво и само слънце, за да ме огрява и мен като чета вестника ти 🙂
Вотче 🙂

Just smile back
Just smile back Día 1,996, 14:15

20 дни без нито една статийка... Забрави феновете си .. Не е хубаво така 🙁

love myself
love myself Día 1,996, 23:52

Малко е спорно оставането ми в играта, ти за статии мислиш 😁)

Iliya The Great
Iliya The Great Día 1,997, 14:11

Които веднъж се е регнал, винаги ще остане в играта.

Tolstoloba
Tolstoloba Día 1,996, 12:27

45/1122

aero73
aero73 Día 1,996, 12:42

46/1123

andreev
andreev Día 1,996, 13:00

50/стар

NThePinkPantherN
NThePinkPantherN Día 1,996, 13:00

Страхотно интервю, Саше! Наистина ми хареса, типично в твой стил (верен последовател на Стоич хД) Ще очаквам следващите ти изяви в парламента и на журналистическата сцена.

khantervel
khantervel Día 1,996, 13:02

Душица е Armaga, това е важното : )
Armaga, не спирай да четеш и да гледаш звездите, там са скрити много тайни. А може съдбата за добро да те пази все още сам, дерзай и израствай, останалото ще се нареди. Да бъде!

djabalaka2
djabalaka2 Día 1,996, 13:03

52/1124

G0lden Girl
G0lden Girl Día 1,996, 13:07

54 вот

BOLGAR I
BOLGAR I Día 1,996, 13:11

56/old + shout

Vesko S. Petkov
Vesko S. Petkov Día 1,996, 13:11

Ако искате да ме опознаете по-добре, по-добре елате на среща във Варна


Ами идваме с Тервел втори планираме среща във Варна другия месец в началото, когато се върне

Raigor Stonehoof.
Raigor Stonehoof. Día 1,996, 13:17

59/1125

VBreak
VBreak Día 1,996, 13:49

v60/s1126

Cobricata
Cobricata Día 1,996, 13:53

61/1127

Svetljaka
Svetljaka Día 1,996, 14:18

vote 63, браво на инициативата за такива интервюта, прочетох го и ми беше интересно

BocaJuniors32
BocaJuniors32 Día 1,996, 14:38

v 64

humbled
humbled Día 1,996, 16:27

v68
Вот за "Отзад"!
Добро интервя иначе.

Corrierinox86
Corrierinox86 Día 1,996, 16:37

v 69 sub 1168 ^^

gran sanguchon
gran sanguchon Día 1,996, 17:15

70/1129

 
Publicar tu comentario

¿Qué es esto?

Estás leyendo un artículo escrito por un ciudadano de eRepublik, un juego de estrategia multijugador inmersivo basado en países reales. Crea tu propio personaje y ayuda a tu país a alcanzar todo su esplendor mientras tú te consolidas como un héroe de guerra, un reconocido editor o un gurú de las finanzas.