حزب بازی ایرونی

Day 909, 19:28 Published in Iran Iran by sabamost

سلام بر هموطنان ایران مجازی. همانطور که می دانید احزب، گروه های سیاسی سازمان يافته ای هستند كه هدف اصلي آنها كسب قدرت سياسي و مناصب حكومتي براي رهبران و اعضاي خود است. یک حزب سیاسی با التزام به ايدئولوژي خود ضمن آن كه خود را از ساير احزاب متمايز مي كنند، روش اداره جامعه توسط خود را نيز به شهروندان نشان مي دهند. در این نوشتار قصد داریم تا تعداد و کیفیت احزاب موجود در جهان مجازی را بررسی نموده و نتیجه ای در باب پیشرفت ایران بگیریم. حتماً قبول دارید که فلسفه وجود احزاب تاثیر گذاری آنها در تصمیمات و تحولات جامعه است وگرنه چه تفاوتی بین بود و نبودشان است؟ قصد داریم در ادامه مقاله تعداد احزاب کشورهای قوی در ای ریپابلیک را به نسبت جمعیت شان سنجیده و با وضعیت فعلی ایران مقایسه کنیم. به همین منظور عددی را که حاصل تعداد هر نفر جمعیت بازای هر حزب باشد را توافق کرده و نگاهی به آمار زیر می اندازیم
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Liberal+Democrats+Continue+Their+Party+Political+rdT798smKQEl.jpg">
در پر جمعیت ترین کشور جهان مجازی، یعنی لهستان بازای هر 1077 نفر یک حزب وجود دارد که از این نظر لهستان از لحاظ متوسط جمعیت احزاب رتبه اول را داراست(هر چند پر جمعیت ترین حزب جهان مجازی، صربستانی است http://www.erepublik.com/en/party/sacuvajmo-esrbiju-2444/1)
پس از لهستان، صربستان و برزیل با 1059 و 1047 نفر در رتبه های بعدی بالای هزار نفر قرار گرفته اند. پس از آن و از بین کشورهای قدرتمند دنیای مجازی کشورهای اسپانیا، اندونزی و روسیه نیز با متوسط جمعیت حزبی 620 الی 650 نفر قرار گرفته اند و کشور آمریکا به دلیل وجود تعداد احزاب بالا (62) حزب،546 نفر بازای هر حزب جمعیت دارد. و اما این آمار جایی جالب می شود که به وضعیت آمار ایران می پردازیم. ایران با جمعیت 8400 نفری خود، 33 حزب دارد که متوسط جمعیت احزابش را به عدد 254 نفر کاهش داده است که خود این موضوع باعث شده تا احزاب با تعداد جمعیتی پایین از قدرت و نفوذ چندانی در سیاست بهره نبرند. هر چند اگر در شرایط واقعی روز ایران نیز دقیق شویم این وضعیت را که منجر به پوپولیسم خواهد شد، درخواهیم یافت.
به نظر می رسد بهتر است دولت، شرایط آموزشی را به گونه ای تنظیم کند تا افراد از ایجاد احزاب بشتر پرهیز کنند و احزاب موجود نیز با ایجاد ارتباط بیشتر با اعضای خود خواسته های جمعی اعضا و شهروندان را در نظر قرار دهند.