اداره مملکت رو به بچه ها ندیم -آپدیت شد

Day 904, 21:32 Published in Iran Iran by sabamost
سلام به همه دوستان مجازی

این اولین انتشار روزنامه من است و همین جا تشکر می کنم از اونهایی که برای تشویق به ادامه فعالیت مطبوعاتی جهت عزت ایران، با وت و ساب روحیه بخش هستند

مدتی هست که به عنوان شهروند وارد بازی شدم و از چند ماه قبلش با اداره ارگ یکی از دوستان با بازی و شرایط اقتصادی و اجتماعی حاکم بر آن آشنا شده بودم. مطلبم رو کوتاه می کنم تا هم حوصله خواندن داشته باشید و هم تاثیر گذار باشه. متاسفانه در چند وقتی که فعالیت های نمایندگان و دولت ها رو مرور می کردم متوجه شدم بیشتر نمایندگان و در مواقعی دولتی های ایران از بین آدم هایی انتخاب می شوند که در واقعیت سواد و توان انجام چنین فعالیت هایی رو ندارند!
چرا؟ اون هم قابل بررسیه شما مقالات رسمی دولت رو خوانده اید؟
به طور قطع، بله. تا حالا دقت کردید که این مقالات گاهاً دارای غلط های املایی (توجه کنید املایی نه تایپی) است؟ چگونه دانش پایین دولتی ها قابل پوشش است وقتی از رفتار و نوشتار و تصمیم های آنها ندانستن قابل رویت است؟ متاسفانه ما در بسیاری موارد (نمی گم همیشه ها) کسانی رو انتخاب می کنیم که از شرایط سیاسی روز دنیا و مناسبات آنها اطلاعی نداشته، مدیریت ندانسته و هیچ درکی از اقتصاد ندارند و همه اینها در حالی اتفاق می افته که هر روز شاهد پیشرفت کشورهای دیگر نه فقط از لحاظ تعداد جمعیت هستیم. نمی دونم مصاحبه با رئیس جمهورهای دیگه رو می خونید. اکثرشون در دنیای حقیقی آدم هایی تحصیل کرده و مطلع هستند. می دانم که به دست آوردن جایگاه های سیاسی در این بازی جذاب است ولی بپذیریم که آینده سرنوشت همه مان را باید به کسانی بسپاریم که قابلیت داشته باشند. بپذیریم که درمان شرایط اقتصادی ایران دراین بازی که مشابهت های بسیاری با دنیای واقعی و روابط اقتصادی بین المللی داره باید توسط افرادی صورت بپذیره که علم اقتصاد داشته باشند. همراه کردن و اتحاد مردم باید توسط آنهایی انجام بشه که رهبری بلد باشند و یا استراتژی های جنگ را باید آدم هایی مشخص کنند راهبرد بدانند و قدرت پیش بینی داشته باشند.
فکر می کنم ادامه روند فعلی که مجلس و دولت را در اختیار آدم هایی قرار دهیم که از سر هیجان و با هزار جور دوز و کلک به قدرت رسیده اند باعث نابودی ایران خواهد شد.
بیدار باشیم و در آینده از کاندیداها بیشتر بخواهیم.
http://2.bp.blogspot.com/_L6pDyjqqsvY/SRIjpCcBMGI/AAAAAAAAWys/9PuzrspAbmc/s400/lemmings.JPG">
متاسفانه نمی دونم چرا دوستان به غلط املایی گیر دادند! در صورتی که من غلط املایی رو یه نشانه اولیه و حداقلی دانستم. ایراد اصلی دقیقاً همون جاهایی است که همه ما می دانیم. برنامه های جنگی، سیاست خارجی و البته از همه مهم تر اقتصاد. اینهاست که دولتی های ایران مجازی بیشترشان نمی دانند و ما انتخابشان می کنیم. به جای فرافکنی و گیر کردن در حداقل ها کمی بیندیشیم و از این پس از کاندیداها چیزهای بیشتری بخواهیم. برنامه های اقتصادیشون چیه؟ چقدر سواد دارند؟ چقدر دانش دارند؟ و چقدر می دانند که اصلاً می خواهند چه کنند؟
موفق باشید